Официално: Финалът за Купата в Бургас от 19 часа. ЗАЩО???

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Re: Официално: Финалът за Купата в Бургас от 19 часа. ЗАЩО???

Мнениеот Avgusta 1916 » 02 май 2012 20:03

kartago написа:
united написа:Основното и най-важно предимство на СЗ е че стадионът ще бъде пълен. Освен това трибуната не е една, да не споменавам, че феновете на Лудогорец няма да са повече от 400-500 т.е. спокоино ще могат да се разпределят джете агитка и + че тази на Локомотив няма да има проблем да е в близост до хората от Стара Загора и не е необходима буферна зона ;)

Много "обичам" такива фенове, сигурно и по именно ги знаеш кой ще дойде от Разград?! Може ли да се гледа мач само от едната страна на стадиона? Хах, а стадиона в Бургас щял да бъде празен?! Я се поразходи малко в youtube, да видиш и мачовете на Локото и на Черно Море в евротурнирите,, колко е "празен" стадиона! Ама нали и вие барабар Петко с мъжете! Апропо, 50% от стадиона и в двата случая е зает от бургаски фенове!!!! Та защо е тази тема въобще да попитам?!.....

Тоя па :mrgreen: :mrgreen:
Къде сте пълнили 50 % от капацитета на стадиона на мачовете на Локо в Евротурнирите бе???Сега остава и поименно да ми ги изброиш тези бургазлии-патриоти :)
Майните си пълнеха стадиона , а вие да сте били всичко на всичко 150-200 човека.За вас само безплатен билет и две-три кюфтета могат да ви накарат да дойдете на стадиона ( с малки изключения).
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
Mickey Mauser

Мнениеот Mickey Mauser » 02 май 2012 20:05

Защото така им харесва :lol:
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 02 май 2012 20:08

Avgusta 1916,
първо да благодаря за изключително "интелигентното" обръщение ( тоя па), и понеже аз съм от Бургас и съм бил на мачовете мога да говоря, а ти в качеството си на какъв ги говориш тези неща?! Или само си чешеш езика? А, нека да го кажат феновете на "Локо" и на "Черно Море" , ти къде си тръгнал?! А тая завист за кюфтенцата, вече е крайно време да спре! Ами какво да направим, че клуба богат, мисли за феновете? Вие къде сте? Защо не мислят за вас, а? :mrgreen:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 02 май 2012 20:14

united написа:Бюрото на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз единодушно прие предложението финалният мач между отборите на "Лудогорец" и "Локомотив" (Пд) да се изиграе на 16 май от 19 часа на стадион "Лазур" в град Бургас.

Искам да попитам, по какви критерие се определя града домакин на финала и защо толкова категорично се реши това да е Бургас. Тъй като още когато се появиха двата варианта Бургас и Ст. Загора се говореше упорито, че е решено да е Бургас, аз лично оставам с убеждението, че не е имало никакви обсъждания, което е доста странно :?: :?: :?:

Пак искам да попитам автора на темата ( който по стар старозагорски обичай пусна тема и изчезна), от кого очаква да получи отговор на този въпрос в този форум??? След малко ще заключа темата, защото явно самия автор не проявява интерес към нея!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 02 май 2012 20:19

markovark написа:Мястото за финала се определи така, че да е удобено за хората от Разград и възможно най-отдалеченото за тези от Пловдив. Стара Загора пък беше най-близкото място за пловдивчани и с около 30-40 км. по-далече за разградчани от Бургас. БФС реши да угоди за пореден път на по-силните като влияние. Можеше да се направи в Сливен или Ловеч които са равноотдалечени от градовете на финалистите, въпреки че е редно финалите да се играят на националния стадион, както е в повечето европейски държави.

