Нека подкрепим Локомотив София срещу Лудогорец!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Нека подкрепим Локомотив София срещу Лудогорец!

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 02 май 2012 10:42

kokorz написа:
BaLoN написа:..... Така, че вие сега сте ни голям дразнител и ще се хвърлим подобаващо във мачовете, а ако се наложи нещата да се решават в последния кръг, незнам как стадиона ви ще бъде достатъчен за всички ни ! Разград ще почервенее бъди сигурен ;)

Много лесно - както с Левски - 1 000 билета и дотам.

Хиляда билета заради квотата, определена за гости. ;) Дори помня, че от "Лудогорец" отпуснаха повече от полагащите се билети, за което от "Левски" благодариха. При стадионче с капацитет 6000 души хиляда фена на гостите не са никак малко. ;) Колко още фенове на "Левски" (включително от Разград) са си купили билети извън квотата от 1000 билета, можем само да гадаем. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

pirinblg2
Контакти:

Мнениеот pirinblg2 » 02 май 2012 11:03

прекалено много внимание се обръща на изкуствения отбор от Разград!!! Спрете се !!!! След 3-4 години този отбор ще последва съдбата на Локо Мездра!!!Няма как този изкуствен отбор да е шампион на България!!! Силно се надявам да не играят и в Европа!!!!

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 02 май 2012 11:08

pirinblg2 написа:прекалено много внимание се обръща на изкуствения отбор от Разград!!! Спрете се !!!! След 3-4 години този отбор ще последва съдбата на Локо Мездра!!!Няма как този изкуствен отбор да е шампион на България!!! Силно се надявам да не играят и в Европа!!!!

защо завиждате не мога да разбера. Тази година първенството е толкова интересно - аз дето 10 години футбол не съм гледал - следя всеки кръг. Може да е изкуствен - може и някой друг мач да е свирено в полза на Лудогорец. Може и всички да са наемници там и да няма и един от Разград, но все пак играят атрактивно. Пожелавам всеки отбор да има подобна организация. Нека Лудогорец да го няма, но да има други 10 тина такива отбори като организация и начин на работа. Иначе силно се съмнявам, че след 3-4 години няма да го има. При тези инвестиции в бази и школи - смятам, че ще е фактор години наред.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 02 май 2012 11:16

Captain Stottlemeyer написа:
kokorz написа:
BaLoN написа:..... Така, че вие сега сте ни голям дразнител и ще се хвърлим подобаващо във мачовете, а ако се наложи нещата да се решават в последния кръг, незнам как стадиона ви ще бъде достатъчен за всички ни ! Разград ще почервенее бъди сигурен ;)

Много лесно - както с Левски - 1 000 билета и дотам.

Хиляда билета заради квотата, определена за гости. ;) Дори помня, че от "Лудогорец" отпуснаха повече от полагащите се билети, за което от "Левски" благодариха. При стадионче с капацитет 6000 души хиляда фена на гостите не са никак малко. ;) Колко още фенове на "Левски" (включително от Разград) са си купили билети извън квотата от 1000 билета, можем само да гадаем. :)

Точно до мен имаше един левскар и беше забавно да гледаш различни емоции :) Иначе и в клетката за гости имаше лудогорци, които не бяха успели да си купят билет за другите сектори (билетите свършиха за 4 часа, 3-4 дни преди мача). 6000 са само домакинските места, с гостите и правостоящите сигурно може да събере 7000 -7500 души.

Колкото до "заливането" съм сигурен, че ако стадионът беше с 15000 места, сигурно пак нямаше да стигнат. На мача с левски се разминаваха сини и зелени шалчета по улиците и нямаше никакви проблеми. Знам, че много червени фенове ще искат да го гледат този мач, но домакинството им мина, ще трябва да се примирят, че няма да влязат всички. Въпреки това съм сигурен, че и 1000 ще ни надвикат както обикновенно:)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Ca7alano
Контакти:

Мнениеот Ca7alano » 02 май 2012 11:25

pirinblg2

И с какво отборът от Разград е по-искуствен от останалите отбори в А група? Какво е според теб изкуствен отбор? Да не би така наречените "грандове" да се по-естествени? Посочи ми "естествен" отбор в който играят толкова юноши от школата? Толкова е изкуствен Лудогорец, че влезе от Б група и показа колко ни е смешна футболната действителност. За 2 дни събрани футболисти, част от тях натирени от нашите "грандове" направиха криви всички отбори в България. Дано не се откажат, защото целта сега е точно такава и за жалост доста заслепени фенове я подкрепят. Дано някой ден стигнем до там, че когато Левски и ЦСКА са в средата на таблицата, няма да има заглавия по вестниците че българският футбол е в дълбока криза.

Потребителски аватар
vks1
Контакти:

Мнениеот vks1 » 02 май 2012 11:31

Твърда двойка за мача,и дано Лудогорец станат шампиони.
Канарче!

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 02 май 2012 11:32

Феновете на Левски ще са при тези на Лудогорец, за да ги подкрепят на армията, а ние при тези на Lокомотив :D
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 02 май 2012 11:35

Гигов престъпник, ако този мач бе в Надежда щеше да е препълнен А сектор. Омитай се гнидо. Вън от Локомотив.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 02 май 2012 11:37

CSKA ME написа:Феновете на Левски ще са при тези на Лудогорец, за да ги подкрепят на армията, а ние при тези на Lокомотив :D

:) :) :)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Аз_съм_Спас

Мнениеот Аз_съм_Спас » 02 май 2012 11:41

нещо не ми се връзва тука- мачът едва ли ще е на "Армията". По правилник не може в един и същи кръг на първенството, на един и същи стадион да се играят два мача...а ЦСКА на 7-ми играе на "Армията" с Враца...така че мачът ще е или на ст."Славия", или на 'Васил Левски"...защо не и на "Герена" ;)
Последна промяна от Аз_съм_Спас на 02 май 2012 11:52, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”