ТЕМИ, ИНТЕНЗИТЕТ НА ПУБЛИКАЦИИ, КАЧЕСТВО НА КОНТИНГЕНТИ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

botev champion

Re: ТЕМИ, ИНТЕНЗИТЕТ НА ПУБЛИКАЦИИ, КАЧЕСТВО НА КОНТИНГЕНТИ

Мнениеот botev champion » 12 фев 2009 18:09

"комплесар.Много боли 11г. да ва праскаме нали?"Би ли превел гражданино на Аджийсан махала.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 12 фев 2009 18:14

slavia_forever
2. Некоректен си защото пускаш твърдения, за подобни на вашето сливане с Велбъжд и като насрещен аргумент поставяш ВНИМАНИЕ: "ПРОВЕРИ СИ САМ"! Това е аргументацията ти.

А замислял ли си се че това нещо е "пуснато" за да покаже колко ЦЕЛЕНАСОЧЕНО е твоето заяждане спрямо Локомотив Пловдив... Образно казано твоите твърдения могат да се определят така. Понеже нямайки огледало неможеш да видиш, че са ти скъсани гащите и задника ти е лъснал, но се смееш и сочиш с пръст човека пред теб, който е разпрал гащите си на същия пирон!!!

Сега ще го кажа и по друг начин, пъ' белким мЪ разбереш най-вече... Тези примери ги давам да си ги провериш сам, за да можеш САМ ДА ПРОУМЕЕШ КОЛКО СМЕШНО Е ДА СЕ ТВЪРДИ НА ФОНА БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ИСТОРИЯ, ЧЕ ПРИ ДАДЕНО ОБЕДИНЕНИЕ ИЛИ АДМИНИСТРАТИВНО ВЛИЗАНЕ В "А" ГРУПА НЯКОЙ ОТБОР ЩЕ ЗАГУБИ ИДЕНТИЧНОСТТА СИ ИЛИ Е СТАНАЛО НЯКАКВО НЕВИЖДАНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СПРЯМО БГ ФУТБОЛА!!! Аз обаче нямам никакво намерение да навлизам в безсмислени спорове с привържениците на отборите засегнати от тези сливания или административни влизания в "А" група и точно заради това те призовах сам да провериш това... Оттеб се искаше да отделиш малко време и желание... Ти обаче предпочиташ да четеш анонимни "жълти есета"... Ами ОК!!! Твой изор...

slavia_forever
4. Но ти толкова ще си признаеш, че си некомпетентен (дори за неща, които твърдиш)

Ами аз не си спомням да съм твърдял неща, който не мога да защитя... Ако има такива давай... кажи ги...

slavia_forever
5. Бях се зарекъл, да не ти отговарям, поради некоректността ти, като това го считай за бонус и ми бъди благодарен!

Понякога ми звучиш все едно си от божествен произход майна... :lol:

slavia_forever
6. Аз не искам дебати в медиите.

Ама иначе СИ КОРЕКТЕН И ЕТИЧЕН АНОНИМНИК ЗАЩИТНИК НА ПРАВДАТА... :lol: Демек ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН!!! Скрит зад ТЪЛПАТА ВИКА С ПЪЛНО ГЪРЛО, НО КАТО ИЗЛЕЗЕ ОТПРЕД - ПО-НИСЪК ОТ ТРЕВАТА НА "ОВЧА КУПЕЛ" И ПО-ТИХ ОТ ТРИБУНИТЕ МУ РАНО СУТРИН!!! :lol:

AVE CEASER
Дайте му на момчето модераторските права за форума и да се приключва, че наистина е само загуба на време!!!
Изображение

botev champion

Мнениеот botev champion » 12 фев 2009 18:33

А бе Рам какви са тия "недоразумения",които пишеш?Не било престъпление сливанията на отбори в бг футбола.Верно е ,но сливане с отбора на престъпник №1 в България за адмираций ли е?А да му направиш приживе паметна плоча?А да скандираш името му в дивашки унес?А да се изпокриете,като мишки когато ви сръцна със зъби след един мач с Левски?По добре се извини от името на групата ви наречена фенове на доко Пд.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 12 фев 2009 19:01

botev champion написа:А бе Рам какви са тия "недоразумения",които пишеш?Не било престъпление сливанията на отбори в бг футбола.Верно е ,но сливане с отбора на престъпник №1 в България за адмираций ли е?А да му направиш приживе паметна плоча?А да скандираш името му в дивашки унес?А да се изпокриете,като мишки когато ви сръцна със зъби след един мач с Левски?По добре се извини от името на групата ви наречена фенове на доко Пд.

