Шансовете на Лудогорец за титлата

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Dundy
Контакти:

Re: Шансовете на Лудогорец за титлата

Мнениеот Dundy » 28 фев 2012 10:59

tsonpen написа:Пускам тази тема преди старта на полусезона за да коментираме шансовете на Лудогорец да запази позицията си на лидер до края на първенството.
Лудогорец запази титулярния си състав от пролетта с който успя да оглави класирането. И това е втората поредна седмица в месеца с по два мача - първата с мач за Купата.

Я пак прочети какво си написал!
Ако Литекс продължи за купата - това е целта им и срещне Лудогорец - какво ще връткаме тогава

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 28 фев 2012 11:07

.
Последна промяна от Гочето1913 на 06 май 2013 10:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 28 фев 2012 11:11

Dundy написа:
tsonpen написа:Пускам тази тема преди старта на полусезона за да коментираме шансовете на Лудогорец да запази позицията си на лидер до края на първенството.
Лудогорец запази титулярния си състав от пролетта с който успя да оглави класирането. И това е втората поредна седмица в месеца с по два мача - първата с мач за Купата.

Я пак прочети какво си написал!

Мерси! Оправено.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 28 фев 2012 11:17

Според мен Лудогорец имат най-големи шансове за титлата. Просто работят най-професионално. Като пример мога да дам ранно приключилата селекция и изграждането на базата им. Освен това играха най-красивият футбол през есента и имат финансова стабилност. ЦСКА имаше голям шанс да се превърне във фаворит за титлата, но със Станко Йовчев и синът на Малина - не ми се вярва. Много неадекватности има в ЦСКА за съжаление, но въпреки това си остават вторите по шанс след Лудогорец за титлата. Не знам какъв е този оптимизъм на левскарчетата...? Само ще им кажа, че ги гледах срещу умрялото куче Локо София и бяха ПЪЛНА трагедия. Владо Манчев можеше да им вкара 5 гола...
Последна промяна от Red Warrior на 28 фев 2012 15:30, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Alexander Frei
Контакти:

Мнениеот Alexander Frei » 28 фев 2012 12:52

Red Warrior написа:......Не знам какъв е тази оптимизъм на левскарчетата...? Само ще им кажа, че ги гледах срещу умрялото куче Локо София и бяха ПЪЛНА трагедия. Владо Манчев можеше да им вкара 5 гола...

Ама не ги вкара, целият отбор на "Локо" не вкара....а Тасевски изпусна дузпа, иначе си ставаше 2:0 като стой та гледай, без никакво напрежение - контрола е, все пак..... ;)
П.П. А Цесекато как се мъчи срещу Бдин, как се мъчи-и.... :mrgreen:
Последна промяна от Alexander Frei на 28 фев 2012 16:05, променено общо 1 път.
При резултат 6:1 Сашо Костов пита младия Цецо Атанасов дали той е най-бързият в тима и като чува утвърдителния му отговор, го съветва: Тичай тогава до "Армията" да донесеш вашето табло, защото вече няма къде да пишем головете!

sankt pauli
Контакти:

Мнениеот sankt pauli » 28 фев 2012 14:36

Според мен Лудогорец е сигурен шампион. Напомнят ми Локото през 2004. Ако ръководството не прави големи издънки, те са. И 2004 година 5 кръга преди края все оше имаше хора, които не вярваха, че Локомотив ще стане шампион, ама... Пожелавам го на Лудогорец. Успех, с изключение на мача ви в Пловдив, и без него ще станете шампиони.

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 28 фев 2012 16:09

ЦСКА: Румен Ненов, З. Мачев, Христо Войнов, Милен Радуканов, Росен Кирилов, Филип Филипов, Милен Петков, Станимир Стоилов, Петър Михтарски, Викторио Павлов, Христо Коилов
Старши треньор: Божил Колев

Ювентус Торино: Перуци, Ферара, Ярни, Торичели, Порини, Мароки, Ди Ливио, Дешан, Виали, Такинарди, Раванели
Старши треньор: Марчело Липи

0:1 Порини 39
1:1 Михтарски 44
2:1 Радуканов 70
2:2 Дел Пиеро 76
3:2 Михтарски 82
ето го Раванели +Дешан и Виали, М.Петков не е оня а един друг дребен пак крило.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 28 фев 2012 17:13

Лудогорец са най-силни ще са шампиони. ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 28 фев 2012 17:54

Току що се върнах от Попово.Гледах ги срещу Дунав,мача няма никакво значение,но си мисля,че вече Шоко няма да е титуляр от дясната страна,Минев ще се върне на мястото си а Витиня ще играе от ляво.Другия който ми направи впечатление е Кашчелан,просто застава винаги на място и има добър поглед върху играта и си Мисля,че Генчев ще трябва доста да се потруди за титулярно място.

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 28 фев 2012 18:02

Левски наистина са основен конкурент. Нов спонсор, отчасти си запазиха състава, много класен тренйор. ЦСКА ги отписвам 5 или 6 титуляра си заминаха, 3 наказани за допинг. Това според мен означава, че колкото и да се стараят, те не могат да стигнат нивото си от есентта, да неговорим, че вероятно ще е доста по-зле. От УЕФА ни следят много изкъсо и едва ли ще има съдийски подпирания изобщо в първенството (каквито имаше на ЦСКА-Лудогорец) по-меки може и да има. За Лудогорец, какво да кажа, надградиха, създадоха конкуренция на всички постове, стаж на тренйорите в Испания, тренйорът на Валенсия ще бъде "помощник" при важните срещи, което си е бая помощ, все пак да ти помага 3-тия в испания биха се радвали дори и средняците в Англия! Така че накратко, тренйорсктие грешки Петев - визирам мача с Литекс и Черноморец ги няма, отбора е с 2о-3о% надграден (конкуренция и обиграване), играят САМО на техен терен ( без домакинства на ма*ната си :) ) Литекс не ги броя, изостават прекалено много, и вероятно ще се борят за купата. Черноморец очаквам да ми бъдат приятната изненада и да се метнат в 3-ката. Много бих бил щастлив ако догудина Лудогорец, Левски, Черноморец и Литекс са отборите които ще ни представят в Европа.
ПС: за мача цска-лудогорец изобщо не сте прави че са спрели да играят.. след 25-тата минута се сешам имаха 1 тъч цска при който тоя който го изпълняваше едвам си стоеше на краката и диша 3о секунди преди да метне, просто изнемогваха, и само късмета и съдията ги спасиха от разгром тогава.. едва ли има безпристрастник който да отрече това!
УСПЕХ!

Върни се в “Лудогорец”