ЕВРО 2012 Група ''Б'': Германия-Португалия - 1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЕВРО 2012 Група ''Б'': Германия-Португалия
Германия трябва да победи.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Очаквам разгром над" турско-негърския" отбор нещо като през 2000г -3-0
-Forca Portugal!!

Benfica Lisboa
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Победа за Бундестима, въпреки че не вярвам да е с много ! И двете им злобни фенчета изпадат в умопомрачение и пенлив гърч след мача
Иначе твърдо Клозе трябва да играе вместо Гомес. А на скамейката са още Кроос, Гьотце, Шурле, Ройс - така че и да не тръгне мача добре за германците, има кой да влезе

Иначе твърдо Клозе трябва да играе вместо Гомес. А на скамейката са още Кроос, Гьотце, Шурле, Ройс - така че и да не тръгне мача добре за германците, има кой да влезе

3:1 и Бундестима гледа напред към титлата !
Не съм фен на немците , но този път ще им стискам палци , просто искам да видя физиономията на Роналдо като загуби мача. Прогноза 2:0.
aguias написа:Очаквам разгром над" турско-негърския" отбор нещо като през 2000г -3-0-Forca Portugal!!
А тия с каковия тен са некви чисти арийци, ше знаеш.
Аз стискам палци на Германия, но имайте предвид едно - в този отбор липсват големи характери - изключения са Лам и Нойер (както се видя на финала с Челси), както и старите кучета - Клозе и трамвая Мертазакер.
А тоя стартов състав като го гледам - нещо не вярвам да е точно такъв. В контролите и квалификацийте Льов залагаше на Аого като ляв бек, сега обаче го няма и явно ще писка Боатенг там. Не вярвам да даде шанс на Шелцер. А тоя Кедира е най-голямата дупка в състава (дори пред Гомес).
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
мда аз като гледам льов определено не е сигурен за титулярния си състав, и знае добре че не всичко е толкова розово както преди две години в африка. аз смятам че гомез е по добрия вариянт от клозе, а и има сигурно 4 пъти повече голове този сезон от него. но пък йоги твърдо си харесва подолски и клозе, и там ще му е една от грешките. в защита също нещата са несигурни, и в крайна сметка много хора, прогнозиращи титла на немците, могат да бъдат разочеровани с отпадане още в групата.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
португалия ще се измъчи ама ще победи
dxl написа:aguias написа:Очаквам разгром над" турско-негърския" отбор нещо като през 2000г -3-0-Forca Portugal!!
А тия с каковия тен са некви чисти арийци, ше знаеш.
Аз стискам палци на Германия, но имайте предвид едно - в този отбор липсват големи характери - изключения са Лам и Нойер (както се видя на финала с Челси), както и старите кучета - Клозе и трамвая Мертазакер.
А тоя стартов състав като го гледам - нещо не вярвам да е точно такъв. В контролите и квалификацийте Льов залагаше на Аого като ляв бек, сега обаче го няма и явно ще писка Боатенг там. Не вярвам да даде шанс на Шелцер. А тоя Кедира е най-голямата дупка в състава (дори пред Гомес).
А ти какво искаш, целият състав на Германия да е някакъв над 30 години ли? Големи характери.. Еми трима-четирима-петима най-много са пре достатъчни, а и те си ги имат. Нали трябва да има и млада плът, която жадува за успехи...
Лам ще си е ляв бек, многократно беше повторено. Кедира е един от най-стабилните деф. халфове, това, което казваш за него е смешно.
Иначе като, че ли и аз предпочитам Клозе на върха на атаката вместо Гомез. Миро има много опит и рутина, типичен голмайстор и изключителен винаги на големите първенства.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
delije_sever написа:veni__85 написа:Не съм фен на немците , но този път ще им стискам палци , просто искам да видя физиономията на Роналдо като загуби мача. Прогноза 2:0.
Поредния хейтър. Искал да види физиономията на Роналдо след мача. Да ти пратя ли снимка с физиономията му след последния мач срещу един от твоите много любими отбори.
Не си прав. Това че не харесваш някого, не значи че си хейтър. Роналдо е феноменален футболист, но се държи често кофти, като някакво леке. Държанието му на терена и последният случай, когато отказа автограф на момиченце, само защото било с екип на Барса, го показват.