Само мен ли ме е срам от феновете на ЛЕВСКИ?!?!?!
Да не коментирам странната любов към Сърбия... доста курвенско е да се радваме настрана, от която сме видяли само лошо...
едит: Онези на които се кланят сините наркомани, половин век клаха българи в Македония, само защото са българи..... БРАВО!
Босненски изроди "обесиха" Апостола
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Босненски изроди "обесиха" Апостола
[center]
[/center]

venger написа:727150 написа:venger написа:Има една книга, която май се казваше "Железният светилник".Само три думи от тази книга изразяват извора на човешката злоба, предразсъдъци и културно разделение - "грехът ражда грях".
Този, "нашият" плакат беше на няколко метра от мен на стадиона, тогава не видях, но сега разбирам какво е било написано и какво е породило това.
Хора сме все пак, преди всичко хора!
Крайно време е Гугутката да отлети , някой трябва да поеме отговорност , в случая отговорен за действията на феновете е Владимир Владимиров .Незаменими хора няма .
Прав си, някой е позволил това да се случи. Ние фенове ли сме или какво. Значи всеки може да си издига каквато простотия си иска????? Има една човешка граница, която не трябва да се прекрачва.
Е да , но от три години най-много се следи да не се вдигне плакат срещу Батков , и аз искам сега да вдигна плакат срещу Батков и Тонев , но уви .няма да мога да го внеса в стадиона ,камо ли да го вдигна .
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
Това доказва колко е абсурден този модел с имена на национални герой да се кичат отбори (части фирми). Сега заради една такава фирмичка се поругава святото за милиони българи име на Апостола!
Има един ЛЕВСКИ - ВАСИЛ ЛЕВСКИ!
Има един ЛЕВСКИ - ВАСИЛ ЛЕВСКИ!
Alex написа:Само мен ли ме е срам от феновете на ЛЕВСКИ?!?!?!
Да не коментирам странната любов към Сърбия... доста курвенско е да се радваме настрана, от която сме видяли само лошо...
едит: Онези на които се кланят сините наркомани, половин век клаха българи в Македония, само защото са българи..... БРАВО!
+1914 .
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
Напълно нормална реакция на босненските фенове.
НКП на ФК Левски си има председател -Владимир Владимиров .Той е човекът , който знае хореографията за даден мач , той трябва да следи какви транспаранти се внасят .Да не се оправдава с разни олигофрени и че транспарантът е бил свален бързо .Ако има капка мъжко достойнство ,незабавно трябва да се оттегли .
За съжаление част от "нашите" са не по-малки изроди.
"Аркан и Младич ви е.аха, сега на ред сме ние."
"Нож, жица, Сребреница."
Плакатът с надпис "Ultras Levski on tour Sarajevo" и крилата ракета "To Bosna".
Срам ме е, че има подобни лумпени в редиците ни.
Мисля, че ръководството на отбора закъсня с реакцията си. Нужно бе още в деня на мача да се разграничи от подобни лозунги и да ги осъди. И въпросът далеч не опира само до евентуално наложена глоба от УЕФА. Подобно заиграване със свети за един народ символи е не само гнусно, но и опасно. Дано не се повтори случаят с двамата фенове на "Лийдс" в Истанбул...
А подобни боклуци - силни, когато са в тълпата, а мишки в живота - не са украшение за феновете на нито един отбор.
"Аркан и Младич ви е.аха, сега на ред сме ние."
"Нож, жица, Сребреница."
Плакатът с надпис "Ultras Levski on tour Sarajevo" и крилата ракета "To Bosna".
Срам ме е, че има подобни лумпени в редиците ни.
Мисля, че ръководството на отбора закъсня с реакцията си. Нужно бе още в деня на мача да се разграничи от подобни лозунги и да ги осъди. И въпросът далеч не опира само до евентуално наложена глоба от УЕФА. Подобно заиграване със свети за един народ символи е не само гнусно, но и опасно. Дано не се повтори случаят с двамата фенове на "Лийдс" в Истанбул...
А подобни боклуци - силни, когато са в тълпата, а мишки в живота - не са украшение за феновете на нито един отбор.
- фифи перото
Alex написа:Само мен ли ме е срам от феновете на ЛЕВСКИ?!?!?!
Мен не ме е срам.Мен ме е ГНУС ОТ ТАКИВА ХОРА!
Жалкото е ,че и тук има човечета,според които " има нужда от такива фенове".Цитирам по памет.
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Отговорните за издигането на този срамен плакат, на стадиона на Левски, трябва да бъдат издирени и съдени по бързата процедура. Има снимки, лицата им се виждат.Топката е в МВР.
И нещо друго. Помните ли ужаса с удавените деца в река Лим ?
Имената на част от спаителите са Сафет Баличевац, Заим Ахметович и Зухдия Ахметович....
Сафет, Заим и Зухдия..Ахметович...... не са християнски имена, мюсюлмански са.
хората са еднакви навсякъде..и от двете страни
говедата също
не за първи път се срамувам,че съм българин, заради фенски изцепки на малоумни пишлемета
днао поне да е за последен
И нещо друго. Помните ли ужаса с удавените деца в река Лим ?
Имената на част от спаителите са Сафет Баличевац, Заим Ахметович и Зухдия Ахметович....
Сафет, Заим и Зухдия..Ахметович...... не са християнски имена, мюсюлмански са.
хората са еднакви навсякъде..и от двете страни
говедата също
не за първи път се срамувам,че съм българин, заради фенски изцепки на малоумни пишлемета
днао поне да е за последен
Последна промяна от ReZo на 22 юли 2012 11:38, променено общо 1 път.
"Който се прави на приятел на всички, не е приятел на никой !"
Цесекарите за пореден път показват своето лицемерие и двуличие. Значи, когато те разпъват плакат "Косово е сръбско" всичко е ок, сега изведнъж се загрижиха за мира и стабилността на Балканите. И за пореден път са готови да се кланят и навеждат пред хора от друга религия, които избиха маса народ и провокираха най-голямата война в Европа след Втората световна. Освен, че се кланят пред ислямистите, те и откровено лъжат. Войната в бивша Югославия започна не от мач, а от една сватба. Но за да го знаят това, трябва да имат обща култура. И последно, защо нищо не казахте за това, че босненците нахлуха в "Александър Невски"?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание