Литекс(Ловеч) - Локомотив(Пловдив) - мнения и прогнози

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Re: Литекс(Ловеч) - Локомотив(Пловдив) - мнения и прогнози

Мнениеот rado. » 20 май 2012 16:38

Captain Stottlemeyer написа:
T&T написа:.......Резултатът според мен ще е 2-0, но най много ме притесняват слуховете, които се носят, че ЦСКА ще е шампион, а Литекс четвърти, като по този начин ще се сбъднат очакванията в началото на първенството и отборите на Черноморец и Локомотив, които заслужават да играят в Европа повече от Левски и Литекс ще останат прецакани.

:lol: :lol: :lol: И откога ти преценяваш кой заслужава повече и кой по-малко да играе в Европа. :lol: Аз пък все си мисля, че това се определя с наредбата на БФС. :roll: Да не говорим, че явно не си запознат и със сегашното класиране в "А" ПФГ, защото твоето отборче играе в "Б" група. :mrgreen: Като толкова заслужават твоите градски - да се напънат срещу "Литекс" бе, мама му стара!..... ;) Притеснявали го слуховете ..... от Понеделник или от Четвъртък пазар бе майна!? :mrgreen:

Алооооооооооо капитан планета,що не си гледаш старините и не ни оставиш да си коментираме предстоящия мач!?Боли ма к...ра за твоя левски!Всеки си има мнение,дойде демокрация и всеки може да си го изкаже...за твое съжаление!Още повече мнението на Т§Т е всеобщо и ти много добре знаеш,че жалкото подобие на отбор,тази година най-малко от всички заслужава да играе в Европа!!!И между другото,много ще се радвам,ако пропуснеш някоя тема и не си дадеш "компетентното" мнение!Загубата поне на мен ми се струва поносима,остава да разберем как ще е!

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 20 май 2012 16:41

rado. написа:
Captain Stottlemeyer написа: :lol: :lol: :lol: И откога ти преценяваш кой заслужава повече и кой по-малко да играе в Европа. :lol: Аз пък все си мисля, че това се определя с наредбата на БФС. :roll: Да не говорим, че явно не си запознат и със сегашното класиране в "А" ПФГ, защото твоето отборче играе в "Б" група. :mrgreen: Като толкова заслужават твоите градски - да се напънат срещу "Литекс" бе, мама му стара!..... ;) Притеснявали го слуховете ..... от Понеделник или от Четвъртък пазар бе майна!? :mrgreen:

Алооооооооооо капитан планета,що не си гледаш старините и не ни оставиш да си коментираме предстоящия мач!?Боли ма к...ра за твоя левски!Всеки си има мнение,дойде демокрация и всеки може да си го изкаже...за твое съжаление!Още повече мнението на Т§Т е всеобщо и ти много добре знаеш,че жалкото подобие на отбор,тази година най-малко от всички заслужава да играе в Европа!!!И между другото,много ще се радвам,ако пропуснеш някоя тема и не си дадеш "компетентното" мнение!Загубата поне на мен ми се струва поносима,остава да разберем как ще е!

Не се заяждай с човека нека си изказва мнението, още повече, че не виждам с нещо да ни е провокирал ;)
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 20 май 2012 16:41

Captain Stottlemeyer написа:
T&T написа:.......Резултатът според мен ще е 2-0, но най много ме притесняват слуховете, които се носят, че ЦСКА ще е шампион, а Литекс четвърти, като по този начин ще се сбъднат очакванията в началото на първенството и отборите на Черноморец и Локомотив, които заслужават да играят в Европа повече от Левски и Литекс ще останат прецакани.

:lol: :lol: :lol: И откога ти преценяваш кой заслужава повече и кой по-малко да играе в Европа. :lol: Аз пък все си мисля, че това се определя с наредбата на БФС. :roll: Да не говорим, че явно не си запознат и със сегашното класиране в "А" ПФГ, защото твоето отборче играе в "Б" група. :mrgreen: Като толкова заслужават твоите градски - да се напънат срещу "Литекс" бе, мама му стара!..... ;) Притеснявали го слуховете ..... от Понеделник или от Четвъртък пазар бе майна!? :mrgreen:

Левски не заслужават и в Ариана Аматьорска Лига да играят.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 20 май 2012 18:10

ivan40 написа:Левски не заслужават и в Ариана Аматьорска Лига да играят.

Как го прецени това , жълтур ? Като другите отбори са по-добри да си бяха били отборите от дъното...Локо Пловдив кой им е виновен , че на финала срещу Лудогорец се навряха в защита още след гола на Даксон ? Литекс с това клякане в Борисовата градина не заслужават Европа и няма да играят в Европа . Мача е Х , според мен , Директивата се изпълнява и Локото е в Европа.

ПП:Там обаче какво ще прави... :?:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 20 май 2012 18:28

bilyaletdinov написа:ПП:Там обаче какво ще прави... :?:

Ще правим това, каквото правите и вие... :!: ;)
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 20 май 2012 19:02

fena написа:
bilyaletdinov написа:ПП:Там обаче какво ще прави... :?:

Ще правим това, каквото правите и вие... :!: ;)

Добре казано :)
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 20 май 2012 19:38

Двата отбора изиграха доста странни мачове с ЦСКА, което ме кара да мисля, че не заслужават да играят в Европа. Жалко, защото в Локо имат добър треньор, добри играчи и вярна публика. Ръководството трябва да си прецени има ли сили да издържа този отбор без да продава най-добрите и без да поляга когато трябва.

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 20 май 2012 20:04

За съжаление "Когато си сред вълци, трябва да виеш" и ако не се включим в играта просто ще ни изхвърлят зад борда. Едно участие в ЛЕ щеше да бъде много полезно, защото за нас не е някаква болна амбиция, както при някои други, а трябва да натискаме нашите "любими" управляващи за стадиона. Срамота е вторият по големина град в България да няма стадион. В последните две години нашият стадион малко, по-малко започва да придобива вид, но има още много работа. Надявам се инвестициите там да продължат.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 20 май 2012 20:28

трябваше да играете с титулярите във враца а не да разчитате само на купата добрите отбори играят и на 2та фронта и се подсигуряват да не зависят после от другите пример лудогорец .относно мача литекс ще се хвърлят яко защото имат някъкъв шанс 2-1 сами сте си виновни сега трябва да се молите за лудогорец.А иначе заслужавате да играете в европа[*заради агитката]
Последна промяна от CHE на 20 май 2012 20:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 20 май 2012 20:39

CHE написа:трябваше да играете с титулярите във враца а не да разчитате само на купата добрите отбори играят и на 2та фронта и се подсигуряват да не зависят после от другите пример лудогорец .относно мача литекс ще се хвърлят яко защото имат някъкъв шанс 2-1 сами сте си виновни сега трябва да се молите за лудогорец.А иначе заслужавате да играете в европа[*заради агитката]

Агитката не играе на терена.Нямаме работа в Европа,не сме подготвени и няма нужда да ставаме смешни навън, като...като някои .Ако нашите имаха намерение да играят в Европа,щяхме да си вземем 2Х3 точки от Ботев и Миньор и да си "щракаме" с пръсти.Хубаво щеше да бъде,ако бяхме взели Купата,най-вече заради трофея,а не заради евротурнирите.Не ми пука кой ще е шампион,хич не ме интересува.

Да отидем в Ловеч,да си подкрепим отбора,да завършим сезона достойно,нелош сезон между другото - 21 официални мача от които само три загуби.Само ЛОКО !
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”