В понеделник - ВСИЧКИ НА ЛАУТА!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

sure thing1926

Re: В понеделник - ВСИЧКИ НА ЛАУТА!

Мнениеот sure thing1926 » 28 юли 2012 16:42

Вижте само как са налазили наЩе доброжелатели... На тоя новия няма ли да му звъннете? Да оплюете, а жители на Модор и селата около Пловдив?

Подочух нЯщо, попогледнах тук там, човекът има топки и няма сливи в устата! Мисля, че би паснал на Локо идеално, както каза Никленов сутринта.

Дано даде Господ този път да се изпълни проекта "Локо Пловдив-Европейски".

За орките, Токсикологията, щяла да работи с допълнително работно време. Има и допълни пунктове за изкупуване на газ частни лица. Възползвайте се!
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 28 юли 2012 16:52

И тъй като днес е ден за хубави неща:
http://www.sport1.bg/sport1/node/267811
Въпреки всичко, благодаря ти Бенджи, че беше едни от нас през тези 2.5години! Постъпи мъжки с това интервю! :)
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

Потребителски аватар
L.P.F.C.-1926
Контакти:

Мнениеот L.P.F.C.-1926 » 28 юли 2012 16:54

але але оооо але але оооо само Локо але с цялото си сърце аз обичам тееее...............

Потребителски аватар
mannoli
Контакти:

Мнениеот mannoli » 28 юли 2012 17:02

[center]всички мощноооо-самооооооооооо....[/center]

Потребителски аватар
vlado161
Контакти:

Мнениеот vlado161 » 28 юли 2012 17:05

Модератор ЛокоПД написа:
shotgun blues написа:
AREA BIANCONERA написа:Там сме много ясно 8-)
Най-хубавото е че новият човек е много богат, а това е най-важното за развитието и просперитета на един отбор
http://www.facebook.com/events/365502720189969/

Българин или чужденец е ?

Българин.Освен това,ще има и нова селекция.Очаква се и завръщането на една личност,чието място отдавна е на Лаута...

Може би Мартин Камбуров :)дай боже

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 28 юли 2012 17:06

mannoli написа:[center]всички мощноооо-самооооооооооо....[/center]

ЛОКОООООООООООООООООООООООО

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 28 юли 2012 17:13

Административният директор на Локомотив Пд Наско Узунов заяви за Gong.bg, че в понеделник на стадиона в парк Лаута ще бъде представен новият собственик на клуба. Той помоли за търпение до първия ден на идната седмица, когато всичко ще бъде разкрито.

На предположението на репортера на Гонг, че новият собственик е Пещерска ракия, Наско Узунов отговори следното: „Няма да отричам или потвърждавам, че Пещерска ракия е новият собственик на Локомотив Пд. Няма да го направя и за която и да е друга фирма, която бихте предположили, нито ще уточня дали става въпрос за човек-собственик или фирма. Дал съм обещание пред новия собственик, че ще запазя тайната до понеделник.“

„Заповядайте след 18.00 часа на стадиона, когато ще представим притежателя на акциите, които Константин Динев ми повери, след като се отказа да финансира тима. След това ще направим и контролна среща между Локомотив и съперник, който към този момент все още не сме уточнили. Сигурен съм, че феновете ще бъдат доволни и че аз ще мога най-накрая да си отдъхна. Дето се вика - повече мога и да не се занимавам с клубните проблеми.“

Наско Узунов каза, че собственик има, но всичко ще бъде документално уточнено в понеделник. Той сподели, че името му ще бъде съобщено след 18.00 часа.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=286595
Изображение

Потребителски аватар
botevist1912
Контакти:

Мнениеот botevist1912 » 28 юли 2012 17:43

Не е фирма а е чочвек.
Не е "Майна" а е "Мой".
Не било жена а било мъж.
Инициалите му били В.М.

Що е то?

И да ви кажа, че жълтите ги боли фара и хич не им дреме щото нашия бос е по як :) :) :)

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 28 юли 2012 17:49

botevist1912 написа:Не е фирма а е чочвек.
Не е "Майна" а е "Мой".
Не било жена а било мъж.
Инициалите му били В.М.

Що е то?

И да ви кажа, че жълтите ги боли фара и хич не им дреме щото нашия бос е по як :) :) :)

Като не ти дреме що пишеш ?

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 28 юли 2012 17:53

Това е добра новина за Българския футбол,дано повече отбори намерят богати собственици и така да се вдигне нивото на първенството ни.И накрая едно мнение на фен в друг форум което много ме разсмя,нека да поздравим 1вия президент на Локомотив които си тръгва жив от отбора' :P .

Върни се в “Локо Пловдив”