Лондон 2012: Ден 8
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Лондон 2012: Ден 8
Луканова 11-а към момента, по едно време е мярнах на 2-о място. Сигурно съм сънувал.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Като преработиха информацията вече е 7ма, но с равен брой точки с 14-тата.ehh написа:Луканова 11-а към момента, по едно време е мярнах на 2-о място. Сигурно съм сънувал.
Стискам палци на Ивет..тя е с 4то време в своя полуфинал,но може да слезне под 11сек.Shelly Ann и Baptiste е невъзможно да ги победи но има своя шанс при силно бягане да задмине Allyson Felix,която е специалистка на дългия спринт,а не на стотачката.Видях че сте отписали аржентинците и очаквате победа за наште..дано да сте прави,но това е много неудобен съперник за нашия отбор.В бокса след поредните съдиийски тесли които получаваме и на мача на Кубра и този на Детелин,няма нищо сигурно.Успех на българските спортисти днес!
Дънекова е 3-а серия на стипълчейза, т.е. ще започне малко след 13:35. Но като й гледам резултатите, мисля че и оттам не може да се надяваме на нещо.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- paskaleevich
- Контакти:
Валяло ли е в Лондон през деня ? 

Величието на Родината се гради върху костите на онези, които достойно живяха и умряха за нея.
То всеки ден вали,Дънекова почна.
- rebelheartous
- Контакти:
О, какво направиха руснаците. От 20 точки пасив срещу Испания вече водят след третата четвърт.
rebelheartous написа:О, какво направиха руснаците. От 20 точки пасив срещу Испания вече водят след третата четвърт.
Добре играят на тая Олимпиада определено,докато Испанците нямат шанс да се преборят със САЩ,вижда се че не са много силни.Едвам едвам биха Англия и сега губят от Русия.
Много интересен мач направиха Русия и Испания. Може би, показа кои ще вземат бронза и кои среброто. Златото е ясно - САЩ.
Всеки от нас се появява тук не по собствено желание и без да е молил за кратък престой, без да знае защо и за какво, във всекидневния живот ние само чувстваме, че човек е тук заради тези, които обича, и много други свързани с него човешки същества.Айнщайн
- Federer91
- Контакти:
Доста натоварена вечерна сесия ни очаква. България - Аржентина, после мача на Сашо Александров. Финали в леката атлетика, включително и на 100 метра, както и последен ден в плуването. Последното състезание в кариерата на Майкъл Фелпс, а също така и последен шанс да видя Ребека Сони и Дейна Волмър в женската щафета