Левски - ЦСКА 3:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

djonik
Контакти:

Re: Левски - ЦСКА 3:2

Мнениеот djonik » 07 фев 2009 22:02

a boy named goo написа:djonik
Като цяло българският фен е устроен така, да ходи на мачове само когато отборът печели, а пък когато губи никакъв го няма, тук не става въпрос само за баскетбол и волейбол, но и за футбол. При Коен ЦСКА печелеше, което естествено докараваше в залата доста ултраси, при Стерянопулос пък се получи точно обратното, отборът беше на последно място и натрупа само загуби, което доведе до отлив на публика.За това не мисля, че парите на Коен са играли някаква роля.

Напълно си прав - феновете у нас са такива, ходят само когато отборът им бие. Но това се отнася за футбола. За волейбол и баскетбол им дреме на много малко хора вече. затова шефовете на клубове плащат на Дучето да направяторганизация. Същото беше и в Левски. Да ти припомням ли какво беше, когато Мтел беше.в баскетболния Левски, или когато Левски играеше в шампионската лига по волейбол. Лукойл са същите, плащат си на феновете да им пълнят залата. Ако ти ми покажеш един жив фен на Лукойл, ще ти дам 5 лева.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 07 фев 2009 22:13

POPCORN написа:Самият ти пост малко не го разбрах.***ваш ли се с феновете на ЦСКА не мога разбера как и да е....

Ами да ти кажа какво имам предвид... за какви фенове говорим... да ходиш на волейболен мач - жени, един от най-красивите женски спортове и да скандираш на жените от противниковия отбор "К**** СТЕ" - това е ГОРДОСТ!!!

Да скандираш на противниковия отбор "Съдииски отбор" при положение, че треньора на твоя отбор е объркал подреждането в началото на гейма... и съдията съвсем нормално отнема точките спечелени до момента от ЦСКА..... много компетентна публика! Поредна ГОРДОСТ!!!

Да хвърляш бутилки по противниковия отбор.... поредна ГОРДОСТ!!!

Това имах предвид!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 07 фев 2009 22:15

B A T E написа:
djonik написа:
POPCORN написа:Ти си много прост бе брато.Просто съм обективен.Да гадже съм на деблия?Проблем ли е!Просто съм от ЦСКа и виждам какво прави и как се държи.Да понякога не постъпва както трябва, ама кой не греши?Иска най-доброто за ЦСКА!Знае , че ние където ходиме на мачовете на ЦСКА всеки път го заслужаваме.Защото си даваме и последните пари.И затова е по остър и всичко.Когато нещо не е така е готов да се опълчи а не като вашата мишка да мълчи и да се подмазва на Батков!За мене дучето е точнит човек за ЦСКА !Не е важно кой го харесва и кой не!Важно е че си върши добре работата и обеденява хората, за което му правя евалата!

Добре де, всички разбрахме, че обичаш дучето. не го натяквай непрекъснато. Сега да ти кажа за феновете. на волейбол преди цска да играе в Шампионска лига, Левски игра 5 години в нея. Не само игра, но дори и биеше понякога, за разлика от вас. ти не разбра ли, че цска вече не е дразнител за левски и на футбол. само вие си мислите, че като спечелиш титлата сте велики. нищо подобно. От есента на 2005-а година за феновете на левски има значение съвсем друго - да бият в Европа. Дали го правят или не, е друг въпрос.

е кви са тия лефскито бе - евроидиотите на българия
ама и днеска съдиите ви подпраха в петия гейммммм майййййй а

Понеже говорим за волейбол припомни си резултата от участието на ЦСКА в ШЛ Волейбол за тази година ( 6 загуби и 4:18 гейма) и сам прецени кой е ЕВРОидиот и дали си заслужава да се радваш на чуждото нещастие!!!

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 07 фев 2009 22:17

djonik написа:
a boy named goo написа:djonik
Като цяло българският фен е устроен така, да ходи на мачове само когато отборът печели, а пък когато губи никакъв го няма, тук не става въпрос само за баскетбол и волейбол, но и за футбол. При Коен ЦСКА печелеше, което естествено докараваше в залата доста ултраси, при Стерянопулос пък се получи точно обратното, отборът беше на последно място и натрупа само загуби, което доведе до отлив на публика.За това не мисля, че парите на Коен са играли някаква роля.

Напълно си прав - феновете у нас са такива, ходят само когато отборът им бие. Но това се отнася за футбола. За волейбол и баскетбол им дреме на много малко хора вече. затова шефовете на клубове плащат на Дучето да направяторганизация. Същото беше и в Левски. Да ти припомням ли какво беше, когато Мтел беше.в баскетболния Левски, или когато Левски играеше в шампионската лига по волейбол. Лукойл са същите, плащат си на феновете да им пълнят залата. Ако ти ми покажеш един жив фен на Лукойл, ще ти дам 5 лева.

