Попфолк(Чалга)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Попфолк(Чалга)

Мнениеот Cesc Fabregas » 13 юни 2011 23:38

Alternative написа:Ако нямаше чалга нацията ни щеше да просперира. ;)

И аз съм на това мнение. Чалгата е начин на живот, който води до затъпяване. Не ангажирам никого с мнението си и не смятам, че при всички фенове на тая 'музика" е така. Турбо-фолк-селски манияк обаче няма как да повярвам, че е особено интелигентен :) :roll:
А, относно 'всеки има право да си слуша каквото иска", да, така е, но НЕ ТРЯБВА да го натрапва на останалите ;) В България е невъзможно да се избяга от чалгата :idea: :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 13 юни 2011 23:41

Cesc Fabregas написа:
Alternative написа:Ако нямаше чалга нацията ни щеше да просперира. ;)

И аз съм на това мнение. Чалгата е начин на живот, който води до затъпяване. Не ангажирам никого с мнението си и не смятам, че при всички фенове на тая 'музика" е така. Турбо-фолк-селски манияк обаче няма как да повярвам, че е особено интелигентен :) :roll:
А, относно 'всеки има право да си слуша каквото иска", да, така е, но НЕ ТРЯБВА да го натрапва на останалите ;) В България е невъзможно да се избяга от чалгата :idea: :roll:

Напълно ви подкрепям ;)
[offtopic]Марти,много изтрещял аватар си сложил :lol: :lol:[/offtopic]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 13 юни 2011 23:43

Абе добре бе-ама за къв ... ми разваляте темате сеа?? :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Invader
Контакти:

Мнениеот Invader » 13 юни 2011 23:44

cska_90 написа:И кво искаш да ми кажеш с това???Че съм много тъп ли кво???Като не ти харесва-трай си -ама що треа да се правиш на голям моралист!!
КАтопочнете-ма тя чалгата виновна за всичко-и за земетресението в Япония и за глобално затопляне и за това че немаш 5 лв в джоба-аре стига!!
Това че ми харесва-кво тъп ли ме прави??Сори приятел-ама не се мисля за такъв - това че слушам тая музика не ми пречи да имам диплома 5,92,да уча в един сравнително престижен университет и да се имам за поне средно интелигентен!!Така че, аре по-леко!! ;) И си избивай комплексите някъде другъде!

хаха :lol: Къде съм казал, че си тъп бе пич? И какво изначава да си избивам комплексите?
Трябва да сте слепеци да не виждате какво става! Едно време като деца като вървяхме по улиците и все гледахме да направим някой морафет, или пък чоплихме семки, хапвахме черешки и т.н., а сега децата вървят по улиците с пусната чалга от телефона. Питай ги тези същите кой е Левски, кой е Ботев, кой е Паисий!

Успешно завършване на сравнително престижен университет! Дано да успееш да се реализираш в България!
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 13 юни 2011 23:47

За съжаление си прав-няма как да не се съглася-но за това не е виновна чалгата-няма нищо общо-а е съвсем отделна и дълга тема -свързана със съвсем други неща-като манталитет,ценности и т.н.Какво казах не е за тука-аз как знам кой е Ботев,Левски и т.н.???Както виждаш проблека не е в музиката!!ЗАбавлението е едн0, сериозните неща-съвсем друго-не трябва да се бъркат!!!
Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 13 юни 2011 23:48

Ей тая песен си е чиста чалга[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QrcZsetkriI[/youtube]поздрав за Cesc Fabregas :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 13 юни 2011 23:50

развалихте темата на момчето
пичага въобще не ебавай какво ти говорят бичи чалга и успех с ученето ;)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WCFhy4GGvkE&feature=related[/youtube]

поздрава от мен

[offtopic]това да обвинявате някъв стил музика за родителските недостатъци недъзи и други подобни проблеми е жалко чисто и просто ... аз слушам всичко от .. Lordi, the monkey's и Rolling Stones до горния хит и кво не съм тъп нито пък ограничен ограничените в случая сте вие ...[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 13 юни 2011 23:51

Вижте,проблемът не е толкова в това,че чалгата се харесва на част от хората.А че това не е музика-това са долнопробно изсвирени,откраднати от другаде мелодии,на които е сложен някакъв текст и цялата тая работа е полята с голи цици и намеци за орална любов(мали колко съм културен,да си е.а м.....а).Не може да дойде баба Весна и да духне с един припев цялата тази измислена история,ама де е Весна,де са Камелия и сие...Ни да пеят могат,ни да го изсвирят-ама на кой му пука???
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 13 юни 2011 23:51

cska_90 написа:За съжаление си прав-няма как да не се съглася-но за това не е виновна чалгата-няма нищо общо-а е съвсем отделна и дълга тема -свързана със съвсем други неща-като манталитет,ценности и т.н.Какво казах не е за тука-аз как знам кой е Ботев,Левски и т.н.???Както виждаш проблека не е в музиката!!ЗАбавлението е едн0, сериозните неща-съвсем друго-не трябва да се бъркат!!!

абсолютно съгласен !
Изображение

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 13 юни 2011 23:51

Не съм фен нито но рока, нито на чалгата, но... за според мен за всеки повод си има музичка! :) Придпочитам, когато съм на маса и приятели да ми пее Анелия и т.н., октолкото метъл групи... всичко е въпрос на предпочитания... и на настроение :)

Върни се в “Свободна зона”