Фен тема: Любослав Пенев

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Фен тема: Любослав Пенев

Мнениеот Pichichi » 27 фев 2012 12:46

Кой БГ нападател играещ извън А група има най-много голове този сезон !!!
Като се замисля Божинов нищо не играе , сега и в Лече вече 3/4 мача е твърда резерва !
Мицански вкара няколко гола във втора бундеслига ама за целия сезон дали има и 5 гола ?
В новия си отбор от дъното на 2-ра бундеслига има 4 гола от 4 мача !
Макриев вече му изгубих дирите играе ли някъде вкарва ли голове ?
Генков вкарва по веднъж на 3 месеца сигурно -> 2 гола !
Домо твърда пейка !
Камбуров докъде е с играта и головете ?
Бербатов въпреки че е играл само в 5/6 мача май е събрал и толкова голове някъде !
Ив. Попов да го броиме ли за нападател защото той май има прилична бройка голове въпреки че
не играе нападател -> 3 гола .
Делев ЦСКА беше много слаб цяла есен, един гол в Турция и вече е със статут на резерва !
Николай Божов и Светослав Тодоров имат по 6 гола от А група но и 2-та са на възраст !
К.Хазуров има 10 гола за изненадата в първенството на Израел - Бней Сахин които са 4-ти в момента !
Ал.Тонев го броим при нападателите , 2 гола !

Е какъв нац. отбор да имаме , той Л.Пенев по може да вкара гол от нападателите с които разполагаме !
Последна промяна от Pichichi на 27 фев 2012 13:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 27 фев 2012 12:56

Когато нямаш ярки звезди правиш силен колектив справка Гърция при Рехагел.Дори и феноменалния отбор на Унгария от 50 те години са пожертвали няколко звезди за черно работници и по добър тим.Време е наистина при крещящата нужда от нападатели да се пробва Мицански.Това момче играе ли вкарва,друг вариант е натурализацията на чужденци време е да намерим нашите Кедира и Гомез та дори да се казват Мораеш и Платини.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 27 фев 2012 13:00

Натурализиране ако има съм склонен но да е по правилта , т.е. играл е повече от 5 сезона в БГ и
понаучил малко български, оженил се за някоя българка. Безцелно раздаване на БГ паспорти не приемам .
Отговарящи на това изискване - Маркиньос който не става за националния защото е слаб и
нищо не играе и Даксон примерно който може да се пробва ама Ив.Попов го покрива като
функции и е много по-добър от бразилеца .

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 27 фев 2012 13:03

Аз също съм за Мицански, струва ми се че ще бъде по-успешен от Генков,Домо,Макриев,Делев и т.н.т.

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 27 фев 2012 13:13

Pichichi написа:Аз също съм за Мицански, струва ми се че ще бъде по-успешен от Генков,Домо,Макриев,Делев и т.н.т.

+1
Любо не е глупав човек,ще му даде шанс :!:
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 27 фев 2012 13:17

WARrior написа:
Pichichi написа:Аз също съм за Мицански, струва ми се че ще бъде по-успешен от Генков,Домо,Макриев,Делев и т.н.т.

+1
Любо не е глупав човек,ще му даде шанс :!:

Дано защото и в момента той можеше да е в групата за сметка на племенника примерно !!!

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 27 фев 2012 13:26

Tо Пенев вдъхва надежда , но материала не е добър. И това е от дълго време , с малки изключения. Има една поговорка ,, пременил се Илия и пак в тия''. Не очаквам промяна.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 фев 2012 13:41

България има нужда от хора като Любослав Пенев-опитмисти,амбициозни и със самочувствие,а не мишки като някои други!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 27 фев 2012 14:08

Пенев ще успее да се задържи начело на националния доста време, защото ..... няма официални мачове по програма :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 27 фев 2012 14:20

За футболиста Любо Пенев мога само да добавя изявлението на капитана на Франция, централния защитник на тогавашния носител на КЕШ (Олимпик Марсилия на Бернар Тапи), Базил Боли (след загубата от България с 0:2 в София): "Защо никой не се сети да ни покаже какъв център-нападател имат българите!"
За треньора: От практиката му в ЦСКА и Литекс ми направи впечатление, че поставя силен акцент върху ефективността във фаза защита в средата на терена - според мен, най - голямото достойнство на отбор, играещ съвременен футбол. За съжаление, в тези клубове не разполагаше с достатъчно класни играчи и му се наложи да върви по линята на някои компромиси, които пък предизвикваха известен прогресивен спад в играта на отборите му. Друго впечатление - никога не напада състезателите си и търси грешките предимно в себе си. Трето впечатление: Когато журналистическите въпроси го насочват към мухлясалите традиции в нашия футбол, намира начин да ги отреже.
Обещаващо! Успех!

Върни се в “Футбол - България”