Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Но според мен е важна и позицията, която са защитавали феновете на отборите, защото всички знаем те какви саСпоред мен това е доста важно, но не знам как е според вас.
Чудно ми е как като властта подкрепя отбора на Левски ще го изгони от стадиона, който се е намирал на центъра и ще ги прати в местност на 1 километър от София, ето това винаги съм се чудел, това ми се струва все едно баща ти да те изгони от вас, чъпреки че те подкрепя, на такова нещо ми прилича
Абе каквото и да си говорим, цска е създаден от комуниститеДори и 2-та отбора да са били галеници на партията,все пак родното творение винаги е по мило от чуждото ,нали
Old_death написа:Но според мен е важна и позицията, която са защитавали феновете на отборите, защото всички знаем те какви саСпоред мен това е доста важно, но не знам как е според вас.
Чудно ми е как като властта подкрепя отбора на Левски ще го изгони от стадиона, който се е намирал на центъра и ще ги прати в местност на 1 километър от София, ето това винаги съм се чудел, това ми се струва все едно баща ти да те изгони от вас, чъпреки че те подкрепя, на такова нещо ми прилича
Защо е нужно да продължаваме да създаваме митове и легенди?Какво направи държавата с бившия стадион на Левски?Трябваше ли според теб Националния стадион да бе построен в покрайнините на София?Нима клубът не бе компенсиран за това?
И кои са митовете, стадион Георги Аспарухов от кой е направен![]()
Аз знам че е направен от привържениците на отбора, с техните пари и труд, без никаква държавна помощ, но ти може да имаш друго мнение по въпроса
А и как е компенсиран клуба, че не се сещам нещо, та нали затова се иска в момента Раковски като компенсация или пак греша нещо
Защо Националния стадион да се строи на стадиона на Левски, защо не е построен например на мястото на Армията като са еднакво подкрепяни и двата отбора или на Юнак
И кои са митовете, стадион Георги Аспарухов от кой е направен![]()
Аз знам че е направен от привържениците на отбора, с техните пари и труд, без никаква държавна помощ, но ти може да имаш друго мнение по въпроса
А и как е компенсиран клуба, че не се сещам нещо, та нали затова се иска в момента Раковски като компенсация или пак греша нещо
Защо Националния стадион да се строи на стадиона на Левски, защо не е построен например на мястото на Армията като са еднакво подкрепяни и двата отбора или на Юнак
tprodanov написа:Тези линкове по никакъв начин не показват как точно Левски е бил обезщетен за изгонването си от Юнак, нито и какво е било правото на ЦСКА да има стадион на това място. Фактите остават - Левски е имал стадион в центъра на града, бил е изгонен от там, после още едно гонене и накрая се построява стадион със усилията на феновете му. След това този стадион също не е на Левски, а е общинска собственост. При ЦСКА - получава на готово стадион в центъра на София, който даже не поддържа, има три бази в София, нещо, което никой друг отбор няма. Е, кой е толериран, не знам, това са само факти.
Тези линкове по никакъв начин не показват как точно Левски е бил обезщетен за изгонването си от Юнак, нито и какво е било правото на ЦСКА да има стадион на това място. Фактите остават - Левски е имал стадион в центъра на града, бил е изгонен от там, после още едно гонене и накрая се построява стадион със усилията на феновете му. След това този стадион също не е на Левски, а е общинска собственост. При ЦСКА - получава на готово стадион в центъра на София, който даже не поддържа, има три бази в София, нещо, което никой друг отбор няма. Е, кой е толериран, не знам, това са само факти.
Old_death написа:И кои са митовете, стадион Георги Аспарухов от кой е направен![]()
И понеже не се надявам да получа отговори на въпросите си,ще ти пратя малко материали за да се образоваш.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B8_%D0%90%D1%81%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%83%D1%85%D0%BE%D0%B2_(%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BD)
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD_%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BD_%E2%80%9E%D0%92%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BB_%D0%9B%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8%E2%80%9C
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0_%D0%B0%D1%80%D0%BC%D0%B8%D1%8F_(%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BD)
А сега и краткия ми коментар.Когато стадиона на Левски и стадиона Юнак са съборени за да се направи комплекса за Националния стадион ЦСКА,а да не говорим и стадиона на клубът не са съществувалиТова са фактите,а твоите приказки са митове!!!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта