storm написа:Покрай еуфорията от дадената само една дузпа за Милан, ви забравих вас..![]()
Дурексчи , дурексчи, аз като ти казах, че бързо ще ви утихнат апетитите към каквото и да било, ти не .. Не може с някакъв келеш треньор на лапитиите да очаквате нещо да постигнете.. Не може да се сравнява с човек с 20 и косур опит в бранша като Раниери, който е врял и кипял.. Но то Морати си е посредствен треньор, такъв и ще си остане завинаги..
А и сега "интеристите" видяхте ли, че в отбора не е имало никакъв бунт , въстание или прочие.. Просто толкова си могат.. и това не е от Раниери..Даже се чудя, как аджеба направихте 8 поредни победи във всички турнири... И все пак дано ни подарите Скудетото май месец..
Ами да ти кажа точно е Раниери си беше проблема,знаеш ли кога последно имахме победа и равенство в два последователни мача? Сезона отдавна е провален,така че аз не съм се надявал за 3-та,просто вътрешно вярвах,че може някак да стигнем до там,ама едва ли. И все пак не мисля,че освен нас,друг отбор би се справил по-добре в ШЛ,да речем от Лацио,Наполи,Удине,защото ние сега може да сме зле,но след лятото,когато има трансферен прозорез,като се вземат нужните футболисти и най-вече треньор работата ще стане,защото и при Лацио и при Наполи,а да не говорим за Удине нищо няма да се промени и не се знае дали ще минат предварителните групи за ШЛ.