Адвокат Величков: ЦСКА не трябва да вземе лиценз!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Re: Адвокат Величков: ЦСКА не трябва да вземе лиценз!

Мнениеот Batkoto » 09 апр 2012 22:21

тези не вземат да се засрамят, колко им е куц отбора, ами пак типично по подуенски се търсят варианти с извънфутболни средства да се намърдат там където не им е мястото :lol: :lol: :lol:
народа е казал - надежди-говежди ;)
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
mad butcher
Контакти:

Мнениеот mad butcher » 09 апр 2012 22:25

Batkoto написа:тези не вземат да се засрамят, колко им е куц отбора, ами пак типично по подуенски се търсят варианти с извънфутболни средства да се намърдат там където не им е мястото :lol: :lol: :lol:
народа е казал - надежди-говежди ;)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
миле гърбавия на 12 Май 2012 07:54

Е,според тебе колко хора ще прочетат това твое писание? Толкова много букви не са по силата на 99% от потребителите на "Гонг".

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 09 апр 2012 22:27

А да сте се замисляли,че може и да ви го земат ??? Или кво ви засяга,нали сте първи..
Ама така повече ще боли,шампиони без лиценз.

Ти се притеснявай за вашия лиценз! И после пак ще играете с лиценза на някой друг!!!

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 09 апр 2012 22:28

subzero написа:
Янис Зику написа:Ама много ви се иска да ни вземат лиценза, а? Смешните ви отборчета нямат шанс да са на мястото, на което сме ние и веднага злорадствате. Гледайте си селските тимчета, борещи се за петото място и не гледайте в чуждите дворове.

А да сте се замисляли,че може и да ви го земат ??? Или кво ви засяга,нали сте първи..

Един път го гледахме този филм.На мен ми хареса и нямам нищо против да видя продължението.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 09 апр 2012 22:30

mertezaker написа:

Ти се притеснявай за вашия лиценз! И после пак ще играете с лиценза на някой друг!!!

Аз се притеснявам за разлика от вас. И няма да се учудя,за разлика от вас.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 09 апр 2012 22:30

Продължението мина, "Трактор ме гази мамо,пчела ме жили" се казваше :lol: :lol: :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 09 апр 2012 22:31

Смешна работа ,
1.Поредната провокативна тема отворен от наш "върл привърженик" в нашият си под форум.
2.Какъв 1,2 милиона евро за ЦСКА от траснфера му от Алания в Партизан ,тия за колко пари са го купили Партизан за 12 000 000 ?
3.Тоя Петър Величко не е ли член в няколко комисии на БФС ,това изказване отново ли е лично ? След като си служебно лице ?
4.Това че се водят дела ,не значи че се дължат парите и имат нещо общо с получаването на лиценз !Да не е приятно ,воденето на дела до безкрайност ,но това е сегашното положение и тия наследени дългове няма как на веднъж да се платят всички.Все пак нямаме държавен спонсор :)
5.Отбори след извън четворката защо коментират първите :)

Време е да се заключи тая тема !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 09 апр 2012 22:33

Аз не знам какво нападате феновете на Левски, особено че пускат тази тема. Вие трябва да пускате тези теми и вие трябва да сте недоволни към тези писания. Не разбирате ли, че това са реални дългове и реални неща? Нима сте доволни от босовете си? А като ви отнемат лиценза пак левскарите ще са виновни, за дето като са ви се смяли с причина, вие сте им отвръщали с подобни закачки. Ще има пак протести пред бфс ли ? Тази наглост край няма. Така ли ще се оправи българският футбол? Аз поне като фен на Левски си давам сметка, колко е трагичен отбора ни и няма смисъл след като фен на цска каже, че играем слабо да се засягам и да му отвръщам с нещо подобно, до никъде няма да ме доведе това, по-скоро трябва да се поътрси обяснение от ръководството защо това е така, а не да рева на бфс, че сме на 5то място,нали така? За това трябва "справедливост за цска" защото заблудата и наглоста им е не описуема, вярват на глупостите за директивите и как бфс било виновно след като на няколко пъти всъщност им прави услуги (което аз нямам против, стига да е за доброто на българския футбол, а не в полза конкретно на 1 отбор). Накрая като стане нещо търсят виновниците навсякъде, но не и в отбора си, малко по-серизоно, накрая на сезона, ако бфс ви вземе лиценза си представям какъв рев ще има и то пак от наглост защото не разбирате, че сами сте си виновни.
САМО ЛЕВСКИ!

uppercut
Контакти:

Мнениеот uppercut » 09 апр 2012 22:34

титаните за пореден път успяха да отклонят вниманието от себеси но рано или късно истината излиза на яве :idea: а тя е ужасна и ще става все по ужасна ...........в това число влизат и прехвалените им адвокати ..............от фифа отърване няма :mrgreen:
BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28

mimi29
Контакти:

Мнениеот mimi29 » 09 апр 2012 22:36

АБЕ КАКЪВ ЛИЦЕНЗ ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕНИ ОТБОРИ В ИЗТОЧНА ЕВРОПА СЕ ЛИКВИДИРАТ ТОТАЛНО ИЗЧЕЗВАТ ОТ ФУТБОЛНАТА КАРТА ЗАКРИВАТ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

Върни се в “ЦСКА”