Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какви очаквания имате към евентуални нови попълнения

Ще мачкат наред
153
18%
Ще ни докарат поредните ментета
162
19%
Спас Русев знае как стават нещатаИзображение
167
20%
Искаме юноши
188
22%
Наздраве
178
21%

Общо гласове: 848

THE G.A.M.E

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 юли 2018 23:11

metodito написа:
THE G.A.M.E написа:...
И то определено не е сега.

След това какъв е смисъла? Не е ли малко подло да изчезна за няколко седмици и след това да повтарям: "Видите ли"? Ако стане гаф, тук ще се напълни с такива. Аз се надявам, че няма да стане гаф. Ако стане, за какво да троля? Всички искаме едно, но не всички виждаме едно. Като се обърне каруцата, пътища много. След това и да го дъвчим и да не го дъвччим, все тая.
Е, той сезонът още не е почнал.
Да предсказваме провал или успех е малко като "нероден Петко".
Ясно е, че Роси ще обере негативите ( както не веднъж е ставало дума, няма как да се уволнят 15 играча )
... И ест. вината най-малко ще е негова, но... Аз предпочитам да мисля за това, когато му дойде времето.
Ако дойде... Аз съм оптимист.
По принцип в България почти винаги да си оптимист, си е губеща позиция, но кво да се прави.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 юли 2018 23:23

THE G.A.M.E написа:
metodito написа:

След това какъв е смисъла? Не е ли малко подло да изчезна за няколко седмици и след това да повтарям: "Видите ли"? Ако стане гаф, тук ще се напълни с такива. Аз се надявам, че няма да стане гаф. Ако стане, за какво да троля? Всички искаме едно, но не всички виждаме едно. Като се обърне каруцата, пътища много. След това и да го дъвчим и да не го дъвччим, все тая.
Ясно е, че Роси ще обере негативите ( както не веднъж е ставало дума, няма как да се уволнят 15 играча )
... И ест. вината най-малко ще е негова, но... Аз предпочитам да мисля за това, когато му дойде времето.
По принцип в България почти винаги да си оптимист, си е губеща позиция, но кво да се прави.

Съгласен. И си признавам, че съм си песимист, принципно. За всичко. Но... аргументирано песимистичен...
Последна промяна от metodito на 06 юли 2018 23:28, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 юли 2018 23:27

metodito написа: След екстатичната, истерична подкрепа за един треньор закарал "Левски" на седмо място в крайното класиране, нищо не ме учудва сякаш. Добре, че офлайн хората знаят кое как е.

Ето оттук ти идват проблемите. Ти си този, който пропуска основни моменти. А именно: би ли осведомил форума КОГА точно и при какъв точков актив и място в класирането Стоев пое Левски?
Би ли посочил КОЛКО треньора тогава отказаха, вероятно с право?
И какво можеше да направи Стоев за три пролетни кръга, за да вкара отбора в първата шестица, с оглед цирка в Пловдив?
Би ли посочил и финансовото състояние на отбора тогава, че ни е интересно дали играчите взимаха заплати няколко месеца!
Благодаря за вниманието!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 06 юли 2018 23:52

metodito написа:
THE G.A.M.E написа:
metodito написа:

Съгласен. И си признавам, че съм си песимист, принципно. За всичко. Но... аргументирано песимистичен...

Методи, друже... яхнал си метлата много здраво. Уважавам различното мнение стига да е градивно, а плюенето не е. Напоследък все повече плюнки и все по-малко аргументи. Обиждаш и колеги във форума от време на време, а това не е добре. За никого...

Аз не виждам причини отбора да бъде оплют преди да е изиграл първия си официален мач за сезона...
Не виждам причина да бъде плюто и ръководството. Имаха топките да оставят тренера да работи и да не разпродадат отбора. Клубът за разлика от последните години не се люшка финансово и има спокойствие. Целим се в плейоф за лига Европа, което не е било цел от мноооого години. За мен това е достатъчно засега. Сигурно са ми занижени изискванията, ама десет години се нагледах на смяна на треньори и футболисти през 3 месеца.
За Роман и Васко (а и Рошу): Знаеш много добре, че имахме твърде много вътрешни халфове и някои трябваше да си тръгнат. Имаме Гомес, Тиам,Насшименто,Белмонт, Мариани, а имаме и юноши, които трябва да влизат постепенно в отбора. Не знам защо си решил, че не сме взели по-добри. За мен Мариани е по-добър, като футболист и от Васко, а и от Роман. Ще го покаже, стига да му се даде време и да успее да се аклиматизира. От вътрешните само Белмонт не мога да схвана какъв му е случая, ама Роси си го харесва.
Това, което ни липсва са читави резервни защитници, но ако за резерви ще се ползват юноши, нямам нищо против и да не пазаруваме повече.
За мен отбора има бъдеще с този треньор и тези футболисти. Може и да греша, но това което виждам е работа в правилна посока. А работата, ако се върши правилно, рано или късно дава резултати.

