Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Eminem » 06 окт 2013 14:18

А цялата работа на Петев я вършеха помощниците. Всеки близко до отбора го знае това.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 06 окт 2013 14:26

Eminem написа:А цялата работа на Петев я вършеха помощниците. Всеки близко до отбора го знае това.

Съгласен съм с това мнение, а и Петев е човек, който трудно ще удържи съблекалнята в отбори, като Левски и ЦСКА.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 06 окт 2013 14:41

Защитавали сме букви, отпечатани на гърба на фланелка, букви, които си тръгват безславно след месец, за да бъдат отлепени и на тяхно място да се сложат нови. Защитавали сме номера, цифри, имена на играчи, на треньори, на ръководители, защото винаги сме вярвали и винаги сме се надявали... Бранили сме до последен дъх хора, оставили безлични следи, превъзмогвали сме обиди, лъжи, болки, позори, падали сме тежко, но някак сме се вдигали, преживяли сме много, най-вероятно всичко... Защото винаги сме вярвали и сме се надявали! И защото носим най-уязвимото качество, да обичаш на инат...
На 19 октомври, в 16:00ч. за първи път ще ви призовем да браним и защитаваме единствено себе си и нашето име, името на публиката на "Левски". А когато на карта е заложена честта и името ти, значи си изправен пред най-важната си битка! И извинения за апатия и безразличие не се приемат, те са най-тежкият грях!
Ако някога сте били част от тази публика, ако някога сте изпитвали онези чувства и емоции, които не можеш да изпиташ другаде и които те карат да летиш в небесата, да живееш и да се чувстваш човек във времена на нищета и мизерия; ако някога сте черпили сила, воля и вдъхновение от тази безплатна фабрика за щастие, днес е ваш дълг да дойдете и да се отплатите. Публиката на "Левски" има нужда от вас, за да спечели поредната си битка!
Призоваваме всички "сини" привърженици към тотална мобилизация. Не са ни нужни отчаяни хора, гневни хора, обидени хора, сърдити хора, не са ни нужни ината и егото, не ни интересува кой играе от ляво и защо са пуснали този или онзи, нужни са ни мъже и жени с левскарски сърца, защото "времето за помагане е сега, закъснелите не ще бъдат наши приятели!". Превъзмогнете болката, обидата, егото и елате да покажем за пореден път, защо "когато "Левски" стъпи на терена, свинете свалят гащи до колене..."
Били сме с "Левски" по върховете, ще бъдем с "Левски" и по дъната! И когато след време стигнем пак висините, ще се помнят имената само на тези, бранили честта и името на "Левски" и неговата публика в най-трудните дни.

За първи път ви молим да помогнете не на играчи, не на ръководители, не на треньори и на отбор, а на публиката на "Левски". Заедно ще излезем и ще спечелим този мач. И на терена, и на трибуните! Разбрахте ли!?
Призоваваме ви да дарите в урната и по сметките на Фонд Сектор Б и да дойдете на 19 октомври, да бъдем заедно, да пеем и да браним това, което обичаме и в което вярваме - "Левски" и неговата публика!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZJ5T99gbVp8[/youtube]

:!:
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 06 окт 2013 14:45

Eminem написа:А цялата работа на Петев я вършеха помощниците. Всеки близко до отбора го знае това.

Ти кого би предложил, БЪЛГАРИН

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 06 окт 2013 14:50

mistreated написа:

Съгласен съм с това мнение, а и Петев е човек, който трудно ще удържи съблекалнята в отбори, като Левски и ЦСКА.

Аз не знам с какво би трябвало да се различават съблекалните на Левски и ЦСКА с тази на Лудогорец. Друг е въпроса, че примерно при нас последните години винаги има по 2-3 "звезди", които развалят обстановката и реално това е проблема(Гаджев, Пелето, Йовов и т.н.).
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 06 окт 2013 14:51

milen.hristov написа:

Не искам българин. Искам чужденец, но да е добър.
Йоканович не е виновен за това състояние и аз на този етап напълно го подкрепям.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 окт 2013 14:59

Престъпление срещу всеки левскар! ще е да махнат Йока сега!!!
Когато проведе той подготовка, когато бъдат доведени играчи, които той е съгласен и ако! тогава няма промяна - ок! Но, ако бъде уволнен до зимата - тези, които защитаваха Наско ще трябва да си посипят главите с пепел от срам, защото Наско на думи го вади голям, но махна трима! нападатели от отбора му - Лопес, Жоао и Рамос+никакво желание да се поинтересува за Арш! Махна научен защитник, като не взе на негово място Путинчанин. Няма значение, добри-лоши! Той с действията си открито саботира Йоканович! На думи иначе е голям.

Вие да си спомняте при Наско освен Мъри да сме имали треньор изкарал два пълни сезона?Наско - Мърльо такъв. Лицемер!

Добър-лош, Йока трябва да остане - иначе отиваме на нова криза. Това е открито саботиране на клуба от страна на Батков, Тонев и Наско.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 06 окт 2013 15:01

Eminem написа:
milen.hristov написа:

Не искам българин. Искам чужденец, но да е добър.
Йоканович не е виновен за това състояние и аз на този етап напълно го подкрепям.

Аз пък искам треньор, който да дойде и независимо от играчите, с които разполага да се захване за работа и бавно, но славно да покачи класата на отбора. Искам да видя прогрес, а не регрес. Да вдигнеш класата на отбор независимо кой е той не зависи САМО от класата на играчите. Всеки отбор, дори махленски може да подобри класата си стига да се работи правилно с него. Не искам треньор, който с идването си започва да мрънка, че играчите, с които разполага не са класа и реално резултат от работата му няма, дори е под въпрос дали не продължаваме да ставаме по-зле и по-зле...

И накрая да кажа, че не съм ЗА махането на Йока, просто не съм доволен от работата и представянето му до момента, за разлика от Насо!!!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 окт 2013 15:04

И Томислав какъв ми мълчи? Журналисти ли сте вие или "журнали". Захапи вълчия gъз, гадния мустак и мазния перчем! Те нищо не ти плащат, за да им се мазниш, докато ние с трафика през сайта и форума все нещо даваме...Защити нас, не тях, Томе!

Как веднъж не прочетох нещо по-остро, айде поне с повече анализ, ала-бала, като критика към Наско и Батков. Всички ли в Гонг са зомбирани.

@delpi: а "работата" на гос'ин Сираков как я определяш?
Последна промяна от metodito на 06 окт 2013 15:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 06 окт 2013 15:10

delpi написа:Аз пък искам треньор, който да дойде и независимо от играчите, с които разполага да се захване за работа и бавно, но славно да покачи класата на отбора. Искам да видя прогрес, а не регрес. Да вдигнеш класата на отбор независимо кой е той не зависи САМО от класата на играчите. Всеки отбор, дори махленски може да подобри класата си стига да се работи правилно с него. Не искам треньор, който с идването си започва да мрънка, че играчите, с които разполага не са класа и реално резултат от работата му няма, дори е под въпрос дали не продължаваме да ставаме по-зле и по-зле...

И накрая да кажа, че не съм ЗА махането на Йока, просто не съм доволен от работата и представянето му до момента, за разлика от Насо!!!

Аз мисля, че да подаваш и спираш топката се учи в школата и щом досега не са се научили, който и да дойде все тая.
Аз просто не виждам как тези некадърници ще заиграят добре. По-скоро извънземните ще слязат на Земята и ще дадат пресконференция, отколкото тези да заиграят футбол.

Върни се в “Левски”