Херта Берлин - Байерн Мюнхен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: Херта Берлин - Байерн Мюнхен

Мнениеот Neron » 17 мар 2012 21:26

Отново прекрасен резултат и добра игра.Хубавото е че няма контузии а в онази ситуация където онзи от Херта влезе в краката на Кроос с бутоните напред изтръпнах беше си директно за червен картон.Дано продължим резултатната серия и срещу Борусия Мьонхенгладбах за купата.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Diddo ot Bayern
Контакти:

Мнениеот Diddo ot Bayern » 17 мар 2012 21:47

Neron написа:Отново прекрасен резултат и добра игра.Хубавото е че няма контузии а в онази ситуация където онзи от Херта влезе в краката на Кроос с бутоните напред изтръпнах беше си директно за червен картон.Дано продължим резултатната серия и срещу Борусия Мьонхенгладбах за купата.

Наистина бяха излишно груби тия от Херта, кво ще кажеш за изпълнението на капитана им срещу Гомез?
Иначе евала за играта и високите ни стандарти. Истинско удоволствие е да гледаш любимия си отбор и да се чудиш колко ли гола ще вкараме този път. Иначе тези резултати не са постижими във всички мачове, щото и в трите последни мачове нападенията срещу нас бяха много ялови. Днес се видя от самолет, че Алаба издиша много яко в защита още в началото на мача. Напред Баварската машина, само БАЙЕРН и честито на всички.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 17 мар 2012 22:03

dxl написа::D Рибери и Кроос играха камък, ножица, хартия, та да решат кой да стреля от пряк-свободен. Като американските ченгета. :D

Даже викнах на жената : Гледай! Виж ги тези какво правят. Хубавото е, че имаше настроение в мача. Лошото е, че има остъплени в головете. Вместо 7, сега са 6 :) :) :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 17 мар 2012 22:22

Гомес пак се е развихрил!
8-)
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 17 мар 2012 22:23

MCMXIII написа:
dxl написа::D Рибери и Кроос играха камък, ножица, хартия, та да решат кой да стреля от пряк-свободен. Като американските ченгета. :D

Даже викнах на жената : Гледай! Виж ги тези какво правят. Хубавото е, че имаше настроение в мача. Лошото е, че има остъплени в головете. Вместо 7, сега са 6 :) :) :)

Да и аз се разочаровах малко... :D

Иначе наистина е хубаво, че има настроение. Все пак е игра и трябва да се забавляват. Имам чувството, че отбора сам решаваше кой да бие преките и дузпите и пр.

От друга страна - Ото Рехагел направо се отказа да води мача и само си седеше на пейката и цъкаше. Кофти и за него, такова старо куче, но като няма материал, с който да работи - така става.

Честито на всички фенове на Баварската машина! Надявах се Дортмунд да се измъчат с един Х у дома с Вердер, ама шанс.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 17 мар 2012 22:23

Sisi 1914 написа:Гомес пак се е развихрил!
8-)

Сиси, аз попринцип не съм от хората, които се заяждат с теб. Знам и че не ти пука какво говорят, но Гомес вкара само един гол от дузпа, макар да имаше и други добри положения.

Едит-ни си поста на "Робен пак се е развихрил!"
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 17 мар 2012 22:30

dxl написа:
Sisi 1914 написа:Гомес пак се е развихрил!
8-)

Сиси, аз попринцип не съм от хората, които се заяждат с теб. Знам и че не ти пука какво говорят, но Гомес вкара само един гол от дузпа, макар да имаше и други добри положения.

Едит-ни си поста на "Робен пак се е развихрил!"

Пък Робен и той изпусна голове. Даже виках на жената (тя обикновено е в другата стая, но сега не беше): "Виж го! Съвършен е, вкара три гола и има три деца" :) :) :)

[center]Изображение[/center]

П.П. Искам Берлин да не изпадат. Първото полувреме играха с желание и добре.
Последна промяна от MCMXIII на 17 мар 2012 22:34, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 17 мар 2012 22:34

Е са, не приказвай такива неща, че е съвършен. Жената не те ли погледна изпод вежда? :D

Пък и като го гледам, малко са му уредели керемидите...

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 17 мар 2012 22:40

dxl написа:Е са, не приказвай такива неща, че е съвършен. Жената не те ли погледна изпод вежда? :D

Пък и като го гледам, малко са му уредели керемидите...

:) :) :)
Само да не е контузен. ГоУем е! Все пак говорим за футбол.

Върни се в “Байерн”