Феновете на Пловдив на финала(СНИМКИ и ВИДЕО)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Re: Феновете на Пловдив на финала(СНИМКИ и ВИДЕО)

Мнениеот Bartolomej » 17 май 2012 18:54

Модератор ЛокоПД написа:
CHE написа:а мене ме кефят димките факлите :) и прекусването на срещата все пак не сме на театър а и тък е балканския полуостров а не скандинавия но чупенето на седалки на единия от 2та ни единствени нови и модерни стадиони ето това е тъпа селяния :twisted:

Проблемът беше,че седалките на Лазур са монтирани върху шина и има разстояние м/у седалките и бетона.Всички бяха стъпили,а не седнали върху седалките.И се скачаше през повечето време.Пластмасата не беше от най-издръжливата.Чупеха се много лесно.Резултата е 159 счупени седалки.А хвърлянето на парчетата по терена определено беше голяма тъпотия :oops:

Абе не е баш тъй ся . То и аз скачам на тес седялки ма до ся не съм счупил ,щот гледам да пазя :)
Пък ся ,че ващи са решили да изпробват колко са здрави .. еми не са от стомана :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 17 май 2012 18:57

Нали не беше техен? Или като го трошат е техен :!:

На Събев е , никога не е бил на Черноморец . Както ние играем там под наем , така и мазута могат да си играят пак там .

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 17 май 2012 18:59

Пловдив1926 написа:Обичам такива палячовци да ни обясняват за селяния. Ние сме Пловдив, ние сме градското начало на Европа. Каквото правим е модел за подръжание от години. Тишина зайци не надигайте глас че току виж ви ударил влака.

:lol: :lol: :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 17 май 2012 19:00

Bartolomej написа:
Модератор ЛокоПД написа:
CHE написа:а мене ме кефят димките факлите :) и прекусването на срещата все пак не сме на театър а и тък е балканския полуостров а не скандинавия но чупенето на седалки на единия от 2та ни единствени нови и модерни стадиони ето това е тъпа селяния :twisted:

Проблемът беше,че седалките на Лазур са монтирани върху шина и има разстояние м/у седалките и бетона.Всички бяха стъпили,а не седнали върху седалките.И се скачаше през повечето време.Пластмасата не беше от най-издръжливата.Чупеха се много лесно.Резултата е 159 счупени седалки.А хвърлянето на парчетата по терена определено беше голяма тъпотия :oops:

Абе не е баш тъй ся . То и аз скачам на тес седялки ма до ся не съм счупил ,щот гледам да пазя :)
Пък ся ,че ващи са решили да изпробват колко са здрави .. еми не са от стомана :)

:lol: Познавам те,на тегло сме горе долу равни и бас хващам,че ако скочиш върху някоя седалка на Лазур,ще я строшиш ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 17 май 2012 19:02

8-)

Браво ... браво !!! Големи сте ! Е, няма други публики като пловдивските ! Да ми простят другите, ама, когато става въпрос за футбол феновете на Локо Пд. и Ботев Пд. са №1 !!!
Вече кой е по-, по-, най- измежду тях, не се наемам да кажа ...
Жалко, че загубихте финала, но Лудогорец наистина играят извънземен за нашите стандарти футбол ...
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 17 май 2012 19:02

Едва ли ме познаваш :)
Аз що не те познавам :)
Пък и скачам , не си правя майтап , не съм чупил просто ,защото знам как ;)

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 17 май 2012 19:06

Bartolomej написа:Едва ли ме познаваш :)
Аз що не те познавам :)
Пък и скачам , не си правя майтап , не съм чупил просто ,защото знам как ;)

[offtopic]:lol: Забравил си.Познавам половината ви форум.И вчера се видяхме с някои от тях[/offtopic]
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 17 май 2012 19:08

Много големи, МНОГО!!! Иначе мисля, че микрофоните бяха в А сектор, и затова Локо ПД не се чуваха по телевизора. Пък за димките - без димки няма хорео, поне според мен! Абе, като цяло красота, и двете агитки повече от стабилни за БГ стандарта(някой да даде снимки на Лудогорец, ако може?), аз лично се накефих много, макар че не гледах мача (само клипове и снимки после).

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 17 май 2012 19:21

Модератор ЛокоПД написа:

лично аз съм се кефил докато съм следял направата на вашия искуствен терен и ще е гадно ако например жълтите нахлуят вечер и мъ драснат клечката така че да пазим новото а да трушим старото[пример разрушения сектор за гости на герена от червените беше стар сега е снов бетон е на това му викам стратегическом правилно чупене*]

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 17 май 2012 19:26

На който не му харесват факли, бомбички, димки - да си седи дОма! Семкари тъпи, зат'ва няма 1 прилична агитка в България! По другите държави пеят по 40 000 едновременно, ние тука 10 000 неможем да запеем кат хората! На който не му харесват истинските ултраси - да си седи вкъщи! Като ви се гледа модерен футбол - ходете в Англия, Испания и където искате, тук няма да видите мач без факли/бомби! (решаващ мач)!!!

Добро представяне, жалко че не спечелихте.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GD94QjN37HY&feature=related[/youtube]

Вижте за какво става въпрос. Към 1:15 минута, стадиона буквално се тресе! :evil:
Последна промяна от Morgause на 17 май 2012 19:31, променено общо 2 пъти.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!