Ще се спаси ли Куинс Парк Рейнджърс от изпадане?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Ще се спаси ли Куинс Парк Рейнджърс от изпадане?
drughi написа:Дано Сток не пуснат на Болтън.
КПР са ми много по-симпатични, дано се спасят, за сметка на селяните от Болтън
В селяните от Болтън играе българин!!!
Само ако Болтън се издънят,което мен лично ме съмнява.
- Shtuka
- Контакти:
Каквото и да стане днес,аз съм доволен че този сезон бяхме при най-добрите!Не се представяхме по най-добрия начин срещу отборите от нашата черга(които са повече от водещите все пак) и така изпуснахме много точки!Мисля,че смяната на Нийл Уорнък с Марк Хюз беше леко позакъсняла и вината за евентуално изпадане трябва да тежи най-вече върху ръководството,което късно се сети за промени...Повечето от тези футболисти които дойдоха през януарския трансферен прозорец можеха да са в отбора още от лятото и реалностите може би щяха да са други,но оставиха Уорнък който си мислеше че с повечето играчи от тима спечелил Чемпиъншип ще успее да остане във ВЛ-голяма грешка...реалностите във ВЛ са съвсем различни от втория ешалон и се видя,че с тези играчи няма да е лесно спасението...Въпреки всичко аз съм доволен и дори да изпаднем аз оставам един от КПР,един от ''Лофтъс Роуд''!
[rimg]http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201303/75025/Soccer-bump-stairs-gtfo.gif[/rimg]
kingofpop написа:Стоук ще паднат от Болтън, бъдете сигурни, тоест КПР най-вероятно ще изпаднат
А, дано!
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

- krasimilkov
- Контакти:
Shtuka написа:Фенове на Най-Висшата Лига,какво мислите за любимия ми отбор,дали ще успее да запази мястото си в лигата и дали заслужава това с оглед на сезона,който направиха?
Надявам се НЕ-въпреки ,че там играе една легенда на Шефилд Ю -Пади Кени и една не дотам като Шон Дери!!!Ако беше там още Нийл Уорнък щях да се радвам да се спасите.

- Blue Varna
- Контакти:
И какво като Марто играе в Болтън?Това не значи,че трябва да ги подкрепяме.Той и Бербатов се води футболист на МЮ,но се надявам да останат с пръст в уста тази година.Това му е последна година на Петров в Болтън,и даже и да се спаси надали ще остане в отбора,така че....дано КПР паднат от Сити,но догодина пак да ги гледаме в ВЛ
Жените са като богомолки - докато не изядат на мъжа главата, не се спират
- krasimilkov
- Контакти:
Shtuka написа:Каквото и да стане днес,аз съм доволен че този сезон бяхме при най-добрите!Не се представяхме по най-добрия начин срещу отборите от нашата черга(които са повече от водещите все пак) и така изпуснахме много точки!Мисля,че смяната на Нийл Уорнък с Марк Хюз беше леко позакъсняла и вината за евентуално изпадане трябва да тежи най-вече върху ръководството,което късно се сети за промени...Повечето от тези футболисти които дойдоха през януарския трансферен прозорец можеха да са в отбора още от лятото и реалностите може би щяха да са други,но оставиха Уорнък който си мислеше че с повечето играчи от тима спечелил Чемпиъншип ще успее да остане във ВЛ-голяма грешка...реалностите във ВЛ са съвсем различни от втория ешалон и се видя,че с тези играчи няма да е лесно спасението...Въпреки всичко аз съм доволен и дори да изпаднем аз оставам един от КПР,един от ''Лофтъс Роуд''!
Те и Норич С играха с 60% от отбора,който завърши 2ри в Чемпиъншип и останаха без проблеми даже ви биха два пъти!!!
- Shtuka
- Контакти:
krasimilkov написа:Shtuka написа:Каквото и да стане днес,аз съм доволен че този сезон бяхме при най-добрите!Не се представяхме по най-добрия начин срещу отборите от нашата черга(които са повече от водещите все пак) и така изпуснахме много точки!Мисля,че смяната на Нийл Уорнък с Марк Хюз беше леко позакъсняла и вината за евентуално изпадане трябва да тежи най-вече върху ръководството,което късно се сети за промени...Повечето от тези футболисти които дойдоха през януарския трансферен прозорец можеха да са в отбора още от лятото и реалностите може би щяха да са други,но оставиха Уорнък който си мислеше че с повечето играчи от тима спечелил Чемпиъншип ще успее да остане във ВЛ-голяма грешка...реалностите във ВЛ са съвсем различни от втория ешалон и се видя,че с тези играчи няма да е лесно спасението...Въпреки всичко аз съм доволен и дори да изпаднем аз оставам един от КПР,един от ''Лофтъс Роуд''!
Те и Норич С играха с 60% от отбора,който завърши 2ри в Чемпиъншип и останаха без проблеми даже ви биха два пъти!!!
Не мисля,че има база за сравнение.Да 60% казваш,но ако се вгледаш в играчите ще ти стане ясно,че тези на Норич са млади и пълни с талант...а повечето от нашите са си застаряващи и изчерпани за голям футбол.Така че,знам какво се опитваш да ми кажеш,но не съм съгласен с теб.
Последна промяна от Shtuka на 13 май 2012 15:16, променено общо 2 пъти.
[rimg]http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201303/75025/Soccer-bump-stairs-gtfo.gif[/rimg]
- Shtuka
- Контакти:
Blue Varna написа:И какво като Марто играе в Болтън?Това не значи,че трябва да ги подкрепяме.Той и Бербатов се води футболист на МЮ,но се надявам да останат с пръст в уста тази година.Това му е последна година на Петров в Болтън,и даже и да се спаси надали ще остане в отбора,така че....дано КПР паднат от Сити,но догодина пак да ги гледаме в ВЛ
Напълно подкрепям мнението ти!