Любомир Гулдан (Фен тема)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: Любомир Гулдан (Фен тема)

Мнениеот D.Georgiev » 14 сеп 2012 13:25

Лудогорец е отказал 1 милион евро от ПАОК за Любомир Гулдан

[offtopic]http://football24.bg/novina/86829-ekskluzivno-ludogorec-e-otkazal-1-milion-evro-ot-paok-za-liubomir-guldan[/offtopic]

Ето, че цените в transfermarkt.de май имат нещо общо. Радвам се, че сме задържали Гулдан. Не искам да си представям как ще центърът на защитата без него. Около него Дяков и Марселиньо трябва да се надгражда. Всички останали са заменими за сега.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 14 сеп 2012 13:37

D.Georgiev написа:Лудогорец е отказал 1 милион евро от ПАОК за Любомир Гулдан

[offtopic]http://football24.bg/novina/86829-ekskluzivno-ludogorec-e-otkazal-1-milion-evro-ot-paok-za-liubomir-guldan[/offtopic]

Ето, че цените в transfermarkt.de май имат нещо общо. Радвам се, че сме задържали Гулдан. Не искам да си представям как ще центърът на защитата без него. Около него Дяков и Марселиньо трябва да се надгражда. Всички останали са заменими за сега.

Добро решение, така се изгражда отбор 8-)
[offtopic]На каква възраст са тези тримата :?[/offtopic]
Само Левски!

Потребителски аватар
Hardi
Контакти:

Мнениеот Hardi » 14 сеп 2012 14:26

Гулдан е роден на 30 януари 1983,Дяков е на 31 май 1984 а Марселиньо е на 24 август 1984.
Изображение
Спиралата на Max Factor прави миглите да изглеждат до три пъти по-дълги...
Мисля, че Max Factor трябва да почне да прави презервативи !

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 14 сеп 2012 14:38

Hardi написа:Гулдан е роден на 30 януари 1983,Дяков е на 31 май 1984 а Марселиньо е на 24 август 1984.

Мерси :)
Само Левски!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 14 сеп 2012 15:33

siniq_fen написа:
D.Georgiev написа:Лудогорец е отказал 1 милион евро от ПАОК за Любомир Гулдан

Добро решение, така се изгражда отбор 8-)
[offtopic]На каква възраст са тези тримата :?[/offtopic]

Годините им съответно са 29 (Гулдан) / 28 (Дяков) и 28 (Марселиньо). Вярно, че не са първа младост, но пък са в оптималната възраст за постовете си. Дяков и Гулдан пък на техните позиции могат да играят на много високо ниво поне до 32. Марселиньо също има още най-малко 3 години футбол на оптимално ниво. Очаквам към тях да се присъедини и Кайсара (23) ,въпреки че постът на бек никога не е ключов за отбора.
Първите играчи, за които вече трябва да се търсят заместници са Гъргоров, Генчев, Минев и Миро Иванов. Постепенно трябва да започнат да се налагат играчи на тези постове, защото формата им започва да спада (Генчев).

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 14 сеп 2012 15:45

D.Georgiev написа:Първите играчи, за които вече трябва да се търсят заместници са Гъргоров, Генчев, Минев и Миро Иванов. Постепенно трябва да започнат да се налагат играчи на тези постове, защото формата им започва да спада (Генчев).

Четирима българи, а може да ги заместят чужденци. Да добавим и Бакалов, който продължава да разочарова и стават петима. Напоследък забелязвам, че отборът не успява да привлече качествени български попълнения. Но от друга страна вече усетихме досега на мъжкия отбор с юношите. През зимната пауза със сигурност някои младежи ще отидат на лагер с представителния отбор. През следващия сезон може и да влезе някой в отбора.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 14 сеп 2012 16:55

tsonpen написа:
D.Georgiev написа:Първите играчи, за които вече трябва да се търсят заместници са Гъргоров, Генчев, Минев и Миро Иванов. Постепенно трябва да започнат да се налагат играчи на тези постове, защото формата им започва да спада (Генчев).

Четирима българи, а може да ги заместят чужденци. Да добавим и Бакалов, който продължава да разочарова и стават петима. Напоследък забелязвам, че отборът не успява да привлече качествени български попълнения. Но от друга страна вече усетихме досега на мъжкия отбор с юношите. През зимната пауза със сигурност някои младежи ще отидат на лагер с представителния отбор. През следващия сезон може и да влезе някой в отбора.

Да, жалко е че са само българи, но това си има логичните обяснения. Би било глупаво да се дават много пари, за да се привлече чужденец в зенита на кариерата си, затова поне в "Лудогорец" повечето чужденци са сравнително млади (което е радващо) и с възможност за по-нататъчна препродажба. Бакалов изобщо не го броя, защото за да трябва да се замени някой, за мен то той би трябвало да означава нещо за отбора. Може да звучи грубо, но дано да не си намираме никога заместник на Бакалов, защото той е просто най-голямата грешка в трансферната ни политика. Ако ще се вземат българи и аз мисля, че трябва да са младежи или да те търсят деца от школата. Аз изобщо не виждам качествени български футболисти, които да могат да вдигнат кой знае колко нивото на отбора и които да можем да си позволим. Аз възлагам големи надежди на Костадинов с времето да заеме мястото на Генчев. Има още много да учи момчето, но аз мисля че се справя много добре.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 26 окт 2012 14:13

Любимият ми защитник в А група.Просто лъха класа от него в защита.Откакто дойде в Лудогорец вече е национал на Словакия и има 3 мача и 1 гол срещу Дания в контрола.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

nasko75

Мнениеот nasko75 » 28 окт 2012 00:45

Parmalat написа:Любимият ми защитник в А група.Просто лъха класа от него в защита.Откакто дойде в Лудогорец вече е национал на Словакия и има 3 мача и 1 гол срещу Дания в контрола.

бъзикаш ли се, хахаха
жалко, че не игра срещу нас :) толкова е бавен, че мисля, че и аз с шкембето ще го надмина
Андрей Атанасов от Враца го направи митко-китката
да не говорим за чичо Здравко Лазаров на финала за Купата, докато имаше сили...после и двамата нямаха :)))))
единственото му качество, което е ОК, е че вкарва топката както трябва в средата

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 28 окт 2012 00:50

Боже....Гулдан ако е слаб, то какво да кажем за останалите защитници в А група :lol:

Върни се в “Лудогорец”