ЧЕРНОМОРЕЦ-БЪДЕЩА ОСНОВА НА НАЦИОНАЛА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ZYKLON

Re: ЧЕРНОМОРЕЦ-БЪДЕЩА ОСНОВА НА НАЦИОНАЛА

Мнениеот ZYKLON » 11 фев 2009 16:00

cherney2 написа:ZYKLON, ти чуваш ли се бе дете, шибани метъли не искам и да виждам в сектора - с тия мазни косици и не виждали сапун през живота си само ще се гордея ако всички станат метъли... Предпочитам бат' Милко :mrgreen:

Леко с обидите.Това,че феновете на милко,педалко и тем подобни не са виждали сапун през живота си,си е техен проблем.А ние винаги сме били в сектора.

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 11 фев 2009 16:26

Отборът на Щутгарт II се намира в средата на 3та немска дивизия и всеки отбор от А група ако го хване ще го бие. Вземете направете нещо в първенството и тогава се хвалете. Докъде я дакарахме, да се фукат за победа над отбори от 3-та дивизия...Балъков имал само победи в контролите срещу грандовете от 3-та дивизия. :lol: :lol: :lol: Херо беше в пъти по-голем специалист от тоя Балъков дето го изгониха от два отбора за няколко месеца от супер силното първенство на Швейцария. Единствения отбор в Бургас е Нафтата, а не това измисленото обединение на Вихър Айтос 2000, Черноморец на Дражев и незнам си кво още. :lol: :lol: :lol:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 11 фев 2009 16:44

Ticha написа:Отборът на Щутгарт II се намира в средата на 3та немска дивизия и всеки отбор от А група ако го хване ще го бие. Вземете направете нещо в първенството и тогава се хвалете. Докъде я дакарахме, да се фукат за победа над отбори от 3-та дивизия...Балъков имал само победи в контролите срещу грандовете от 3-та дивизия. :lol: :lol: :lol: Херо беше в пъти по-голем специалист от тоя Балъков дето го изгониха от два отбора за няколко месеца от супер силното първенство на Швейцария. Единствения отбор в Бургас е Нафтата, а не това измисленото обединение на Вихър Айтос 2000, Черноморец на Дражев и незнам си кво още. :lol: :lol: :lol:

Абсолютно си прав,аз и мазутите не ги уважавам,ама те поне си знаят кой отбор са ,а тука тез медузи тръгнали да се правят на интересни,а не се сещат,че такъв отбор Черноморец вече няма :!:

Потребителски аватар
Shark
Контакти:

Мнениеот Shark » 11 фев 2009 19:07

Смешните Гагаузи тръгнали да пишат за ЧЕРНОМОРЕЦ :D ,скапани завистници ритайте си по нивите с нас не се занимавайте еклерчета ,запазете си коментарите ,а ти шеикчо ходи да ревеш на Георги Костадинов по Скат + ,барем там ти обърнат малко внимание хаха :lol: :lol: :lol:

LE40
Контакти:

Мнениеот LE40 » 11 фев 2009 20:22

СУЛЬО . ЩУТГАРТ СА ИГРАЛИ С 5 ТИТУЛЯРА.ЯСНО ЛИ Е СЕЛСКИ :D :D :P

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 11 фев 2009 21:28

Shark написа:Смешните Гагаузи тръгнали да пишат за ЧЕРНОМОРЕЦ :D ,скапани завистници ритайте си по нивите с нас не се занимавайте еклерчета ,запазете си коментарите ,а ти шеикчо ходи да ревеш на Георги Костадинов по Скат + ,барем там ти обърнат малко внимание хаха :lol: :lol: :lol:

Аз ако съм гагаузин селски,ти си вмирисан анадолец,ясно ли ти е :!: Като не знаеш какво означава дори гагаузин,просто не говори,смешна цаца :!: Тръгнали медузичките за футбол да ми говорят,хаха смешковци :!: Бургас и футбол :lol: :P Не ме карайте да се смея,що не врътнете по една на Дражев :lol:
И завистниците сте вие,мога да ти кажа ,виж например причтелчето си попая,той ен спира да завижда,а ние на вас ли да завиждаме бе :lol: Не ме размсивай,за каво за това,че сте 9 и който не вие хванал той не ви е бил,затова,че нямате история ли :!: Айде бягайте на село,жалки сте.....
Онези 5 титуляра можеш да си ги завреш ти си знаеш къде,хора които не правят разлиак между контрола и официален мач за Уефа,просто нямат гарм мозък :!:

