Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот JackPackage » 08 окт 2013 14:20

Нема такива кретени като нашите ръководители... честно :evil: :evil: :evil: :evil:

Докараха добър треньор, излъгаха го за селекцията му, махнаха му 4ма титуляри, не си е провел подготовка, феновете сме зад него и те го махат след 3 месеца :x :x

и то го сменят със това светило Петев - той кога е правил отбор без пари - колко пари му даде Домуса в Разград и пак къде със съдии, къде не, стана шампион :evil:
Последна промяна от JackPackage на 08 окт 2013 14:20, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 окт 2013 14:20

terata написа:Konvoec-а беше ироничен. ;)

Ако е така, му се извинявам. В момента не мога да си намеря място от ярост и не мисля много.

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 08 окт 2013 14:20

Middlesbrough написа:Левски е мъртъв :(
КРАЙ !

Амин!
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 08 окт 2013 14:21

Вината е на наглеца Тонев и на Батков!
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 08 окт 2013 14:24

валидол за теб написа:
Middlesbrough написа:Левски е мъртъв :(
КРАЙ !

Амин!

Мъртви са само надеждите ви, а Левски си е на шесто място в А група.

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 08 окт 2013 14:24

Това само показва, че Наско е един бушон и нищо повече... оня ден заявява, че е зад треньора, а от вчера всички очакваха Йоканович да го сменят ... и проблема е, че ни докарват някакъв селски пръч, който ще остави играчите да си развяват (знаете какво) и след 2 месеца айде нова селекция и всичко отначало ... станахме като чорбата, ама и те почнаха да се усещат, че така не може, а ние си тънем във фекалии и това е ... таковало си е мамата, ама важното е, че ще строим А сектор :oops:

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 08 окт 2013 14:25

Eminem написа:

Ако е така, му се извинявам. В момента не мога да си намеря място от ярост и не мисля много.

Такъв съм си понякога :mrgreen:
Честно казано и аз съм бесен.... Най-вече заради това, че никакво даване на шанс не е това. Много малко време е това, Йоканович сигурно багажа не си е пренесъл в жилището още, те го махат.
Батков е*а мамата на отбора, факт! С бойкоти да не ходим, май няма да стане. По-добре да се ходи, да се подкрепя отбора и ако има начин, да се теглят майните на който трябва...

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 08 окт 2013 14:25

alexveselinov написа:Вината е на наглеца Тонев и на Батков!

Забравяш платените фенове! Къде са те сега? Защо не протестират, като 6г сте пълна трагедия? Защо когато някой издигне плакат срещу ганя го бият и гонят?
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 08 окт 2013 14:28

konvoec написа:
Eminem написа:

Такъв съм си понякога :mrgreen:
Честно казано и аз съм бесен.... Най-вече заради това, че никакво даване на шанс не е това. Много малко време е това, Йоканович сигурно багажа не си е пренесъл в жилището още, те го махат.
Батков е*а мамата на отбора, факт! С бойкоти да не ходим, май няма да стане. По-добре да се ходи, да се подкрепя отбора и ако има начин, да се теглят майните на който трябва...

Прав си, но сега ще видим колко лесно е да разкарате Мустака. Щот, когато ние се чудехме как да се отървем от боклуците, все ни давахте акъли, че нищо не правим. Нека ви видим вас сега как ще се справите с него, защото той не е по-малък темерут от Титан.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
asenkolev
Контакти:

Мнениеот asenkolev » 08 окт 2013 14:30

Ха ха , за някои няма оправия! При Батков и Моуриньо ще се провали! Докато Левски не си смени собствеността ще си е 6-ти!
Изображение
Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!

Върни се в “Левски”