1.САЩ
2.Китай
3.Русия
4.Франция
5.Южна Корея
6.Италия
19.България...........................
ИГРА: Класиране по медали
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Dundee United
- Контакти:
Re: ИГРА: Класиране по медали
1.САЩ
2.Китай
3.Великобритания
4.Русия
5.Южна Корея
6.Германия
31. България
2.Китай
3.Великобритания
4.Русия
5.Южна Корея
6.Германия
31. България
1. Китай
2. САЩ
3. Русия
4. Великобритания
5. Германия
6. Италия
20. България
2. САЩ
3. Русия
4. Великобритания
5. Германия
6. Италия
20. България
Левски завинаги в моето сърце
Много добре си го казал !

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
1. Китай
2. САЩ
3. Русия
4. КНДР
5. Южна Корея
6. Великобритания
50. България
2. САЩ
3. Русия
4. КНДР
5. Южна Корея
6. Великобритания
50. България
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
- amstel_beer
- Контакти:
fen na batmanlevski написа:1. Китай
2. Русия
3. КНДР
4. Беларус
Другите не ме интересуват. Слава на социалистическия спорт.
5. Куба
66. България

-
- Контакти:
1Сащ 2Китай 3Русия 4Германия 5Франция 6Южна Корея 39България
- Kigscubsblush
- Контакти:
Аксессуары Apple
Рады приветствовать Вас в интернет-магазине китайской электроники Active-buy.com! Наша бизнес-концепция: «Товары под заказ из Китая в любую точку мира по приятным ценам!» У нас на сайте Вы можете купить качественные китайские телефоны, как от ведущих азиатских производителей, так и копии – китайские копии «брендовых» мобильных телефонов – копии Nokia, китайские iPhone, копии HTC, копии Vertu, китайские копии Sony Ericsson. Также представлен целый ряд китайских телефонов на базе популярной операционной системы Android. Наши китайские копии мобильных телефонов отличаются высоким качество и сходством с моделью-оригиналом, различие с которой визуально практически невозможно обнаружить. Именно поэтому, китайские телефоны так популярны сейчас и стремительно набирают популярность в странах СНГ и по всему миру.
Android-планшеты купить Киев
Планшетный пк
Китайские телефоны nokia
Все это и многое другое Вы можете купить на нашем сайте!
Android-планшеты купить Киев
Планшетный пк
Китайские телефоны nokia
Все это и многое другое Вы можете купить на нашем сайте!
Botevist_1912 написа:Аз нали ви казах, че комунистически Китай ще смаже конкуренцията на тази Олимпиада и ще повтори победата от Пекин 2008. Моята прогноза си остава същата. Според мен комунистите ще спечелят Олимпиадата и даже направих и по-дългосрочна прогноза - че от тук нататък комунистите ще спечелят още много олимпиади. Та това е моята прогноза - Китай са първи, другите не ме интересуват. Важен е победителят.
Китай няма да са първи по медали на тази олимпиада. САЩ вече изравни жълтурите по златни медали, а тепърва предстои да бъдат раздадени 47 комплекта медали в леката атлетика. Там Китай ще вземат от 0 до 1 титла, а САЩ ще вземат минимум 10 златни медала. В отборните спортове щатите също имат огромно предимство пред Китай, а медалите там също предстои да се раздават. Просто Китай няма никакъв шанс за първото място по медали.
- Botevist_1912
- Контакти:
Nasko 1 написа:Botevist_1912 написа:Аз нали ви казах, че комунистически Китай ще смаже конкуренцията на тази Олимпиада и ще повтори победата от Пекин 2008. Моята прогноза си остава същата. Според мен комунистите ще спечелят Олимпиадата и даже направих и по-дългосрочна прогноза - че от тук нататък комунистите ще спечелят още много олимпиади. Та това е моята прогноза - Китай са първи, другите не ме интересуват. Важен е победителят.
Китай няма да са първи по медали на тази олимпиада. САЩ вече изравни жълтурите по златни медали, а тепърва предстои да бъдат раздадени 47 комплекта медали в леката атлетика. Там Китай ще вземат от 0 до 1 титла, а САЩ ще вземат минимум 10 златни медала. В отборните спортове щатите също имат огромно предимство пред Китай, а медалите там също предстои да се раздават. Просто Китай няма никакъв шанс за първото място по медали.
Щом си рекъл, така да е. Макар че Китай има още от къде да вземат медали. Но даже и да останат втори с клизма, то пак е огромен прогрес за Китай, които само до преди няколко години не можеха изобщо да доближат първото място. А днес се борят за първото място. Ето до такъв огромен прогрес води комунизма.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.