Никога не съм харесвал приказките за плащания, без да има каквито и да е било доказателства за това. Но знае ли човек, всичко е възможно в България, все пак, не ми се иска да мисля,че има цесекари, левскари или пък фенове и който и да е било български отбор, които да са посещавали мачове на любимия си отбор само защото им е било платено.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

velislav58
Контакти:

Мнениеот velislav58 » 07 фев 2009 22:25

Приятели, за пореден път станах свидетел на гаврата със спорта в България. През последните 2 седмици наблюдавах всички срещи за мъже и жени по волейбол в зала "Универсиада". Повече от 40 години гледам всичко , но да те бият на спортното поле с огромна разлика и ти по нечестен и задкулисен начин да печелиш Купата на България беше върхът. Такова чудо се случи в "свободна" и "демократична" България. Виновни за гафовете на съдиите през целия турнир отново няма да има, наказания също.Виновни сме ние привържениците,че ги търпим. При резултат 8:4 в четвъртия гейм от съдийската маса разбраха за грешката при нареждането на отбора на ЦСКА. Къде бяхте господа съдии с международна категория-сигурно на някой друг мач. А ако резуртата беше примерно 24-15 какво ставаше. Добре ,че в отбора имаше момичета с морал и решиха да доиграят срещата, защото бяха готови да напуснат. Гордея се,че имаме голям отбор и ВЕЛИКА ПУБЛИКА. Ако беше в някоя нормална държава срещата щеше да се преиграе. А господин Лазаров да вземе вече да се махне. Стига с неговите частни интереси в българския волейбол. Волейбол и преди него е имало и ще има и след него. Доста се оля. То не бяха повиквателни за куцо и сакато в националните гарнитури,то не бяха съдийски гафове. И този спорт , който ни е носил радост загива . При вход свободен залата празна. А ако имаше вход , кои щяха да са вътре-само състезатели,служебни лица и родители.

velislav58
Контакти:

Мнениеот velislav58 » 07 фев 2009 22:46

Млади господине,на мене никой не ми плаща да стоя 2 седмици в зала"Универсиада". За 45 години съм изгледал няколко хиляди срещи . Видял съм и върхове и падове. А колкото до шампионската лига по волейбол - през 1969г.ЦСКА е шампион на Европа с отбор ,в който играеха само ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ.През следващата 1970 г постигнахме най-големия успех в българския волейбол -2 място на Световното първенство след като в решителния пети гейм с отбора на ГДР водехме с 10:1 и 13:5. Основната шестица беше отборът на ЦСКА-
Каров-най-добър разпределител на първенството,
Златанов-най-добър нападател на първенството,
Симов,
Крайчев,
Тренев,
Симеонов

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 08 фев 2009 03:19

velislav58 написа:Млади господине,на мене никой не ми плаща да стоя 2 седмици в зала"Универсиада". За 45 години съм изгледал няколко хиляди срещи . Видял съм и върхове и падове. А колкото до шампионската лига по волейбол - през 1969г.ЦСКА е шампион на Европа с отбор ,в който играеха само ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ.През следващата 1970 г постигнахме най-големия успех в българския волейбол -2 място на Световното първенство след като в решителния пети гейм с отбора на ГДР водехме с 10:1 и 13:5. Основната шестица беше отборът на ЦСКА-
Каров-най-добър разпределител на първенството,
Златанов-най-добър нападател на първенството,
Симов,
Крайчев,
Тренев,
Симеонов

Е то и Левски е еврошампион по баскетбол за жени през 1984-та година,но сега такъв отбор не съществува!Миналото си е минало,нека не живеем в него.Поклон пред големите български спортисти,но сега вече други са по стадионите и залите.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 08 фев 2009 10:13

velislav58 написа:Приятели, за пореден път станах свидетел на гаврата със спорта в България. През последните 2 седмици наблюдавах всички срещи за мъже и жени по волейбол в зала "Универсиада". Повече от 40 години гледам всичко , но да те бият на спортното поле с огромна разлика и ти по нечестен и задкулисен начин да печелиш Купата на България беше върхът. Такова чудо се случи в "свободна" и "демократична" България. Виновни за гафовете на съдиите през целия турнир отново няма да има, наказания също.Виновни сме ние привържениците,че ги търпим. При резултат 8:4 в четвъртия гейм от съдийската маса разбраха за грешката при нареждането на отбора на ЦСКА. Къде бяхте господа съдии с международна категория-сигурно на някой друг мач. А ако резуртата беше примерно 24-15 какво ставаше. Добре ,че в отбора имаше момичета с морал и решиха да доиграят срещата, защото бяха готови да напуснат. Гордея се,че имаме голям отбор и ВЕЛИКА ПУБЛИКА. Ако беше в някоя нормална държава срещата щеше да се преиграе. А господин Лазаров да вземе вече да се махне. Стига с неговите частни интереси в българския волейбол. Волейбол и преди него е имало и ще има и след него. Доста се оля. То не бяха повиквателни за куцо и сакато в националните гарнитури,то не бяха съдийски гафове. И този спорт , който ни е носил радост загива . При вход свободен залата празна. А ако имаше вход , кои щяха да са вътре-само състезатели,служебни лица и родители.

Аз незам господин Лазаров какво трябва да направи... може би да слезе и да ръководи мача вместо съдията.... или пък да слезе и да направи нареждането на ЦСКА???!!!??? Пак търсим причината някъде извън виновниците ми се струва. Както се видя реферите се усетиха и разкриха грешката, да наистина при 8:4, но по-добре късно отколкото никога, без да искам да съм им адвокат. Но всеки греши, това не може да се отрече.
А относно ВЕЛИКАТА ПУБЛИКА на ЦСКА вчера, в един от предните ми постове си казах мнението!

Върни се в “Волейбол”