Не знам доказателства за това. Спекулации много.
А за мача с ЦСКА аз и без това бях приел, че ще паднем. Ако биехме - берекет версим. Все тая. С една победа над ЦСКА повече или по-малко... Ако оставят Йока обаче имаме шанс да върнем една евентуална загуба, защото той ще знае кое къде е, докато с един нов треньор и Капело да е...
И въобще дреме ми за ЦСКА. Искам да видя спокоен "Левски". И нормални неща да се случват. Титли-митли, глупости. Ако е нормална обстановката - и титли и всичко от само себе си идва.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Леле майко, Левскари да казват преди мач с розовите, че са "приели, че ще паднем" е тоталното дъно
Никога няма да излезем срещу панчаревци предварително загубили мача
Никога
Това някои хора трябва да се го набият в главите. А това, че този сърбин насажда подобно мнение е хубава причина да бъде изритан 

Никога няма да излезем срещу панчаревци предварително загубили мача

- Levski4Ever
- Контакти:
Зима 2012/2013 - Илиев
Пролет 2013 - Митов
Лято/есен 2013 - Йоканович
Есен/зима 2013 - ???
Така ли ще се гради силен Левски?
Пролет 2013 - Митов
Лято/есен 2013 - Йоканович
Есен/зима 2013 - ???
Така ли ще се гради силен Левски?
Милене, ти ли ме гърбиш, бе?
Има ли лошо, че се пържи във вашия отбор? Сега гледам, че и твоя любимец може да го отнесе, че мустакатия нещо за директори говори... В краен случай може и Кмета, той и без това не знае какво работи ...

Леевски, оле

- metodito
- Контакти:
bono написа:Леле майко, Левскари да казват преди мач с розовите, че са "приели, че ще паднем" е тоталното дъно![]()
Никога няма да излезем срещу панчаревци предварително загубили мачаНикога
Това някои хора трябва да се го набият в главите. А това, че този сърбин насажда подобно мнение е хубава причина да бъде изритан
Оле, човек, айде, моля ти се. Знаеш какво имам предвид, бахти! Ок, левскар-левскар съм, а не левскар-антицесекар или просто анти-, ок? Проблем?
- Middlesbrough
- Контакти:
- mistreated
- Контакти:
Вълкът май и той си заминава с Йока... Чакате Гонзо сигурно, или Боримиров 

Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
mistreated написа:Вълкът май и той си заминава с Йока... Чакате Гонзо сигурно, или Боримиров
ДАНО, ДАНО, ДАНО!!! БОРИМИРОВ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНЕ НА МЯСТОТО СИ! ДОКАЗАЛ СЕ Е, КАТО ИСТИНСКИ ЛЕВСКАР!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
mistreated написа:Вълкът май и той си заминава с Йока... Чакате Гонзо сигурно, или Боримиров
Супер

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага