Кавани в Торино

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Кавани в Торино

Мнениеот rhaegar » 13 май 2012 13:25

Middlesbrough написа:еми станахме шампиони ще играем в ШЛ ако ся не дадем няма кога , преди години дадахме по 25 млн за Диего и Мело ..

Брат, не ми се вярва да мине за 30м, при положение че може да изкрънка поне 40-50 от Сити/Челси. Вече опира и до желание на играча де, ако не му се напуска Италия е друга работа.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 13 май 2012 13:26

Ако това е истина, е супер! Кавани ще пасне много добре на Ювентус. Старата госпожа се нуждае от типичен таран...очаквах повече от Мирко през този сезон, но уви не се получи, а и вече на възраст. Дано това да е истина и Кавани да премине в Юве :)
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 13 май 2012 13:40

rhaegar написа:
Middlesbrough написа:еми станахме шампиони ще играем в ШЛ ако ся не дадем няма кога , преди години дадахме по 25 млн за Диего и Мело ..

Брат, не ми се вярва да мине за 30м, при положение че може да изкрънка поне 40-50 от Сити/Челси. Вече опира и до желание на играча де, ако не му се напуска Италия е друга работа.

еми нз времето ще покаже , виж че човека го е видял в Торино ... мен лично не ме инт за колко пари ще го земат нали се сещаш :Д

Офтопик:

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 13 май 2012 13:41

Мен ако питате да се нарпави няква магия и Дел Пиеро да стане пак на 20 ще е най - добре : (

Офтопик:

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 май 2012 13:50

Middlesbrough написа:
rhaegar написа:

еми нз времето ще покаже , виж че човека го е видял в Торино ... мен лично не ме инт за колко пари ще го земат нали се сещаш :Д

Е мн ясно :lol:

Изображение

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 13 май 2012 15:21

Междудругото пича е прав, наистина Кавани е бил в Торино... Преди малко гледах клипче с негово интервю..хм.. ? И все пак не вярвам.. :mrgreen:

Потребителски аватар
soundtrack
Контакти:

Мнениеот soundtrack » 13 май 2012 20:45

ivo1964 написа:
soundtrack написа:Здравейте приятели. От 7 години живея в Торино и често съм на стадиона..но както и да е имам друга новина.Тук много хора говорят че са видели Едисон Кавани в централният офис на Юве и отначало си мислех че е спрекулация докато не го видях и аз самият.Кавани излезе от един ресторант заедно с не кой да е .. а Аниели и разбира се 4,5 бодигарда.Дори отначало не повярвах че е той докато феновете не започнаха да скандират името му ..Това може би означава че вече имаме ново попълнение ? :)

Имаме нужда от такъв тип играч, а дано.
п.п. И къде в Торино живееш, ако не е тайна, разбира се?

Не е тайна разбира се .. San Salvario се казва кварталът ми .. квартал в които се намират повечето забележителности на градът .. но за сметка на това далеч от стадиона.Не си мислете че като жевеете тук всеки мач може да сте на стадиона..буквално за минути се изкупуваха билетите този сезон..хората бягаха от работа за да си купят билет :)) А иначе нямаше как да го снимам , неудобно ми стана да си извадя телефона и да снимам а и доста бързичко се натикаха в в явно новият джип марка Jeep :) Аз лично се надявам да са се споразумели и скоро да го видим с бяло-черно :)
САМО ДУНАВ РУСЕ И ЮВЕНТУС !

Потребителски аватар
Gorden
Контакти:

Мнениеот Gorden » 13 май 2012 23:33

Кавани ще е много добро попълнение за Юве :) вече се е климатизирал с първенството а и имаме достатъчно играчи които да го захранват с топки. Ако го вземем най-вероятно ще изпратиме Атомната мравка плюс още някой перспективен юноша и пари.

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 май 2012 00:25

Gorden написа:Кавани ще е много добро попълнение за Юве :) вече се е климатизирал с първенството а и имаме достатъчно играчи които да го захранват с топки. Ако го вземем най-вероятно ще изпратиме Атомната мравка плюс още някой перспективен юноша и пари.

Да де. Това имах предвид и аз.

Изображение

Потребителски аватар
juventuss
Контакти:

Мнениеот juventuss » 14 май 2012 00:37

Наполи надали ще искат някви 20тина милиона и 2-3 недоказани 15 годишни момченца... ще трябва да се бръкне досат дълбока ако Марота и Аниели искат Кавани да дойде в отбора
daniel875 написа:Тази срещу "Ювентус" си беше правилна, защото имаше опит за игра с ръка. Това, че Исла не го направи, не означава, че не го мислеше.

"Alla Juventus vincere non è importante. È l'unica cosa che conta"

Върни се в “Ювентус”