Искам си Акаунта написа:greenultras написа:Bourgas написа:Лошо няма, бъдете себе си, не се нагъзвайте на ботевистите, бургазлии са вашите приятели. Успех, но за съжаление чувам, че няма да успеете, поне не и тази година...
За втори път те виждам да пишеш подобно мнение. Като казваш а кажи и б? От къде ги чуваш тези слухове или само пишеш ей така да отбиеш номера. И за сведение никога не сме се навеждали на ботевистите с тях имаме взаимно уважение. Но след последните мачове заради големия залог влизането в А група има малко напрежение в двата лагера което е нормално.
Аз не се притеснявам да го кажа публично . Филипов е казал , че няма пари да издържа отбор в "А" група . Както искаш така го разбирай . Цял Бургас иска Нефтохимик да влезе в "А" група , включително и 99% от тези които наричате цаци . Защото преди всичко сме бургазлии .
Относно ботевистите ... как мислиш , съдията който ви закла срещу поморийци , в полза на кой отбор го направи . И ако Нефтохимик беше повел в резултата на селския им стадион ( който полицията не иска да охранява ) дали нямаше да бъдат засипани с бутилки седалки и други подръчни материали
Това че Филипов е казал , че няма пари да издържа отбор в "А" група ми изглежда измукано от нечии пръсти. На кой го е казал това Филипов на теб ли? Щото и на нас ни е ясно че за момента няма пари това той го е казал в интервюта. Но е казал също че търсим спонсори и при едно евентуално влизане в А група ще се намерят такива. И че целта си ни устава А група. За съдията в Поморие няма как да твърда че ни е заклал за сметка на Ботев по простата причина че нямам доказателства. То по същата логика и те могат да кажат че в Варна срещу Спартак ние или Етър примерно сме хванали съдията да ги заколи там и да не могат да бият. Колега не може да обвиняваме без да имаме доказателства за това. А за нашия мач в Брестник само това ще кажа според мен този стадион не е от ранга да приема подобни дерби мачове особено с такъв голям залог и заряд.