Остави го. Този точно твърди неща, които иска сами да си ги проверяваме. После пита, едно и също многократно, като цитира избирателно. :lol:

П.П. Въпреки, че има индивиди, като Пловдив Рам (иначе интелигентен човек), пожелавам на Локо Пд, наистина да има с много неща, с които подплътено да се гордеят! Иначе гордост в спорта и футбола, в момента в България е комично да се говори, по отношение, на който и да било отбор. От друга страна, пожелавам като цяло успех на целия Пловдивски футбол, защото никой няма полза от разсипването му, с клубни президенти като Галка, Селския и т.н. (не забравям и Венци и други подобни) :idea: :!: Аз не искам и да падам на нивото на индивиди, най-вече от черно-белия, Пловдивски такъв, знаейки основно, обидни и нелицеприятни фрази, с които стават невероятно комични, контрастирайки например на моите такива :lol: !
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ivanjuve

Мнениеот ivanjuve » 12 фев 2009 19:16

botev champion написа:"комплесар.Много боли 11г. да ва праскаме нали?"Би ли превел гражданино на Аджийсан махала.

''Аджийсан махала.''
Това на крумовски ли е ?
Названието на махалата , населена с твои роднини е
малко по-различно
Фланелката на Локо Пловдив не се облича на тялото , а на душата!

Изображение

ЛОКО-ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ!!!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 12 фев 2009 19:30

ivanjuve написа:
botev champion написа:"комплесар.Много боли 11г. да ва праскаме нали?"Би ли превел гражданино на Аджийсан махала.

''Аджийсан махала.''
Това на крумовски ли е ?
малко по-различно

Не виждам смисъл, към подобни изказвания и от двамата. Ще ви баннат и ще се укротите (поне с тези никове).

botev champion

Мнениеот botev champion » 12 фев 2009 19:42

ivanjuve написа:

''Аджийсан махала.''
Това на крумовски ли е ?
малко по-различно

ИванМуле пак си нарушил реда в обора.Нали ти казах там акай,а не във форумите!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 12 фев 2009 20:21

botev champion
А бе Рам какви са тия "недоразумения",които пишеш?Не било престъпление сливанията на отбори в бг футбола.

Ако съм забравил, да сложа думата престъпление в кавички съжалявам, но смятам, че за хората, които се опитват да мислят и над нещата, които им говори опонента не е проблем да се сетят за какво става въпрос... А и акко познават историята на футбола в България /наистина - поне малко/ тогава пък съвсем щяха да усетят иронията в употребата на тази дума!!!!

botev champion
Верно е ,но сливане с отбора на престъпник №1 в България за адмираций ли е?

Абе то хубаво го наричаш престъпник №1 'ма къде бяхте да ги разправяте тези неща, когато той беше жив... Нямаше "снайпери"... нямаше скандиранията за "наркомана"... Нямаше нищо!!! Сега, когато го убиха изведнъж много станахте "танцуващите" на гроба му... То не бяха хореографии с "възстановки" на убиството му... скандирания... А странно как бързо забравихте кои бяха Брокерите или Пауло Динучи... Може и да сте малки и непомните... То и онзи 'дето написа преди две години онзи труд за в Лекс.бг за Локо Пловдив явно бе "позабравил", че Патерицата не бе от УС на Локо Пловдив, 'ма айде... То вие сте по "присъдите"... "свети води"... :lol:

botev champion
А да му направиш приживе паметна плоча? А да скандираш името му в дивашки унес?

Ами то му е скандирано заради това, което е направил за отбора, за всичко друго си имаше Държава, а сега Господ да го съди... Вие ако смятате да извземате функциите на някой от двете защо се крието по форумите?! Защото тук най-лесно можете да си псувате на воля... ей така за забвление нали?!! :lol:

botev champion
А да се изпокриете,като мишки когато ви сръцна със зъби след един мач с Левски?По добре се извини от името на групата ви наречена фенове на доко Пд.

И сега ако те питам за кой точно мач говориш няма да ми отговориш... Нали?!! И знаеш ли защо?!... Защото това, което си го чул за този мач е като онази реклама за Леонардо и "Мона Лиза"?!! т.е. "Разваления телефон" е хубаво нещо, но той не е игра за сериозни дебати, за каквито вие със "славията" имате притенции!

slavia_forever
Остави го. Този точно твърди неща, които иска сами да си ги проверяваме. После пита, едно и също многократно, като цитира избирателно.

