Ще стане ли ЦСКА шампион?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Stanley_79
Контакти:

Re: Ще стане ли ЦСКА шампион?

Мнениеот Stanley_79 » 17 фев 2009 20:44

hlucho написа:Що за въпрос! Естествено, че да! Един отбор целия червен пак е шампион и блести звезда само ЦСКА!

Прав си само в едно в това свое изказване и то е "Един отбор целия червен пак е насинен.
И блести звезда ... за ЦСКА шалалалала!!!
Аиде най-накрая да измислите и някоя своя песен.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ots_bg.png
Ха, ха, ха, най-старият изкуствено създаден отбор, който на всичкото отгоре е от кв. Подуене.
ТОВА Е ЦСКА!!!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 17 фев 2009 20:46

Ae Old_death хвани пий един парацетамол, че нещо с висока температура ми се струваш. След 89 не са успели да се приспособят към мафиотизирането на футбола :lol: :lol: :lol: Черепа и Илия Павлов да не са били някакви честни душички. Не ми се обяснява и да почваме да правиме коментар на сезона за тези глупости, където си написал фаулове в пеналта и да ти кажа, че отпред Благо прави фаул на Живко, преди фаула на Гонзо и другите работи да почна да ти давам примери и с ваши мачове, хвани млъкни, че наистина ставате още по-смешни... И за успехите в Европа, стига с това 1:17 не ви ли писна, е вие и това не може да направите, защото никога няма да може да играете в групите на ШЛ, а един 1/4 финал за УЕФА изобщо не го споменаваш, и последно за Европа погледни коефициента на клубните ни отбори и виж, че Литекс и ЦСКА имат сборно колкото на Левски и тогава помисли Левски дали е направил нещо в Европа или не е. Казах ти диагнозата едно парацетамолче или валидолче ще ти помогне

Не се грижи за задравето ми,а първо отиди на очен лекар и после на психиятър.
1.Черепа и Илия Павлов не бяха тия,които рекетираха,биеха и и изнудваха.Точно вие носихте на екипите си фирмата на мутрите,да не говорим за бащицата Чорни,след като сме тръгнали да търсим теле под вашето говедо :lol:
2.Пратих те на очен лекар или на психиатър по твой избор,защото май не си видял или не си разбрал как стана победния ви гол срещу Локо.А тоя стана след откровен удар с лакет в лицето на защитник от страна на Бистрон в борбата за центрираната топка преди гола.
3.Писането и разпространяването на глупости,митове и легенди са типично във вашето амплоа.Никой не ти е говорил за Благо,Грозньо ,зетя или някаква друга паплач.Дадох ви конкректни примери за съдийски намеси във ваша полза,но както винаги вие четете както дявола чете библията.
4.Наистина има някой смешен тук.Но според мен това са тия,дето се гордеят с непрекъснатата евроизлагация на любимия си клуб.Аз ако бях на тяхно място,щях да мълча.На времето тъста ми(запален локомотовец),имаше един лаф."На комунист и левскар да ми се из.......ш в устата,ще глътне и пак ще говори"Прав е бил човека!!!
5.Голям доктор се извъди.Такъв с диплома ли си или си поредния знахар? :lol:
И последно.Никога не съм писал във форумът на Левски за да критикувам,плюя,обиждам,разпространявам лъжи или други подобни.Постарай се поне да се придържаш към тоя модел на поведение.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 17 фев 2009 20:48

Според мен няма да станем шампиони. от 89 нямаме дубъл на титлата което ме навежда на мисълта че и този полусезон няма да го бъдем дано не съм прав дано да ме опровергаят момчетата няма да има по щастлив от мен тогава. Понеже много припомнят великите участия сините привърженици с големите им успехи в европа не ги отричам но искам да ги питам нещо. Колко победи има левски в европа след 10 август 2006 :lol: това е риторичен въпрос.
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

paro23
Контакти:

Мнениеот paro23 » 17 фев 2009 20:49

Левски само с едно ни превъсхожда и това са вторите места в А група!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 17 фев 2009 20:54

Old_death написа:Не се грижи за задравето ми,а първо отиди на очен лекар и после на психиятър.
1.Черепа и Илия Павлов не бяха тия,които рекетираха,биеха и и изнудваха.Тяхната фирма носихте вие на екипите си,да не говорим за бащицата Чорни,след като сме тръгнали да търсим теле под вашето говедо :lol:
2.Пратих те на очен лекар или на психиатър по твой избор,защото май не си видял или не си разбрал как стана победния ви гол срещу Локо.А тоя стана след откровен удар с лакет в лицето на защитник от страна на Бистрон в борбата за центрираната топка преди гола.
3.Писането и разпространяването на глупости,митове и легенди са типично във вашето амплоа.Никой не ти е говорил за Благо,Грозньо ,зетя или някаква друга паплач.Дадох ви конкректни примери за съдийски намеси във ваша полза,но както винаги вие четете както дявола чете библията.
4.Наистина има някой смешен тук.Но според мен това са тия,дето се гордеят с непрекъснатата евроизлагация на любимия си клуб.Аз ако бях на тяхно място,щях да мълча.На времето тъста ми(запален локомотовец),имаше един лаф."На комунист и левскар да ми се из.......ш в устата,ще глътне и пак ще говори"Прав е бил човека!!!
5.Голям доктор се извъди.Такъв с диплома ли си или си поредния знахар? :lol:
И последно.Никога не съм писал във форумът на Левски за да критикувам,плюя,обиждам,разпространявам лъжи или други подобни.Постарай се поне да се придържаш към тоя модел на поведение.

И нали знаеш, че веднага ти казвам да видиш първия гол на Локо Пловдив след какъв очеваден фаул става.
Аз не отричам, че мафиоти са били начело на Левски в ерата ВИС, ти си този който отрича за съществуването на Черепа и Павлов явно.
И не казвам, че не е срамно да падаш така в ШЛ, както и загубите от БАТЕ и др. отбори, но е смешно да не признаваш, че последните 20 години най-големия успех е постигнал отбора на Левски. Извинявай, ако не си болен, просто се грижа за здравето ви, че да има здрави цесекари за мача пролетта :D

П.С Ето ти да видиш първия гол на Локо, нападателя как бута Рабех (извини ме) в гърба ----------------> http://vbox7.com/play:a7cebf62 На 00:19 се вижда ясно, ако не си с тъмно червените очила ще го признаеш 8-)
Последна промяна от sedem_!_dva на 17 фев 2009 22:52, променено общо 4 пъти.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 17 фев 2009 20:56

Що за глупава тема?
С каква разлика пред втория /Литекс/ ще стане шампион ЦСКА е по-вярната според мен тема!

Днес в ГОНГ чух, че има новина "Левски купува играч" Аз искам да искажа моето най-дълбоко разочоравание. Да Коща неуспял да убеди никой да разтрогне договора си с отбора си!!! Защо го взеха тогава??

paro23
Контакти:

Мнениеот paro23 » 17 фев 2009 21:01

Може и така да се зададе въпроса.

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 17 фев 2009 21:07

Не разбира се! Шампион ще е Левски! Цска ще е трети,след Литекс дори!

paro23
Контакти:

Мнениеот paro23 » 17 фев 2009 21:10

Ходи се прегледай!!!!!!!

Върни се в “ЦСКА”