Кой стадион ще е домакин на финала за КУПАТА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Кой стадион ще е домакин на финала за КУПАТА

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 17 мар 2012 13:03

Рибата още в морето, а цървуланко приготвил тигана... :lol: Някой да е давал повече от 5 % шанс на "Септември" срещу ЦСКА в четвъртък?! Аз лично не давах и толкова, а какво стана!.... :lol: Така че, нека да изчакаме поне да завършат полуфиналите, защото футболната история (и българска, и световна) познава доста "изненадващи" резултати в турнирите за купата. А и в крайна сметка, ние тук можем да си коментираме колкото си искаме, но решенията се взимат на "Цар Иван Асен ІІ" 26. ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 17 мар 2012 13:05

kokorz написа:
madbutcher написа:Където и да се играе ако не участва Локо Пловдив стадиона ще е празен. Смятам, че финала ще е Лудогорец-Летекс, затова най-удобно ще е Търново или Севлиево.

И Локо Пд като са домакини да не би да играят пред пълни трибуни.Стига глупости, че щели да играят пред празен стадион.Ями кажи от колко години не е имало ама наистина пълен стадион до краен предел на вътрешен мач?Където и да се играе публика от Разград ще има.Все пак това ще е исторически мач за града.Домакинските мачове го доказват - пълни трибуни и с последния, да не говорим за финал за Купата на България.

К ви пълни трибуни ? поминалия мач като ви гостувахме се скъсах от смях като си отидохте ви броих седалчиците ... 2600 чиляка .. ама тръбите по медиите постоянно , че сте 6 , 7 000 души смях в залата. .....
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

urkoto

Мнениеот urkoto » 17 мар 2012 13:11

zuekaa написа:К ви пълни трибуни ? поминалия мач като ви гостувахме се скъсах от смях като си отидохте ви броих седалчиците ... 2600 чиляка .. ама тръбите по медиите постоянно , че сте 6 , 7 000 души смях в залата. .....

Според мене по-смешното е, че си им броил седалките... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 17 мар 2012 13:16

urkoto написа:
zuekaa написа:К ви пълни трибуни ? поминалия мач като ви гостувахме се скъсах от смях като си отидохте ви броих седалчиците ... 2600 чиляка .. ама тръбите по медиите постоянно , че сте 6 , 7 000 души смях в залата. .....

Според мене по-смешното е, че си им броил седалките... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Когато те заливат всекидневно с лъжлива информация човек прави така да провери истинността
Но ако ходеше по мачове щеше да ме разбереш
Лудогорец - NEWS!

Потребителски аватар
kokorz

Мнениеот kokorz » 17 мар 2012 13:20

zuekaa написа:
urkoto написа:

Когато те заливат всекидневно с лъжлива информация човек прави така да провери истинността
Но ако ходеше по мачове щеше да ме разбереш

На теб какво и да ти се говори си кон с капаци и не търпиш друго мнение освен своето.Защо пускаш теми, като винаги обиждаш другите.Пусни си клипчета във vbox i you tube и ще видиш 2 600 седалки.Не ставай смешен, че ще ти се смеят хората.С простаци не ми се занимава.Коментирай си сам темите.

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 17 мар 2012 13:25

К ви пълни трибуни ? поминалия мач като ви гостувахме се скъсах от смях като си отид. ...

На теб какво и да ти се говори си кон с капаци и не търпиш друго мнение освен своето.Защо пускаш теми, като винаги обиждаш другите.Пусни си клипчета във vbox i you tube и ще видиш 2 600 седалки.Не ставай смешен, че ще ти се смеят хората.С простаци не ми се занимава.Коментирай си сам темите

К ви клипчета бре мен нали бях там и ви видях .. да не съм бил да ми говориш ... жалка картина сте Козирката ви на стадиона голяма колкото на козирката на градската тоалетна в Попово
Лудогорец - NEWS!

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 17 мар 2012 13:35

Стадионът в Симитлии ще е, стига сте спорили. 8-) :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 17 мар 2012 13:35

Личното ми мнение е, че е безсмислено мачът да е в София, по-добре да го направят в Стара Загора например, хем стадиона има осветление, хем и ще има по-голям интерес от местните фенове, а и градът не е толкова далеч от Ловеч, Пловдив и Разград, така че ще е удобно и на феновете на двата финалиста :roll:
Изображение

Потребителски аватар
Boksior4eto
Контакти:

Мнениеот Boksior4eto » 17 мар 2012 13:39

Аз не мога да разбера момчетата от Разград къде се напъват да се сравняват с нас? Толкова хляб има да ядете и вие, и момчетата от Ловеч, че въобще да пробвате да правите каквото и да е сравнение с публиката на Локомотив Пловдив. Дай боже, наистина дай боже да отстраним Литекс и да играем финал. Тогава сами ще разберете, момчета от Разград колко сте далеч от черно-бялата публика и като подкрепа, и като бройка, и като манталитет. Тия неща не стават за 1-2 години. Та вас до преди 2 години ви нямаше на футболната карта като фактор. От 2 години имате някакъв отбор и сте тръгнали да се сравнявате с големите провинциални отбори. Локомотив е религия от 85 години в Пловдив, така че има още много какво да учите. Пак казвам, не си правете сравнения с някой, който не може да стигнете. Все едно аз да се сравнявам с Кличко. Приятен ден.
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС .. Бъди щастлива .. Защото той най добре знае какво е вярност и любов .. ! 1926 ♥

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 17 мар 2012 13:39

YANTRA_FOREVER написа:
gilento93 написа:Ако на финала са Локомотив Пловдив и Лудогорец според мен със сигурност мача ще е в Стара Загора.Стадиона е с осветление,има доста неутрални хора,които също биха отишли да гледат,града е горе-долу по средата между Пловдив и Разград.+ според мен са доста. :)

Е, Стара Загоре хич не е по средата между Пловдив и Разград... Ако финалът е Локомотив - Лудогорец, Бургас е перфектния вариант според мен.

За това казвам горе-долу. :)

Върни се в “Футбол - България”