Ха-ха... :lol:
Толкова ли ти е трудно да провериш има ли такива неща, за които ти говоря?!! Ако те мързи кажи си!!! Ако смяташ, че лъжа пак кажи!!!Ти обаче не правиш нито едното - нито другото!!! Това, което ти наричаш "НЕЩА", които съм те карал "САМ ДА СИ ПРОВЕРЯВАШ", са неща от историята на българския футбол... Неща, които ти с всичките теми, които пълниш форума ни показваш, че УЖ те интересуват... И понеже говориш за ИЗБИРАТЕЛНОСТ... аз те питам.... Кой тогава цитира ИЗБИРАТЕЛНО? Ти говориш само за ЛОКО ПД без да споменаваш останалите!!! Това за какво говори... АМИ ЗА СПЕЦИАЛНО /ИЗБИРАТЕЛНО/ ОТНОШЕНИЕ У ТЕБ КЪМ ЛОКО ПЛОВДИВ?!!
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 12 фев 2009 20:35

plovdivram написа:botev champion
А бе Рам какви са тия "недоразумения",които пишеш?Не било престъпление сливанията на отбори в бг футбола.

Ако съм забравил, да сложа думата престъпление в кавички съжалявам, но смятам, че за хората, които се опитват да мислят и над нещата, които им говори опонента не е проблем да се сетят за какво става въпрос... А и акко познават историята на футбола в България /наистина - поне малко/ тогава пък съвсем щяха да усетят иронията в употребата на тази дума!!!!

botev champion
Верно е ,но сливане с отбора на престъпник №1 в България за адмираций ли е?

Абе то хубаво го наричаш престъпник №1 'ма къде бяхте да ги разправяте тези неща, когато той беше жив... Нямаше "снайпери"... нямаше скандиранията за "наркомана"... Нямаше нищо!!! Сега, когато го убиха изведнъж много станахте "танцуващите" на гроба му... То не бяха хореографии с "възстановки" на убиството му... скандирания... А странно как бързо забравихте кои бяха Брокерите или Пауло Динучи... Може и да сте малки и непомните... То и онзи 'дето написа преди две години онзи труд за в Лекс.бг за Локо Пловдив явно бе "позабравил", че Патерицата не бе от УС на Локо Пловдив, 'ма айде... То вие сте по "присъдите"... "свети води"... :lol:

botev champion
А да му направиш приживе паметна плоча? А да скандираш името му в дивашки унес?

Ами то му е скандирано заради това, което е направил за отбора, за всичко друго си имаше Държава, а сега Господ да го съди... Вие ако смятате да извземате функциите на някой от двете защо се крието по форумите?! Защото тук най-лесно можете да си псувате на воля... ей така за забвление нали?!! :lol:

botev champion
А да се изпокриете,като мишки когато ви сръцна със зъби след един мач с Левски?По добре се извини от името на групата ви наречена фенове на доко Пд.

И сега ако те питам за кой точно мач говориш няма да ми отговориш... Нали?!! И знаеш ли защо?!... Защото това, което си го чул за този мач е като онази реклама за Леонардо и "Мона Лиза"?!! т.е. "Разваления телефон" е хубаво нещо, но той не е игра за сериозни дебати, за каквито вие със "славията" имате притенции!

slavia_forever
Остави го. Този точно твърди неща, които иска сами да си ги проверяваме. После пита, едно и също многократно, като цитира избирателно.

Ха-ха... :lol:
Толкова ли ти е трудно да провериш има ли такива неща, за които ти говоря?!! Ако те мързи кажи си!!! Ако смяташ, че лъжа пак кажи!!!Ти обаче не правиш нито едното - нито другото!!! Това, което ти наричаш "НЕЩА", които съм те карал "САМ ДА СИ ПРОВЕРЯВАШ", са неща от историята на българския футбол... Неща, които ти с всичките теми, които пълниш форума ни показваш, че УЖ те интересуват... И понеже говориш за ИЗБИРАТЕЛНОСТ... аз те питам.... Кой тогава цитира ИЗБИРАТЕЛНО? Ти говориш само за ЛОКО ПД без да споменаваш останалите!!! Това за какво говори... АМИ ЗА СПЕЦИАЛНО /ИЗБИРАТЕЛНО/ ОТНОШЕНИЕ У ТЕБ КЪМ ЛОКО ПЛОВДИВ?!!

