lazio1997 написа:levskar4e_forever написа:От колко е жребия на 25 ???![]()
За 1-ви кв. кръг от 14:00 наше време, а за 2-ри кв. кръг, където сме и ние от 15:30 наше време.
Ще го дават ли по Евроспорта или Канал 3, или Филм +, или не знам

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
lazio1997 написа:levskar4e_forever написа:От колко е жребия на 25 ???![]()
За 1-ви кв. кръг от 14:00 наше време, а за 2-ри кв. кръг, където сме и ние от 15:30 наше време.
ralka_levskarka написа:Ще го дават ли по Евроспорта или Канал 3, или Филм +, или не знам
amstel_beer написа:Жребият наближава и си направих труда да разгледам отборите, които могат да ни се паднат. Уважение към всички отбори, но от тях само шотландците от Сейнт Джонстън, словашкия Сеница, хърватския Осиек и азербайджанските отбори могат да ни затруднят. Ако избегнем тези отбори, няма да имаме проблем с преминаването в следващия кръг в който ще ни бъде много по-трудно, ако не извадим късмет при жребия.
lazio1997 написа:amstel_beer написа:Жребият наближава и си направих труда да разгледам отборите, които могат да ни се паднат. Уважение към всички отбори, но от тях само шотландците от Сейнт Джонстън, словашкия Сеница, хърватския Осиек и азербайджанските отбори могат да ни затруднят. Ако избегнем тези отбори, няма да имаме проблем с преминаването в следващия кръг в който ще ни бъде много по-трудно, ако не извадим късмет при жребия.
Забравяш Олимпия Любляна и двата белоруски тима - Нафтан Новополцк и Шахтьор Солигорск. Това са много коварни отбори.
Levski4Ever написа:И ние какво? Ще гледаме да избягваме противници още от втори предварителен кръг ли? Това е смешно. Който и да се падне, сме задължени да го бием!
BLUE CHAMPIONS написа:ralka_levskarka написа:Ще го дават ли по Евроспорта или Канал 3, или Филм +, или не знам
По някой от Евроспортите го предаваха, но мисля, че не винагиНай-сигурно е ТУК , винаги го предават директно, а след това качват запис на целия жребии
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта