Сега вече е ясно: БФС прави всичко възможно да спре ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

LIMASSOL
Контакти:

Re: Сега вече е ясно: БФС прави всичко възможно да спре ЦСКА!

Мнениеот LIMASSOL » 30 мар 2012 21:59

Джонго тъкмо взе да влиза в пътя и тия от БФС=то ни подрязаха крилцата.То е ясно че има кампания с/у нас.От тук нататък трябва да се много внимателни,ще има провокации и трябва да се пазим.Сега очаквам Мораес да го опандизат преди някой мач,защото например слушал високо музика в колата :x

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 30 мар 2012 21:59

POPCORN написа:момчета аз от това което разбрах, значи не може да използваме все още Янчев и компания ?Така ли е?Във всеки сайт пише различно

Има ли някакво значение,след като не са тренирали и нямат игрова подготовка.Очаквай следващите да са Мораеш и Карачанаков.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
стратегът
Контакти:

Мнениеот стратегът » 30 мар 2012 22:00

Old_death написа:
valkaredgi написа:стига вече бе насрахте се с тези ваши теми за репресия .хем водите с 6 точки и пак ви тресе страх.

Някой други ги тресе страх и взимат всички мерки да стопят тия 6 точки.

Скритият фаворит за титлата е на 7 точки зад вас , търсете там директивата , защото ако не успеят да станат шампиони , а завършат втори след цска , ще задействат план Б - ЛИЦЕНЗГЕЙТ 2.Китайските джипки и рекламното им лице трябва да бъдат рекламирани в ШЛ .
Последна промяна от стратегът на 30 мар 2012 22:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 30 мар 2012 22:00

valkaredgi написа:стига вече бе насрахте се с тези ваши теми за репресия .хем водите с 6 точки и пак ви тресе страх.

Как да бъдем спокойни като с всеки изминал ден, БФС прави геноцид срещу нас :x

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 мар 2012 22:01

Old_death написа:
POPCORN написа:момчета аз от това което разбрах, значи не може да използваме все още Янчев и компания ?Така ли е?Във всеки сайт пише различно

Има ли някакво значение,след като не са тренирали и нямат игрова подготовка.Очаквай следващите да са Мораеш и Карачанаков.

има значение...колкото и да не са тренирани малко или много са доказани футболисти и имат някакъв опит.а на нас в момента опита ни е много нужен, така че нека някой който е по запознат да каже дали имат право, защото аз нищо не разбрах от цялата ситуация..спрени права, пуснати права, аз се обърках тотално вече
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 30 мар 2012 22:03

Напук на всички Левски пак ще обере калъфките.ЦСКА е ШАМПИОН :twisted: :twisted: :twisted:
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 30 мар 2012 22:04

Хора, няма кво да се правите на интересни! Всички сте го видяли положението. Оня Даксон отива при Присо и без дори посягане се хваща за главата и пада. Като вижда това Присо за да не стане жертва веднага пада и той. Локото губят и са изнервени, публиката също. Почват да го обиждат на расова основа. Присо е ядосан от това че е изманипулиран в цялата тая ситуация и го обиждат и нормално е да реагира- правви неприлични жестове. После на камерата се вижда, че ченгетата го бутат в тунела. Защо го бутат? От къде на къде? Той престъпник ли е или футболист? Или може би защото е черен? После от камерата се вижда че става нещо като сбутване , според мен играчът просто се опитва да се отскубне от полицаите и се обръща да ги пита защо го бутат, а и той е много изнервен от цялата тая ситуация, което не го оневинява естествено. После се вижда че няква шапка на полицай пада и естествено това е достатъчно за БФС да го сметне за удар срещу длъжностно лице, каквото не знам полицаите дали се водят в протоколите Абсурдно е да се смята, че един чернокож ще се нахвърли върху сумати полицаи без да има никаква подкрепа от никъде! Той да не е Брус Уилис от "Умирай трудно". Аве просто супер много ни нареждат тоя сезон. Директивата е в ход просто! Не знам само дали ще им е сладка накая тая титла на левскарите. Мен шъ ме е срам по такъв начин любимия ми отбор да го направят шампион. Но това е ФК Уевски все пак, любимия отбор на премиера- за него спонсорчета тва ти онова ти, а за другите яки тупалки и удари под кръста. Смешна история, манипулирано първенство, пълна пародия!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
breza_
Контакти:

Мнениеот breza_ » 30 мар 2012 22:05

POPCORN написа:
breza_ написа:бягай с тая тъпа тема.значи тоя може да бие тъпите ченгата и ние трябва да му пляскаме.и кво се нервиш нали има директива че левски е шампион.и кво ти пука живота е кратък.

и къде виждаш да ги бие..аз освен да се дърпа от тях друго не виждам...вярно,че почти не се вижда нищо, но явно доста обичаш да фантазираш

виж аз съм левскар и днес ми стана доста мъчно за един българин който страшно харесвам.той е цесекар обаче това няма значение.това с директивата и бфс са мега мега глупости.ние като държава никога няма да просперираме щото 99% от хората са сбъркани на генетично ниво.първи сте радвайте се и ако сте по добри накрая станете шампиони НО който сгафи трябва да яде дървото както е в белите страни независимо дали е от левски цска фифа фуфа и вафла мура

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

Мнениеот baerba1995 » 30 мар 2012 22:05

БФС =МАФИЯ ! НЯМА ДА НИ СПРЕТЕ!

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 30 мар 2012 22:06

Teo написа:Рабех кара пиян в София, по чудо няма жертви, наказание 1 мач, Дембеле бие съдия наказание 1 мач, къде е справедливостта за ЦСКА :evil: .

Всичко възможно се прави да се стопят тия 6 точки, само и само синият отбор да стане шампион.

Нито Дембеле, нито Рабех са наказвани дори минута за каране на кола в нетрезво състояние. БФС няма никакво право да наказва играч за това какво и къде кара. Органите на реда можеха да предявят обвинение в СЪД и ако не се лъжа и двамата получиха условни присъди. БФС може да налага наказания само за събития случили се преди, по-време и след мача на територията на спортното съоръжение. Това е всичко.

Иначе и според мен наказанието е прекалено голямо.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “ЦСКА”