Тема за Данчо Лазаров и анкета "ОДОБРЯВАТЕ ЛИ ГО ИЛИ НЕ?"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Одобрявате ли Данчо Лазаров като ръководител на волейбола ни или не?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Re: Данчо Лазаров: Каква оставка? Търсим нов селекционер !!!

Мнениеот Артилериста » 31 май 2012 15:16

Данчо е нагъл и трябва да си тръгне,а,че Радо не е за националния спор няма,но това е друг въпрос. :!: :!: :!:
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Re: Данчо Лазаров: Каква оставка? Търсим нов селекционер !!!

Мнениеот loko1 » 31 май 2012 15:19

Лазаров е пиявица. Кой ще го замени обаче? Да не стане като с футбола Батето и Перукан.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

RUSE
Контакти:

Данчо Лазаров си остави вратичка да си тръгне

Мнениеот RUSE » 13 юни 2012 14:32

Президентът на волейболната ни федерация Данчо Лазаров заяви, че утре ще се разбере дали той ще си подаде оставката. "Утре ще разберете дали ще подам оставка - заяви Лазаров в сутрешния блок на Нова Телевизия. - Аз не знам защо трябва да съм лошия герой" започна той. Матей и Стойчев си тръгват защото увеличиха исканията си към федерацията. Треньорът не е направил нищо за България до момента. Той не заслужава тази заплата - продължи Данчо Лазаров. - На Стойчев никой не му търси отговорност за това, което споделя. Никой не го е гонил. И двата пъти премиерът го покани да продължи работата си в националния отбор. На него отчет няма да му давам. Мога да дам отчет само на общото събрание. Това там не са взети от улицата хора, това са професионалисти. Елате на събранието и бъдете свидетели на това, което ще стане. На един треньор, който аз съм назначил, няма да давам отчет", допълни той.

Лазаров бе попитан дали има конфликт на интереси, понеже е собственик на Левски и печели от продажбата на волейболисти. Шефът на федерацията видимо се изнерви и се заяде с водещите, че не му оставят време да се изкаже и да се защити: "Вие ме поканихте, а нямате време да ме изслушате? Последните 15 години Левски съществува благодарение на мен. Но аз не фигурирам никъде, понеже нямам право. Но това не е конфликт на интереси. Конфликт е ако въздействам на треньора кой да извика в националния отбор. Аз не печеля от трансферите на играчите”.

http://bgvolleyball.com/new.php?id=10337

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Re: Данчо Лазаров си остави вратичка да си тръгне

Мнениеот kireto2 » 13 юни 2012 14:48

Не може да си шеф на федерацията и да притежаваш правата на играчите на Левски! Това ако не е конфликт на интереси....? !

rabex
Контакти:

Мнениеот rabex » 13 юни 2012 14:57

хубаво щом данчо лазаров нарушава правилата или върти далавери ок нека си тръгне .................но все пак защо никой не се запита какво толкова стойчев напраи за нац отбор???????? повтарям за нац отбор не за тренто!!!............ето лазаров си тръгва и ако нищо не напривим на олимпиадата тогава какво ??...........бойко ли ще трябва да подава оставка ?? правителството ли ще сваляме ........кой може да потърси сметка на стойчев ?????? .............провал на европейското .........миналата година бяхме последни в световната лига ......първата олимийска квалификация провал ..........това са фактите ..........да вярно класирахме се но ей богу ако и пакистан и египет не можем да бием??? а представяте ли си ако държавата не бе купила домакинството на втората кфалификация ? нали се сещате кога щяхме да отидем на олимпияда ???

лъв
Контакти:

Мнениеот лъв » 13 юни 2012 15:00

Не просто да си тръгне,а да има истинска ревизия и да си понесе заслуженото! Тоя мазника трябваше да се измете още след гаврата с Пламен Константинов в Пекин! Евала на Радо и Матей,че се осмелиха да стрелят в лайната!

Потребителски аватар
moni74
Контакти:

Мнениеот moni74 » 13 юни 2012 15:04

Аз също съм на мнение, че Радо Стойчев НЕ е направил нищо с националния отбор. Всички важни мачове до последния с Франция ние ги загубихме. Това, че успяхме с 1000 зора да се класираме за Олимпиадата стана и благодарение на Данчо Лазаров че реагира светкавично и успя да уреди последната квалификация да е в София.
Спомням си преди време бихме Бразилия и Русия. А сега се радваме на победи над Пакистан и Египет.
А за ревизията - да, нека се направи. То и сега постоянно се правят ревизии.
„ Армейският спортен клуб беше и остава носител на комунистическият морал и един от символите на успеха на комунизма и Народната власт. “

в. Земя 1992,интервю с ген. Добри Джуров.“

rabex
Контакти:

Мнениеот rabex » 13 юни 2012 15:12

Мнениеот moni74 на 13 Юни 2012 10:04
Аз също съм на мнение, че Радо Стойчев НЕ е направил нищо с националния отбор. Всички важни мачове до последния с Франция ние ги загубихме. Това, че успяхме с 1000 зора да се класираме за Олимпиадата стана и благодарение на Данчо Лазаров че реагира светкавично и успя да уреди последната квалификация да е в София.
Спомням си преди време бихме Бразилия и Русия. А сега се радваме на победи над Пакистан и Египет.
А за ревизията - да, нека се направи. То и сега постоянно се правят ревизии.

moni74

именно това казвам и аз неко го разследват нека му правят ревизии..........но хайде защитниците на стойчев нека да кажат какво значимо е постигнал нац отбор от както треньор е е радо?? да бразилия трепереше от нас само до преди 2–3 год ги биехме къде го и хванехме бяхме 3 ти в света през 2006 а сега ураааааааа бием пакистнан........

sandi74

Мнениеот sandi74 » 13 юни 2012 15:16

Абсолютно прав е Даката.Стойчев е господин никой за националният отбор.Откакто е треньор на националния,отборът стигна дъното и вместо да се отблъсне от него взе,че го прокопава.Сега очаквам да налазят клоуните които боготворят смешният треньор благодарение на когото ни бият като тъпан на селски мегдан.Дано само са си взели повече кърпички за да си пребърсват сълзичките и сополите които ронят за некадърника Стойчев.Боже пази България от пишман треньори като Радо Стойчев-счетоводителя. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от sandi74 на 13 юни 2012 15:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 13 юни 2012 15:19

8-)

Ако си мислите, че на Данчо Лазаров дори му минава през ума да си ходи, значи не познавате достатъчно хора от неговия тип !
Данчо Лазаров е гьонсурат от старата генерация партийна номенклатура ! Тези хора считат, че правото им да управляват е дадено свише и доживотно.
Никакъв път за оттстъпление не си оставя. Вероятно готви следния тактически ход. Ще подаде утре оставка формално, която няма да бъде приета от УС на БФВ. Чисто административен трик !
Този може да бъде изгонен единствено с камъни от централата на БФВ. По никакъв друг начин ! Повярвайте ми ! :evil:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Върни се в “Волейбол”