Калиакра(Каварна) - Локомотив(Пловдив) - прогнози

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Re: Калиакра(Каварна) - Локомотив(Пловдив) - прогнози

Мнениеот drughi » 19 мар 2012 01:06

drughi написа:Прогноза: 1:2 8-)

:) Майстор :)
Изображение

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 19 мар 2012 07:54

Спокойна и рутинна победа. Тва момче Христо Спасов, макар и да не вкара, беше най-добрия на терена! Дано Кокала да му дава повече шанс!
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 19 мар 2012 11:26

Добър мач за нашите и пълно господство на терена,въпреки необичайния състав.Много добър Драги Коцев и перфектни Ицо Златински и Дани Георгиев.Браво и на младите футболисти.
За другото не ми се говори - поредната простотия на "органите на реда".Рядко съм виждал толкова полицаи на едно място,да охраняват футболен мач,а аз мачове на Локо ПД не пропускам.Не знам за кво беше цялата истерия... :roll: Спряха ни на входа на Каварна и не ни пуснаха да влезем в града,докато не дойде президента на Калиакра /за което му благодарим на човека/.Когато си тръгвахме след мача,един от нашите им каза на полицаите : "Аре чао майна и повече няма да се виждаме "/визирайки отпадането на Калиакра и отпадането на тази дестинация/...Отговора на офицера от полицията беше "За ваше,а най-вече за НАШЕ щастие, така ще е "...Ами така да бъде.Жалко за хубавата база в Каварна.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”