Messinho написа:Е, да ясно, ама вярваш ли, че ще отвори сега форума и точно тази тема и ще прочете.
Сигурен съм, че ще прочете! Дали ще му стиска да ги зададе е отделен въпрос.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Messinho написа:Е, да ясно, ама вярваш ли, че ще отвори сега форума и точно тази тема и ще прочете.
Messinho написа:nikogapak написа:Мислех да отварям тема за Н. Александров, ама съм сигурен, че щяха да я затворят! Нека бъде ясно....на Александров и още един господин (няма да му казвам името- журналист) им се плащат стаи и престой в хотели, когато ЦСКА е на подготовка или има участие в Европа! Плаща се от клуба...това първо. Второ, Александров излизе със статия снощи, в която твърди, че имаме играчи (смях), и видиш ли, трябва ни нов треньор, който да се казва Ст. Младенов! Трето...вижте интервюто на Симонович след мача, кои журналисти питаха и какво? Ники е мишка...съжалявам, че го казвам, харесвах го до едно време, но нещата са ясни....има други неща,но тва е друга тема вече..Та затова, колкото и въпроси да зададем днес, кел файда.......
Messinho написа:Red Warrior написа:5-ти въпрос: Кой правеше селекцията в ЦСКА? Той, Дуци, или Димитър Пенев?
И тримата, това мисля, че, и Дуци, и Гърнето казаха. За Пенев не съм сигурен.
Red Warrior написа:Messinho написа:Red Warrior написа:5-ти въпрос: Кой правеше селекцията в ЦСКА? Той, Дуци, или Димитър Пенев?
И тримата, това мисля, че, и Дуци, и Гърнето казаха. За Пенев не съм сигурен.
А бе пич, ти да не би да се казваш Димитър Борисов
Red Warrior написа:Messinho написа:Е, да ясно, ама вярваш ли, че ще отвори сега форума и точно тази тема и ще прочете.
Сигурен съм, че ще прочете! Дали ще му стиска да ги зададе е отделен въпрос.
nikogapak написа:Messinho написа:nikogapak написа:Мислех да отварям тема за Н. Александров, ама съм сигурен, че щяха да я затворят! Нека бъде ясно....на Александров и още един господин (няма да му казвам името- журналист) им се плащат стаи и престой в хотели, когато ЦСКА е на подготовка или има участие в Европа! Плаща се от клуба...това първо. Второ, Александров излизе със статия снощи, в която твърди, че имаме играчи (смях), и видиш ли, трябва ни нов треньор, който да се казва Ст. Младенов! Трето...вижте интервюто на Симонович след мача, кои журналисти питаха и какво? Ники е мишка...съжалявам, че го казвам, харесвах го до едно време, но нещата са ясни....има други неща,но тва е друга тема вече..Та затова, колкото и въпроси да зададем днес, кел файда.......
Да, така е на всички журналисти им се плащат стаите, че може би и нещо друго...не мога да разбера какви въпроси са задавали на Дуци след края на мача в Бургас. Изгледох интервюто му и мисля, че бяха логично.[/quote
Бяха логични, спор няма, НО КОЙ ГИ ЗАДАВАШЕ и кой мълчеше, гледай пак! Зададе 2 въпроса, просто не беше наясно още със ситуацията!
Потребители, разглеждащи този форум: ivan56 и 141 госта