Срам за Английския Футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Срам за Английския Футбол

Мнениеот wolf » 16 мар 2012 03:05

Viktor4o_Rs написа:Няма срам, всичко е повече от логично ;) Висшата лига е твърде прехвалена и там класата на отборите се придава почти само и единствено от чужденците ;) Без чуждестранните играчи английското първенство ще е съвсем посредствен шампионат. Това се вижда и най-ясно на големите форуми на националните отбори, където Англия винаги се проваля с гръм и трясък :roll: Докато спецовете от ФА не ограничат бройката на чужденци и не развиват собствените си кадри, винаги ще е така. А иначе за някои малоумници може би Висшата лига е по-важна и от Световно първенство, не би ме учудило и такова твърдение :lol: :lol: :lol: Те едно време така са отказвали участие на Световно и когато участват за пръв път, американците изхвърлят Англия :mrgreen:

Напълно подкрепям!

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 16 мар 2012 06:51

За Ман Юн на всички стана ясно още преди година , че им трябва нов човек на кормилото ! Нов човек с нови идеи ! Ферги вече е изпята песен ! На Ман сити им трябва време за да побеждават в Европа ! Аресенал и Ливърпул в момента градят отбори ! Това е положението !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 16 мар 2012 06:52

wolf написа:
Viktor4o_Rs написа:Няма срам, всичко е повече от логично ;) Висшата лига е твърде прехвалена и там класата на отборите се придава почти само и единствено от чужденците ;) Без чуждестранните играчи английското първенство ще е съвсем посредствен шампионат. Това се вижда и най-ясно на големите форуми на националните отбори, където Англия винаги се проваля с гръм и трясък :roll: Докато спецовете от ФА не ограничат бройката на чужденци и не развиват собствените си кадри, винаги ще е така. А иначе за някои малоумници може би Висшата лига е по-важна и от Световно първенство, не би ме учудило и такова твърдение :lol: :lol: :lol: Те едно време така са отказвали участие на Световно и когато участват за пръв път, американците изхвърлят Англия :mrgreen:

Напълно подкрепям!

+1892. ;)
Изображение

Потребителски аватар
andrei_arshavin
Контакти:

Мнениеот andrei_arshavin » 16 мар 2012 07:09

да не забравяме Арсенал и чесли бяха в криза доста време тоя сезон и въпреки това продължиха след групите.манчестърите просто подцениха и двата турнира
е-е-е-е-един е-е-е-един единствен на светаааа
отбора в нашите сърцааааа
обичамете Добруджаааааа
със теб до края на светааааа

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 16 мар 2012 07:23

преди известно време някой се възмущаваше на някаква класация на УЕФА, че испанското първенство било най-силното в момента! ето че Атлетик Билбао даде нагледно доказателство!
все пак трябва да се признае и факта, че в последните няколко години английския футбол нещо зацикля, а тоя сезон са под всякаква критика, но това в никаква степен не означава, че и следващия сезон ще е така!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
red_HOOLIGANS
Контакти:

Мнениеот red_HOOLIGANS » 16 мар 2012 07:33

То останаха само Челси ама те ся нито знаят кой им е трениор нито нищо...

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 16 мар 2012 07:34

8-)

Вижте, това са нормални неща. Вчера най-после и в България се случи нещо нормално - Левски и ЦСКА отпаднаха от турнир.
Не е задължително и дори не е желателно (в името на футбола) едни и същи отбори да триумфират постоянно в турнирите и в първенствата.
Във футбола, както и в живота на всеки човек има върхове и спадове. Очевидно това е един спад в нивото на английския клубен футбол.
Не съм съгласен с автора, че Челси се били промъкнали "с вазелин" за следващия етап.
Напротив - Челси постигна гръмка победа с 4:1 в мача реванш срещу един доста силен отбор от Италия. Наполи беше голям отбор и едно време, когато в него играеше не кой да е, а самия Диего Марадона. Мачът Челси - Наполи беше един от най-атрактивните и стойностни, които съм гледал през последните години. От такива мачове печели футболът !
И пак казвам - това, че всички английски отбори са отпаднали от турнирите е нормално да се случи. Не правете драми и трагедии !
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Мнениеот Kolec » 16 мар 2012 07:48

Като гледам колко жалите за жалките английски отборчета направо може човек да си помисли че сте хангличани.. После ние сме нямали футбол, ние незнам си какво, ми докато жалите за английските манекенчета и предпочитате уикенда да стоите пред телевизора да гледате чуждите лиги не се оплаквайте от нивото на нашия футбол! Когато се върне публиката на стадиона тогава и нашия футбол ще си вдигне нивото..
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 16 мар 2012 08:45

rainman_p написа:Тази вечер беше истински срам и унижение за Английския футбол след като отпаднаха и двата Манчестърски гранда от ЛЕ. Гледам футбол от около 20 години и не помня на такъв етап от евротурнирите Англия да е с един единствен отбор в заключителните фази. И то Челси с вазелин се промъкна на 1/4 финал. Много хора твърдят, че Премиершип е най-силното първенство в Европа, но тази година е пълен крах. Превърна се в едно жалко съревнование между напомпани с кинти отбори (Ман.Сити и Челси) и уж великите грандове (Ман.Ю, Ливърпул и Арсенал). Толкова неграмотен футбол не бях гледал от дълго време.

П.С. Испания - 5 отбора в Евротурнирите, Англия - 1/// Жалка картинка
.

Глупости. Защо гледате на английските отбори с критериите, с които оценявате българските отбори. Много им пука на Манчестър Юнайтед, че няма да играят на полуфинал за Лига Европа. Само от финансова гледна точка, за тях е по-добре да си играят за титлата в Англия, а Лига Европа е допълнително натоварване, от което нямат нужда. Атлетико Билбао са ми адски симпатичен отбор, но са много далеч от величието и славата на Юнайтед и победата над такъв отбор ще се помни от феновете им цяла вечност. ДОкато феновете на Юнайтед вече са забравили тази загуба, сигурен съм. Сити пък е ясно, че са хвърлили всичко в първенството. Ако станат първи, абсолютно никой няма да си спомня, че са паднали от Спортинг Лисабон. Някой дали си спомня, че в последните години СЕвиля и Атлетико Мадрид са печелили ЛИга Европа? Трябва да вляза в Гугъл, за да си спомня.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
dsn
Контакти:

Мнениеот dsn » 16 мар 2012 08:54

Всичко си е нормално и закономерно стана така.Аз лично даже се радвам че стана така,поне малко да се огледат и да видят че футбол се играе с ОТБОР, а не само с мега известни имена.
две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената!

Върни се в “Футбол - Свят”