Глупости! Шофирам по 30 хил. км. годишно. Пътувал съм многократно Пловдив-Бургас, Пловдив Ст.Загора, Разград-Пловдив, Разград–Бургас и Разград-Ст.загора. От много години с автомобил, а преди това и с обществен транспорт.
Бургас е най-сраведливият вариант! По магистрала от Пловдив, през Стара планина от Разград, но пък е по-кратко. Опциите за обществен транспорт са несравнимо по-добри от Пловдив.
Аз също харесвам варианта Ловеч, но пък в Бургас ще има повече местна публика.
Не виждам защо продължава да се чепка тази тема. Старозагорци да не го вземат толкова навътре. Нелепо е.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 02 май 2012 20:50

Ами ако си направите трибуната за гости да се намира по-близко до терена, от колкото до Нова Загора (както е в момента) и да не се налага на хората да гледат мача с бинокъл. Ако освен тази една трибуна си направите още поне една, може и да се чудиш после. За сега мисля, че Бургас е най-удачния вариант, заедно с Ловеч. Всичко останало е утопия.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 02 май 2012 20:52

Защото това е БФС . Градът домакин и датата трябва да се знае още преди началото на турнира ,дори ако накрая се окаже , че единия финалист е от този град

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 02 май 2012 20:58

Ако се вземе за критерий равноотдалечеността на двата града, най-приемливите варианти са Бургас и Ловеч. Горе-долу на еднакво разстояние са от Разград и Пловдив. Предвид обаче очаквания голям наплив от пловдивчани Ловеч отпада като вариант. 2010г. организирахме добре финала, стадионът беше почти изцяло пълен, но от 7000 имаше 5000 старозагорци и около 200-300 поморийци. Останалите бяхме местни. Сега обаче локомотивците предполагам ще са повече, а освен това очаквам и немалко разградчани. Не знам защо мислите, че ще са малко. Това им е първи финал и интересът ще е доста голям, както беше при нас на първия ни финал за купата- 2001г. срещу Велбъжд бяхме около 4000 човека. Както спомена и един колега по-горе Сливен също е вариант, но там пък няма осветление и трябва да се сложи по-ранен час.
В Стара Загора беше финалът през 2007 между нас и Левски и мога да кажа, че организацията там беше почти перфектна. А тогава дори нямаше осветление там.
Няма как абсолютно равнопоставени да са двата отбора, но Бургас ми се струва е най-добрия избор- хубав стадион, козирки над голяма част от трибуните, осветление, перфектно тревно покритие.
Ние сме играли и два финала на националния срещу Левски и ЦСКА, веднъж играхме пак на националния срещу Черно море, което пък е по-изгодно за нас, тъй като Ловеч е по-близо до София от Варна. По едно време бяха решили май финалите да са на националния. После се отментаха и започнаха да ги слагат и на други стадиони. Мисълта ми е, че няма как да се угоди съвсем и на двата отбора, при все че не разполагаме с кой знае колко годни за финал стадиони.
Аз друго се чудя- защо финалите са винаги в сряда, а не през уикенда, както е в повечето "бели" страни? В Англия са в събота, в Германия- също. Не знам какво толкова пречи. Но какво ли се и учудвам, те последният кръг сложиха в сряда...
Последна промяна от Blagoy на 02 май 2012 21:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 02 май 2012 21:00

kartago написа:
united написа:Бюрото на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз единодушно прие предложението финалният мач между отборите на "Лудогорец" и "Локомотив" (Пд) да се изиграе на 16 май от 19 часа на стадион "Лазур" в град Бургас.

Искам да попитам, по какви критерие се определя града домакин на финала и защо толкова категорично се реши това да е Бургас. Тъй като още когато се появиха двата варианта Бургас и Ст. Загора се говореше упорито, че е решено да е Бургас, аз лично оставам с убеждението, че не е имало никакви обсъждания, което е доста странно :?: :?: :?:

Пак искам да попитам автора на темата ( който по стар старозагорски обичай пусна тема и изчезна), от кого очаква да получи отговор на този въпрос в този форум??? След малко ще заключа темата, защото явно самия автор не проявява интерес към нея!

Пепи,не заключвай темата,а им гледай сеира ;) Тук имаше едно правилно мнение,макар и да бе от син фен.Домакина трябва да се определи преди началото на турнира!Това трябва да е град от провинцията,защото по подразбиране може единия финалист да е столичен отбор.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 02 май 2012 21:06

Bourgas написа:Ами ако си направите трибуната за гости да се намира по-близко до терена, от колкото до Нова Загора (както е в момента) и да не се налага на хората да гледат мача с бинокъл. Ако освен тази една трибуна си направите още поне една, може и да се чудиш после. За сега мисля, че Бургас е най-удачния вариант, заедно с Ловеч. Всичко останало е утопия.

В обратната посока е трибуната за гости мой човек!
Явно само си чел за нея , останалото наистина е утопия:mrgreen: :mrgreen:
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Върни се в “Футбол - България”