Captain Stottlemeyer написа:T&T написа:.......Резултатът според мен ще е 2-0, но най много ме притесняват слуховете, които се носят, че ЦСКА ще е шампион, а Литекс четвърти, като по този начин ще се сбъднат очакванията в началото на първенството и отборите на Черноморец и Локомотив, които заслужават да играят в Европа повече от Левски и Литекс ще останат прецакани.
![]()
![]()
И откога ти преценяваш кой заслужава повече и кой по-малко да играе в Европа.
Аз пък все си мисля, че това се определя с наредбата на БФС.
Да не говорим, че явно не си запознат и със сегашното класиране в "А" ПФГ, защото твоето отборче играе в "Б" група.
Като толкова заслужават твоите градски - да се напънат срещу "Литекс" бе, мама му стара!.....
Притеснявали го слуховете ..... от Понеделник или от Четвъртък пазар бе майна!?
Алооооооооооо капитан планета,що не си гледаш старините и не ни оставиш да си коментираме предстоящия мач!?Боли ма к...ра за твоя левски!Всеки си има мнение,дойде демокрация и всеки може да си го изкаже...за твое съжаление!Още повече мнението на Т§Т е всеобщо и ти много добре знаеш,че жалкото подобие на отбор,тази година най-малко от всички заслужава да играе в Европа!!!И между другото,много ще се радвам,ако пропуснеш някоя тема и не си дадеш "компетентното" мнение!Загубата поне на мен ми се струва поносима,остава да разберем как ще е!