ПС: Стига притоплял тия манджи за Стоев, Гонзо и Петрович... Нещата са приключили отдавна, остави ги там, където им е мястото.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 07 юли 2018 00:49

Сега според зависи на какво насторение е, ще изброй: че не вярва на Русев заради Пелето, Митов и изгонването на Петрович; че Кр.Иванов е лъжец; че с българи щяхме да постигнем същото класиране, като предния сезон; че Роси си живее в негов свят; че изгониха Васко и Роман; че ябълката само се лъска и ни хвърлят прах в очите. После ще ме цитира и ще каже: "Е не е ли вярно това всичкото, човек?" :) Ако не друго поне създава дискусии. Просто е човек, който обича винаги да е на въпреки. ;)

В страни от терена, в момента няма клуб в България, който да генерира такъв интерес за инвестиции и работни отношения. Колкото и едните да говорят "още от дете", а другите да са редовен участник в групите на ЕКТ и към момента да са пред много-много именити отбори от Европа, истината е, че Левски все повече се превръща в марка, в която феновете са готови да инвестират (карти, фен артикули, , посещаемост). Няма отбор, дето да представи няколко (нови) играча в магазин и той да се напълни с фенове, искащи афтографи и снимки. И това е за няма и година.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 07 юли 2018 10:36

Някои се притесняват, че закъсняваме със селекцията. От ръководството казаха, че ще бъдат привлечени 2-3 нови. Което е нормално. Би трябвало дори тази бройка да е горна граница. От повече нови попълнения резултата е известен. Е, привлекоха двама. И да се търсят бекове или ЦЗ, те са за резерви. Не е наложително да са готови за началото на сезона. Това са хора за всеки случай. При необходимост. По- добре внимателно да се подберат и правилно да се преценят, за да не се наложи после да ги освобождаваме с неустойка. Спешна адаптация не им е нужна. Ако след време се обиграят и се преборят за титулярно място- добре. Ако ли не- Афонсо Фигейредо. Всичко е в техните глави и крака. Смятам, че Роси ще наложи западноевропейски начин на работа в Левски, поради простата причина че той само това знае. Така е работил до сега. А е достатъчно опак и дръпнат, за да се промени. Вече се е утвърдил такъв какъвто е. При всички положения е по- добър от предшествениците си. Няма успехите само и единствено на Майстора, но последния вече е на години в които е най- добре да се радва на внуци и да си пие ракията с приятели. Така че хайде малко по- оптимистично. Сезонът още не е почнал и някои го затриха. Хайде да си спомним как преди 10-15 години приемахме противниците си в ЛЕ. И то не в първи кръг. Ако някой тогава кажеше, че отиваме за равен с отбор от класата на Вадуц щяха да го помислят за нередовен и да го скъсат от подигравки. На път сме да се върнем където бяхме. Не случайно народът е казал: "Където е текло, пак ще тече!"

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 юли 2018 00:50

Elliah написа:
metodito написа:
THE G.A.M.E написа:
metodito написа:

Методи, друже... яхнал си метлата много здраво. Уважавам различното мнение стига да е градивно, а плюенето не е. Напоследък все повече плюнки и все по-малко аргументи. Обиждаш и колеги във форума от време на време, а това не е добре. За никого...

Аз не виждам причини отбора да бъде оплют преди да е изиграл първия си официален мач за сезона...
Не виждам причина да бъде плюто и ръководството. Имаха топките да оставят тренера да работи и да не разпродадат отбора. Клубът за разлика от последните години не се люшка финансово и има спокойствие. Целим се в плейоф за лига Европа, което не е било цел от мноооого години. За мен това е достатъчно засега. Сигурно са ми занижени изискванията, ама десет години се нагледах на смяна на треньори и футболисти през 3 месеца.
За Роман и Васко (а и Рошу): Знаеш много добре, че имахме твърде много вътрешни халфове и някои трябваше да си тръгнат. Имаме Гомес, Тиам,Насшименто,Белмонт, Мариани, а имаме и юноши, които трябва да влизат постепенно в отбора. Не знам защо си решил, че не сме взели по-добри. За мен Мариани е по-добър, като футболист и от Васко, а и от Роман. Ще го покаже, стига да му се даде време и да успее да се аклиматизира. От вътрешните само Белмонт не мога да схвана какъв му е случая, ама Роси си го харесва.
Това, което ни липсва са читави резервни защитници, но ако за резерви ще се ползват юноши, нямам нищо против и да не пазаруваме повече.
За мен отбора има бъдеще с този треньор и тези футболисти. Може и да греша, но това което виждам е работа в правилна посока. А работата, ако се върши правилно, рано или късно дава резултати.

ПС: Стига притоплял тия манджи за Стоев, Гонзо и Петрович... Нещата са приключили отдавна, остави ги там, където им е мястото.

