Левски и ЦСКА преди 1989 година !

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Левски и ЦСКА преди 1989 година !

Мнениеот UltraBlue » 11 фев 2009 18:04

Абе каквото и да си говорим, цска е създаден от комунистите :!: Дори и 2-та отбора да са били галеници на партията,все пак родното творение винаги е по мило от чуждото ,нали :!: :?:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 11 фев 2009 18:05

Но според мен е важна и позицията, която са защитавали феновете на отборите, защото всички знаем те какви са :!: Според мен това е доста важно, но не знам как е според вас.
Чудно ми е как като властта подкрепя отбора на Левски ще го изгони от стадиона, който се е намирал на центъра и ще ги прати в местност на 1 километър от София, ето това винаги съм се чудел, това ми се струва все едно баща ти да те изгони от вас, чъпреки че те подкрепя, на такова нещо ми прилича :?

Защо е нужно да продължаваме да създаваме митове и легенди?Какво направи държавата с бившия стадион на Левски?Трябваше ли според теб Националния стадион да бе построен в покрайнините на София?Нима клубът не бе компенсиран за това?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 11 фев 2009 18:06

Абе каквото и да си говорим, цска е създаден от комунистите :!: Дори и 2-та отбора да са били галеници на партията,все пак родното творение винаги е по мило от чуждото ,нали

Едно си баба знае,едно си баба бае!!! :lol:
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

No_CENZURE!!!

Мнениеот No_CENZURE!!! » 11 фев 2009 18:14

Old_death написа:
Но според мен е важна и позицията, която са защитавали феновете на отборите, защото всички знаем те какви са :!: Според мен това е доста важно, но не знам как е според вас.
Чудно ми е как като властта подкрепя отбора на Левски ще го изгони от стадиона, който се е намирал на центъра и ще ги прати в местност на 1 километър от София, ето това винаги съм се чудел, това ми се струва все едно баща ти да те изгони от вас, чъпреки че те подкрепя, на такова нещо ми прилича :?

Защо е нужно да продължаваме да създаваме митове и легенди?Какво направи държавата с бившия стадион на Левски?Трябваше ли според теб Националния стадион да бе построен в покрайнините на София?Нима клубът не бе компенсиран за това?

И кои са митовете, стадион Георги Аспарухов от кой е направен :!: :?: Аз знам че е направен от привържениците на отбора, с техните пари и труд, без никаква държавна помощ, но ти може да имаш друго мнение по въпроса :?
А и как е компенсиран клуба, че не се сещам нещо, та нали затова се иска в момента Раковски като компенсация или пак греша нещо :?
Защо Националния стадион да се строи на стадиона на Левски, защо не е построен например на мястото на Армията като са еднакво подкрепяни и двата отбора или на Юнак :?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 11 фев 2009 18:20

И кои са митовете, стадион Георги Аспарухов от кой е направен :!: :?: Аз знам че е направен от привържениците на отбора, с техните пари и труд, без никаква държавна помощ, но ти може да имаш друго мнение по въпроса :?
А и как е компенсиран клуба, че не се сещам нещо, та нали затова се иска в момента Раковски като компенсация или пак греша нещо :?
Защо Националния стадион да се строи на стадиона на Левски, защо не е построен например на мястото на Армията като са еднакво подкрепяни и двата отбора или на Юнак

Не съм бил свидетел на построяването на стадион Г.Аспарухов,но помня как през 1998-1999 година му бе направен ремонт с държавни субсидии и с използване на труда на затворници от Казичане със съдействието на тогавашния вицепремиер на страната!
На кой клуб принадлежеше стадион Раковски?
В коя година е строен Националния стадион и стадиона на Армията?
Отговори на тия въпроси и ще намериш отговора на своите ;)

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 11 фев 2009 18:37

Защо Националния стадион да се строи на стадиона на Левски, защо не е построен например на мястото на Армията като са еднакво подкрепяни и двата отбора или на Юнак

И понеже не се надявам да получа отговори на въпросите си,ще ти пратя малко материали за да се образоваш.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B8_%D0%90%D1%81%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%83%D1%85%D0%BE%D0%B2_(%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BD)

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD_%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BD_%E2%80%9E%D0%92%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BB_%D0%9B%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8%E2%80%9C

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0_%D0%B0%D1%80%D0%BC%D0%B8%D1%8F_(%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BD)

А сега и краткия ми коментар.Когато стадиона на Левски и стадиона Юнак са съборени за да се направи комплекса за Националния стадион ЦСКА,а да не говорим и стадиона на клубът не са съществували :lol: Това са фактите,а твоите приказки са митове!!!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 11 фев 2009 19:05