1. Ти защитаваш Георги Илиев, все едно е светец и питаш, защо не са го обявили приживе. Ами защото ги е било страх, защото знаеш какво се случваше, с неудобните на въпросния и преди това на брат му. Това по никакъв начин, не го прави светец.
2. Ти по никакъв начин, не си призна държанието на съфорумците си, за лицеприятното и интелектуалното им поведение.
3. Защо ме караш, да проверявам някакви неща, опровергай ме ти. А изхождайки от поведението ти, явно не си в състояние. :idea: Аз съм казал отношението си, по отношение на сливането ви (това което знам аз - напълно законно и юридически издържано, за конкретния момент), което по никакъв начин, не прави Локомотив Пловдив, автентичен (от чисто футболна и спортно-техническа гледна точка), а го прави изкуствен отбор, производна от друг - Кюстендилски отбор, която производна беше неспособна, с игра да влезе в "А" група, като беше вкарана. Хайде сега копирай избирателно. :idea: :!:

П.П. Не е нужно да ми говориш за сливанията, ако не знаеш, или "не искаш"! :lol:

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 12 фев 2009 21:13

slavia_forever
1. Ти защитаваш Георги Илиев, все едно е светец и питаш, защо не са го обявили приживе. Ами защото ги е било страх, защото знаеш какво се случваше, с неудобните на въпросния и преди това на брат му. Това по никакъв начин, не го прави светец.

Айде... айде... :lol: Не защитавам никого!!!
Просто има едно такова, да го наречем, неписано правило, че ако си нямал смелост да направиш нещо, което си смятал за редно, когато виновникът е бил жив е доста неетично и не по християнски да го съдиш мъртъв... Та нали хората са казали точно затова онази приказка "За мъртвите или хубаво или нищо!"... То си има Кой да ги съди!!!

slavia_forever
2. Ти по никакъв начин, не си призна държанието на съфорумците си, за лицеприятното и интелектуалното им поведение.

Аз лично си мисля, че съм във форума на Локо Пловдив, а не на "Лайпцигския процес"!!! :lol: Ти сега в качеството си на какъв ме подвеждаш под отговорност за нечии чужди действия, че да трябва да ги признавам?! Нали се сещаш колко АБСУРДНО е това?! Да ПРИЗНАЯ "държанието на съфорумците си, за лицеприятното и интелектуалното им поведение"... 'ба ма'амата... И на Геосрги Димитров нямаше да му е лесно с теб! :lol:

slavia_forever
3. Защо ме караш, да проверявам някакви неща, опровергай ме ти.

Абе ти не разбра ли, че целта не е да те ОПРВЕРГАВАМ... :lol: а да покажа, че имаш СПЕЦИАЛНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ... т.е. нещо, което ти постоянно ОТРИЧАШ!!! Самият ФАКТ, че ти се представяш за БОРЕЦ ЗА ПРАВДИНИ В БГ ФУТБОЛА, а цялата ти ИДЕОЛОГИЯ се базира на нещата около ЛОКО ПД показва точно това... :lol:

А, ако искаш толкова много да си говорим за нещата около Локо Пд давай... Дай да видим какви са ти НЕУСПОРИМИТЕ фактит, които толкова много ни говориш, че имаш... Дай да видим и какво толкова и ЗАЩО го твърдиш?! :lol: За да го направиш по наистина сериозен начин...

Кажи ми кое е това нещо, което определя един отбор като автентичен?!! Покажи как са нещата при останалите клубове в страната и кои според теб могат да има претенции за напълно автентични такива?!!! т.е. НАЛИ ТРЯБВА ДА ИМАМЕ БАЗА ЗА СРАВНЕНИЕ?!!! Доколкото разбирам говорим за някаква формална страна на въпроса... нали?!! т.е. за да прецениш и ДА ЗАКЛЕЙМИШ Локомотив Пловдив като отбор загубил автентичността си ти трябва да си наясно какво е положението при останлите клубове... Нали така?!! Това е и начин да ДОКАЖЕШ, че при теб нещата НЕ СА ИЗБИРАТЕЛНИ и че това го заявяваш на базата на сериозни познания в тази област, които имено ти позволяват да ЗАКЛЕЙМИШ Локомотив Пловдив като ИЗКУСТВЕН ОТБОР!!! Аз предалагам да вземем 8-те може би най-популярни отбори в БГ - Левски, ЦСКА, Локо Сф, Славия, Локо Пд, Ботев Пд, Черно Море и Спартак Вн... Айде дай да видим какво знаеш ти за АВТЕНТИЧНОСТТА, която толкова много според теб липсва при Локо Пд?!
Изображение

Върни се в “Славия”