Ae Old_death хвани пий един парацетамол, че нещо с висока температура ми се струваш. След 89 не са успели да се приспособят към мафиотизирането на футбола

Черепа и Илия Павлов да не са били някакви честни душички. Не ми се обяснява и да почваме да правиме коментар на сезона за тези глупости, където си написал фаулове в пеналта и да ти кажа, че отпред Благо прави фаул на Живко, преди фаула на Гонзо и другите работи да почна да ти давам примери и с ваши мачове, хвани млъкни, че наистина ставате още по-смешни... И за успехите в Европа, стига с това 1:17 не ви ли писна, е вие и това не може да направите, защото никога няма да може да играете в групите на ШЛ, а един 1/4 финал за УЕФА изобщо не го споменаваш, и последно за Европа погледни коефициента на клубните ни отбори и виж, че Литекс и ЦСКА имат сборно колкото на Левски и тогава помисли Левски дали е направил нещо в Европа или не е. Казах ти диагнозата едно парацетамолче или валидолче ще ти помогне
Не се грижи за задравето ми,а първо отиди на очен лекар и после на психиятър.
1.Черепа и Илия Павлов не бяха тия,които рекетираха,биеха и и изнудваха.Точно вие носихте на екипите си фирмата на мутрите,да не говорим за бащицата Чорни,след като сме тръгнали да търсим теле под вашето говедо
2.Пратих те на очен лекар или на психиатър по твой избор,защото май не си видял или не си разбрал как стана победния ви гол срещу Локо.А тоя стана след откровен удар с лакет в лицето на защитник от страна на Бистрон в борбата за центрираната топка преди гола.
3.Писането и разпространяването на глупости,митове и легенди са типично във вашето амплоа.Никой не ти е говорил за Благо,Грозньо ,зетя или някаква друга паплач.Дадох ви конкректни примери за съдийски намеси във ваша полза,но както винаги вие четете както дявола чете библията.
4.Наистина има някой смешен тук.Но според мен това са тия,дето се гордеят с непрекъснатата евроизлагация на любимия си клуб.Аз ако бях на тяхно място,щях да мълча.На времето тъста ми(запален локомотовец),имаше един лаф."На комунист и левскар да ми се из.......ш в устата,ще глътне и пак ще говори"Прав е бил човека!!!
5.Голям доктор се извъди.Такъв с диплома ли си или си поредния знахар?
И последно.Никога не съм писал във форумът на Левски за да критикувам,плюя,обиждам,разпространявам лъжи или други подобни.Постарай се поне да се придържаш към тоя модел на поведение.