Тези линкове по никакъв начин не показват как точно Левски е бил обезщетен за изгонването си от Юнак, нито и какво е било правото на ЦСКА да има стадион на това място. Фактите остават - Левски е имал стадион в центъра на града, бил е изгонен от там, после още едно гонене и накрая се построява стадион със усилията на феновете му. След това този стадион също не е на Левски, а е общинска собственост. При ЦСКА - получава на готово стадион в центъра на София, който даже не поддържа, има три бази в София, нещо, което никой друг отбор няма. Е, кой е толериран, не знам, това са само факти.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 11 фев 2009 19:13

tprodanov написа:Тези линкове по никакъв начин не показват как точно Левски е бил обезщетен за изгонването си от Юнак, нито и какво е било правото на ЦСКА да има стадион на това място. Фактите остават - Левски е имал стадион в центъра на града, бил е изгонен от там, после още едно гонене и накрая се построява стадион със усилията на феновете му. След това този стадион също не е на Левски, а е общинска собственост. При ЦСКА - получава на готово стадион в центъра на София, който даже не поддържа, има три бази в София, нещо, което никой друг отбор няма. Е, кой е толериран, не знам, това са само факти.

И тези три бази са причината в момента ЦСКА да бъде използван като разменна монета от Сашо-апашовци,Титани,Черепи и нз си кви още за да точат пари от клуба и предпрятия незнайно как свъразни с него ;)
Изображение

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 11 фев 2009 19:25

Тези линкове по никакъв начин не показват как точно Левски е бил обезщетен за изгонването си от Юнак, нито и какво е било правото на ЦСКА да има стадион на това място. Фактите остават - Левски е имал стадион в центъра на града, бил е изгонен от там, после още едно гонене и накрая се построява стадион със усилията на феновете му. След това този стадион също не е на Левски, а е общинска собственост. При ЦСКА - получава на готово стадион в центъра на София, който даже не поддържа, има три бази в София, нещо, което никой друг отбор няма. Е, кой е толериран, не знам, това са само факти.

Тук почваме да изпадаме във фенски дискусии.Ще се помъча да ти отговоря поред.
1.Стадиона на ЦСКА не е построен на мястото на стадиона на Левски,както се твърди.За преместването на стадиона на Левски трябва да питаш тия, дето са взимали решенията тогава в държавата,а не мен!
2.В линка за стадион Георги Аспарухов никъде не пише,че стадиона е построен с труд и средства на привърженици,което ме кара да мисля че това е поредния син мит.А лично познавам двама бивши затворници от затвора в Казичане,които са работели по последния ремонт на стадиона по нареждане на Е.Бакърджиев!
3.ЦСКА ползва базата на МНО,която в момента е собственост на държавата.И не клубът,а собственика на тая база трябва да я стопанисва!Клубът плаща всеки месец наем за тая база,за разлика от Левски,който се гордее със собствеността си на Герена!
4.През периода на строежа на тия бази всичко в страната,включително и клубовете беше държавно.Така,че е ясно кой е давал парите за строежа на тия стадиони,и не ми разправяй басни за помощи и средства,събирани от фенове.В тия години заплатите са били 80-120 лева.Съпостави тия пари със сумата,вложена в нов стадион!!!
5.Все още не мога да разбера как Левски получи собственост за стадиона си,който е построен на държавна земя със държавни средства !

No_CENZURE!!!

Мнениеот No_CENZURE!!! » 11 фев 2009 19:38

Old_death написа:

И понеже не се надявам да получа отговори на въпросите си,ще ти пратя малко материали за да се образоваш.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B8_%D0%90%D1%81%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%83%D1%85%D0%BE%D0%B2_(%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BD)

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD_%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BD_%E2%80%9E%D0%92%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BB_%D0%9B%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8%E2%80%9C

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0_%D0%B0%D1%80%D0%BC%D0%B8%D1%8F_(%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BD)

А сега и краткия ми коментар.Когато стадиона на Левски и стадиона Юнак са съборени за да се направи комплекса за Националния стадион ЦСКА,а да не говорим и стадиона на клубът не са съществували :lol: Това са фактите,а твоите приказки са митове!!!

Е за какво ми показа тези материали, нямаше наистина да отговоря на въпросите ти, защото са меко казано тъпи, но след като си мислиш че нещо си променил като ми показа статии от Wikipedia реших да ти напиша няколко реда.
ЦСКА все си мисля, че е клуб от 1948 година, но може и да се лъжа, а националния стадион е построен 1953 година, все си мисля и че ЦСКА е играл на стадиона на АС-23, в/у който е построен Българска армия или пак греша и затова ти казах Армията, извини ме че не се доуточних.
И гледам че си държиш на твоето мнение, но бяха изкарани документи, с които беше показано, че Герена е строена от привържениците на отбора, та затова за него нищо не се плаща.
И стига дава тази Wikipedia като пример, защото всеки си пише там и добавя каквото според него мисли, че е било, а доста работи са неточни :!:
С едно изречение интернета е б а м айката на всичко :?

Върни се в “Футбол - България”