ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 04 яну 2016 22:15

Red joker написа:
Beladona написа:
Tommi написа:Имайте предвид, че това не са всички кредитори, без значение какво пишат журналистите. ;) Има и служебно приети вземания, а там бройката е над 120.

Томи, ти как виждаш евентуалното оздравяване ?

Беладонке,нещо много си пасивна, душа :( Озадачаваш ме,нали си царОТ на информацията ;) 8-)

Имам си други гайлета в момента , пък и чакам да видя какво ще измъдри Ганчев , дали ще продължи да дава по 75 000 за ЦСКА :) днес ги е събирал да им хортува на идиотите ...

Beladona

Мнениеот Beladona » 04 яну 2016 22:17

Tommi написа:
Red joker написа:
Tommi написа:Имайте предвид, че това не са всички кредитори, без значение какво пишат журналистите. ;) Има и служебно приети вземания, а там бройката е над 120.

Би ли пояснил :roll:

Вземанията по трудови правоотношения подлежат на служебно вписване. При вас такива са над 120.

Те са към 2 милиона лева !!!

Beladona

Мнениеот Beladona » 04 яну 2016 22:18

Tommi написа:
Beladona написа:

Както го виждах и преди две години и половина. :)

Понеже тогава не съм те чел , кажи с две-три думи ? :)

Beladona

Мнениеот Beladona » 04 яну 2016 22:20

Кировец написа:Аз не разбирам хората, които упрекват Младенов и казват, че трябва да се откаже от тези пари, които реално има да взима съвсем заслужено. Все пак говорим за заплати, които той не е взел, т.е. работил е без да получава възнаграждение в продължение на дълго време.
Интересно тука повечето от хората, които го карат да се откаже от тия суми дали биха работили 2-3 и т.н. месеца БЕЗ да взимат заплата?

Стойчо не е виновен , не е луд тоя , дето яде баницата ...тъпите Гърнета и Лупарата са виновни , че са му давали такива пари ...или поне обещали , че ще му дават !

Beladona

Мнениеот Beladona » 04 яну 2016 22:22

Teo написа:Стойчо си заслужава да си вземе парите... или поне 70% от тях. :idea:

Ако питаш мен , заслужава да си вземе и 100 % ...лошото е, че като не си вземеш парите навреме , обикновено духаш супата ...така е в живота :)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 яну 2016 23:03

Beladona написа:
Tommi написа:
Beladona написа:

Ако има някой с много излишни пари, който иска да плаща, вади парите на масата и ви оздравява. Ако намерите един съндък със злато под терена на "Армията", също може да се оздравите. :) При тези сценарии само може да си честитите един на друг и няма нищо за коментиране. :)
Други оздравявания, от рода на това, че клубът сам ще си генерира парични потоци за покриване на дълговете в близките години, са много оптимистични.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 яну 2016 23:05

Кашчей написа:
Не знам доколко са задължителни, но не видях Кукоч вътре, значи е възможно и да не се предявят искания, а това са одобрените такива доколкото разбрах.

Ами за Кукоч не знам,до колкото разбрах всеки трябва задължително да предостави това,което има да взима.Логично е според мене този ход,тъй като трябва да се изчислят задълженията до стотинка по някакъв начин.А нашият синдик сигурно е изключила Кукоч,защото той се е отказал.Защо Янчев примерно не се е отказал,не знам.Сигурно още не го е направил.Както и останалите,които има да взимат...10 лева,примерно.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 яну 2016 23:16

Red joker написа:
Tommi написа:
Red joker написа:

Би ли пояснил :roll:

Вземанията по трудови правоотношения подлежат на служебно вписване. При вас такива са над 120.

Това значи ли,че Градев е прав за Нилсон,Тенгариня и сие,т.е. че не може синдика да ги прескочи :roll:

Конкретно за тези двамата, претенциите им са отхвърлени от синдика и съдът ще реши кой крив и кой прав. При тях има и решение на арбитражен съд, но може би има някакви документални неуредици, нямам представа. Но има много други хора, които са със служебно приети вземания и затова не присъстват в този списък.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Beladona

Мнениеот Beladona » 04 яну 2016 23:34

Tommi написа:
Beladona написа:
Tommi написа:
Beladona написа:

Ако има някой с много излишни пари, който иска да плаща, вади парите на масата и ви оздравява. Ако намерите един съндък със злато под терена на "Армията", също може да се оздравите. :) При тези сценарии само може да си честитите един на друг и няма нищо за коментиране. :)
Други оздравявания, от рода на това, че клубът сам ще си генерира парични потоци за покриване на дълговете в близките години, са много оптимистични.

Мерси. Моето мнение е подобно на твоето. Ще гледаме още интересни неща , щото Чери мисли да взима ЦСКА за 1 лев :)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 04 яну 2016 23:49

До ''говорителя'' на ВБ... няма ли да излиза да обяви намеренията си.. 4-ти мина :?
@ Общо взето се знае кой колко има да взима вече.

Върни се в “Архив”