Поредният коментар на Георги Атанасов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Поредният коментар на Георги Атанасов

Мнениеот Синьо сърце » 03 юли 2012 00:20

motoem930 написа:Не бе, това е извадка от мнението на един колега от нашия форум ,но не знам защо го копирах цялото (може би бирата ми дойде в повече), мисълта ми беше , че ако последвате нашия пример ви очакват само хубави моменти , което ще е в плюс както за вас , така и за Българския футбол като цяло. И пак , ще повторя: опитайте да разкарате боклуците от клубовете си (дори и цената да е да извадите отбора си от "елита" на Българския футбол) и ще усетите тръпката да сте истински свободни (безценно изживяване) .

Със сигурност е така, но не всеки може да го възприеме. Макар аз лично да предпочитам вашия вариант за последните три години, дето само си развявахме байраците за дедовия из страната, но пък ние и не сме притиснати, сега сме и с нови собственици и пари. Червените са за варианта, но и там не е лесно-все титли и ЕКТ им в главата, сакън ще изгуби еврофутболът от безценното участие на Станко Йовчев и сина на Малина...Ний пък ще чакаме Йовов да я изпусне от 15 см пред голлинията, та да е башсеир. Ама съдба-да видим какво ще е сега. Вий си изстрадахте всичко и сега ви боли х.я-и да паднете, и да биете-майната му, ракия да се лей( хем ледена да е, и с катък и саздърма за мезе). Нашта е друга-айде в Европа безнадеждната битка, после ... Както и да е, това е положението! :) ;)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Мнениеот Lakokara4a » 03 юли 2012 07:11

Няма статия или мнение на този псевдо журналист, което да ме впечатли или да си кажа да така е. Той, заедно с такива като Ефрем, Жаклин и Жельо са повече фенове, отколкото журналисти с обективно мнение. И то не обикновени фенове, а такива които са крайни ултраси. Болни мозъци, неадекватно поведение, параноици! Комплексари на квадрат и под корен квадратен!

Потребителски аватар
комуна
Контакти:

Мнениеот комуна » 03 юли 2012 09:06

ГА е прав за едно - пернишките боклуци трябва да се махнат от цска , защото всички българи ,които плащаме данъци и такса смет , не искаме да издържаме цска . нека новият собственик на цска да не бъде финансиран от държавата , т.е. българският народ .

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 03 юли 2012 09:53

Lakokara4a написа:Няма статия или мнение на този псевдо журналист, което да ме впечатли или да си кажа да така е. Той, заедно с такива като Ефрем, Жаклин и Жельо са повече фенове, отколкото журналисти с обективно мнение. И то не обикновени фенове, а такива които са крайни ултраси. Болни мозъци, неадекватно поведение, параноици! Комплексари на квадрат и под корен квадратен!

Много точно казано!!! На едно мнение сме! :lol:
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

cars
Контакти:

cars Merci

Мнениеот cars » 04 юли 2012 09:56

След първоначално коментира Натиснах - Уведоми ме , когато нов обратна връзка добавена - отметката и сега всеки път, когато се добавя коментар , 4 имейли с един и същ коментар . Има ли означава, че ще бъде в състояние да ме отстрани от тази услуга ? Благодаря!

Върни се в “Свободна зона”