Потребителски аватар
Shark
Контакти:

Мнениеот Shark » 11 фев 2009 21:58

Не може всички да сме анадолци като тебе путьо лека нощ мина отдавна , лягай си ***** недоебана :lol: развалено еклерче не се ли подрискахте достатъчно в Плевен :lol: хахахахахаха ше ми вика анадолец ти имаш ли си понятие от география бе мека китко иначе те признавам бива си те във форумното хулиганство селски :lol:на стадиона сигурно те няма никакъв :lol: ,но все пак ела като гостувате ми се обади да те задоволя жено :lol: та еба в кирливия шибаняк , ходи духай на дражяф като все той ви е в устата :lol: :D в тови ви бива най-много :lol: ЗАВИСТНИЦИ ГАГАУЗКИ :lol:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 12 фев 2009 00:03

Shark написа:Не може всички да сме анадолци като тебе путьо лека нощ мина отдавна , лягай си ***** недо****а :lol: развалено еклерче не се ли подрискахте достатъчно в Плевен :lol: хахахахахаха ше ми вика анадолец ти имаш ли си понятие от география бе мека китко иначе те признавам бива си те във форумното хулиганство селски :lol:на стадиона сигурно те няма никакъв :lol: ,но все пак ела като гостувате ми се обади да те задоволя жено :lol: та еба в кирливия шибаняк , ходи духай на дражяф като все той ви е в устата :lol: :D в тови ви бива най-много :lol: ЗАВИСТНИЦИ ГАГАУЗКИ :lol:

Като ти чета писаниците ти май трябва да лягаш АНАДОЛСКА УТРЕПКО,ЩЕ МИ ВИКА ГАГАУЗИН,ЕЙ СМЕШКО ТИ ИМАШ ЛИ ПОНЯТИЕ КАКВО Е ТОВА А????? Я мини първо 1 клас и тогава се опитвай да пишеш,смешка!!!!
Не знам за Плевен,ама вие сте по-зле и от плебейките, Дражев яко ви опъна май а :P :lol: Я ходи до психиатрията и се прегледай,че си спихично нестабилен :!: Ти ли ще ми кажеш,мека китка бе я се виж себе си,тръгнал по форумите да се прави на много голям :lol: :P Да ти имам комплексираното цигане :!: Пак ти казвам вие сте за съжаление 15 освидетелствани медузи,той тука ми вика завиждали сме ви :P :lol: Ще ме умориш от смях.....
Анадолецо,анадолецо,чак ми е жал за вас.......Иначе Дражев ти го познаваш по-отблизко, нищо чудно и интимни да сте били :P
Като ти гледам мозъчния капаците биеш приятелчето си попай ти маий и една гънка нямаш,отрепка :!: Много си голям нещо,иначе кой те знае какъв си ******.....Ти ли ще викаш слео бе ще се пръсна,Бургаски смешник,я виж къде живееш бе сельо!!!!!

Потребителски аватар
Shark
Контакти:

Мнениеот Shark » 12 фев 2009 08:33

Селски ,ясно е ,че си скаран с географията мижитурка :lol: ,до "отрепка" и това е - добре ясно!Бивша ***** на дражяф си - добре ясно! :lol: Пак ти казвам лайняр обади ми се ако мамчето те пусне на гостуването,предполагам си трениран достатъчно на тича (бяга) :lol:
Повече няма да се занимавам с теб.Уважам града ви и отборите,но не и тъпи комплексирани човечета.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 12 фев 2009 12:01

Shark написа:Селски ,ясно е ,че си скаран с географията мижитурка :lol: ,до "отрепка" и това е - добре ясно!Бивша ***** на дражяф си - добре ясно! :lol: Пак ти казвам лайняр обади ми се ако мамчето те пусне на гостуването,предполагам си трениран достатъчно на тича (бяга) :lol:
Повече няма да се занимавам с теб.Уважам града ви и отборите,но не и тъпи комплексирани човечета.

зА СЕБЕ СИ ЛИ ГОВОРИШ СЕЛСКИ,мамчето явно теб те е изпуснала за 10 минути пред компютъра.,а ти точно с понятието гагаузин показа,че нямаш елементарни познания,смешка,сам се оплиташ в глупостите си.хахаха пак ти казвам явно Дражев добре е поработил с теб
:lol: Аз също нямам намерение да се занимавам с някакъв безмозъчен бургаски плазмодий :!: Другия път мини 1 клас и тогава се опитвай да разсъждаваш с едната си гънка :!:

Върни се в “Черноморец”