ivo1964 написа:soundtrack написа:Здравейте приятели. От 7 години живея в Торино и често съм на стадиона..но както и да е имам друга новина.Тук много хора говорят че са видели Едисон Кавани в централният офис на Юве и отначало си мислех че е спрекулация докато не го видях и аз самият.Кавани излезе от един ресторант заедно с не кой да е .. а Аниели и разбира се 4,5 бодигарда.Дори отначало не повярвах че е той докато феновете не започнаха да скандират името му ..Това може би означава че вече имаме ново попълнение ?

Имаме нужда от такъв тип играч, а дано.
п.п. И къде в Торино живееш, ако не е тайна, разбира се?
Не е тайна разбира се .. San Salvario се казва кварталът ми .. квартал в които се намират повечето забележителности на градът .. но за сметка на това далеч от стадиона.Не си мислете че като жевеете тук всеки мач може да сте на стадиона..буквално за минути се изкупуваха билетите този сезон..хората бягаха от работа за да си купят билет

) А иначе нямаше как да го снимам , неудобно ми стана да си извадя телефона и да снимам а и доста бързичко се натикаха в в явно новият джип марка Jeep

Аз лично се надявам да са се споразумели и скоро да го видим с бяло-черно