1. Няма да ги оставя. Не мога. Това, което беше направено е престъпление! Отборът на Стоев и Гонзо, Майстора, назначаването на Митов, на Пелето, Васко, Роман, присъствието на Букарев... За две години идва малко в повече. А забравих - троленето срещу Мъри. '
2. Къде, моле те каже гледа Марияни, за да прецениш, че е по-добър? Момчето е офанзивен футболист плюс това. Нашименто между другото също е такъв. За да кажеш за един играч, на който не си гледал ЕДИН официален мач срещу толкова много мачове на двамата, извинявай, но... ще го кажа така: не си коректен. Не си честен.
3. Относно обиди... хъм... няма такова нещо. Може би не си влизал в този форум отдавна, но тук бяха започнати да бъдат плюти и обиждани хора, които изказват всякакво различно мнение за треньор и собственик. Наричани мрънкалници и с други едни думи. Аз зяпах отстрани. Помолих да не го правят. Никой нищо. Продължиха. Това е. И "тези", които съм "обидил" не им имай голямо доверие. Личен съвет. ;)
4. И както обичат да казват футболистите... "И пак казвам, това, което се очертава да става и начина, по който беше превзет форума... За мен ще е добре - на десетата година ще оставя една вредна привичка. Но няма да казвам: Казах ли ви? Може и да не съм прав, ама едва ли. Пък това как сме затръгвали за някъде, изчакай с кошницата. И с Батков не жънахме ли успехи? На европейската и домашната сцена? А той добър управленец ли беше? Отговори си сам и ще разбереш отчасти защо смърдя. Мога и повече да задълбавам, но не ми се занимава.
Поздрави!

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 08 юли 2018 02:09

metodito написа:
Elliah написа:
metodito написа:
THE G.A.M.E написа:
metodito написа:

1. Няма да ги оставя. Не мога. Това, което беше направено е престъпление! Отборът на Стоев и Гонзо, Майстора, назначаването на Митов, на Пелето, Васко, Роман, присъствието на Букарев... За две години идва малко в повече. А забравих - троленето срещу Мъри. '
2. Къде, моле те каже гледа Марияни, за да прецениш, че е по-добър? Момчето е офанзивен футболист плюс това. Нашименто между другото също е такъв. За да кажеш за един играч, на който не си гледал ЕДИН официален мач срещу толкова много мачове на двамата, извинявай, но... ще го кажа така: не си коректен. Не си честен.
3. Относно обиди... хъм... няма такова нещо. Може би не си влизал в този форум отдавна, но тук бяха започнати да бъдат плюти и обиждани хора, които изказват всякакво различно мнение за треньор и собственик. Наричани мрънкалници и с други едни думи. Аз зяпах отстрани. Помолих да не го правят. Никой нищо. Продължиха. Това е. И "тези", които съм "обидил" не им имай голямо доверие. Личен съвет. ;)
4. И както обичат да казват футболистите... "И пак казвам, това, което се очертава да става и начина, по който беше превзет форума... За мен ще е добре - на десетата година ще оставя една вредна привичка. Но няма да казвам: Казах ли ви? Може и да не съм прав, ама едва ли. Пък това как сме затръгвали за някъде, изчакай с кошницата. И с Батков не жънахме ли успехи? На европейската и домашната сцена? А той добър управленец ли беше? Отговори си сам и ще разбереш отчасти защо смърдя. Мога и повече да задълбавам, но не ми се занимава.
Поздрави!

Влизам си съвсем редовно, просто не пиша, щото нямам какво да кажа обикновено.
1,3,4 не ща да коментирам. Ти си знаеш...
по 2, тъй като ме засяга лично : Мариани го гледах на тренировки и на мача с Олександрия. Не ми трябва кой знае колко за да видя един футболист как поема топката, как се позиционира и дали усеща играта или не. Мнението си е лично мое и си е съвсем честно и коректно. Имам правото да го имам мнение, както и ти.
По въпроса офанзивни/дефанзивни : Ти с колко вътрешни полузащитника желаеш да играем? Схемата, която Роси налага в момента е такава че играем с 3ма вътрешни .Двама градивни и един класически дефанзивен в средата, когато нападаме и 2ма дефанзивни и един полудефанзивен, когато се защитаваме. Съвсем резонно беше да се лишим от Васко, Рошу и Прохазка. Имаме и двама юноши, които чакат изява. Шансове им се дават в момента точно поради липсата на Прохазка, Панайотов и Рошу. Аз също исках Прохазка да остане, ама ако ще седи за да е резерва на Тиам... малко ще е обидно.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 юли 2018 06:37

[offtopic]Това с юношите са приказки за наивници. Да, имаме халф, който е юноша и го пускат като бек - Найденов. Е, ще разбереш в хода на сезона какво говоря за Васко и Роман, предполагам. Идеята ми е, че ако искаш да направиш нещо, не махаш титулярите през полусезон. Това е тенденция. И когато на зима излети Паулиньо или някой друг, ще дойдеш на мойта.[/offtopic]

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 08 юли 2018 08:45

metodito е пич

С много голям интерес чета неговите (понякога доста дълги) анализи и се забавлявам от сърце.
Един лайк за metodito !

Върни се в “Левски”