Фен тема Гарра Дембеле
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Фен тема Гарра Дембеле
май става точно това което ми бяха казали.. просто всичко е медийна глупост и реално едвали е имало няква по сериозна оферта ... всичко е спекулация , едва ли е нарпавил чак такова впечатление на вискчи грандове дето УЖ го искаха ... неможе за 6 месеца в нащо първенство да направи чак такова впечеталение ... като се има в предвид че в ЛЕ не изгигра кои знае колко стойностни мачове с по сеирозните отбори
[center]
[/center]

nikita33 написа:Corwin написа:В момента съм раздвоен дали е добре или зле за отбора като цяло това оставане на Гарата. Надявам се да няма пиянски изцепки и лятото да накаже някой и друг класен отбор в ШЛ че отново да се намерим в групите. Другото което се надявам е това да не е подарък за 100-годишнината на клуба.
Нали за да играете в шампионска лига, трябва да сте шампиони а не виждам как това ще стане, голям смях!!!
А аз не виждам кой може да ни спре

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
PFC Litex написа:Tommi написа:А аз не виждам кой може да ни спре
Локо Пд., Черноморец, Славия .......... ?
Данчо Петков вече го няма в Славия да спасява положението, а и няма лошо, какво като направите 15 победи, те ще ви стигнат ли?
Единствените тежки мачове са гостуване на Локо Плвд и Берое...и леко ме притеснява домакинстовото с Черноморец.
Tommi написа:nikita33 написа:Corwin написа:В момента съм раздвоен дали е добре или зле за отбора като цяло това оставане на Гарата. Надявам се да няма пиянски изцепки и лятото да накаже някой и друг класен отбор в ШЛ че отново да се намерим в групите. Другото което се надявам е това да не е подарък за 100-годишнината на клуба.
Нали за да играете в шампионска лига, трябва да сте шампиони а не виждам как това ще стане, голям смях!!!
А аз не виждам кой може да ни спре
ти сериозно ли мислиш така ?

[center]
[/center]

PFC Litex написа:Tommi написа:А аз не виждам кой може да ни спре
Данчо Петков вече го няма в Славия да спасява положението, а и няма лошо, какво като направите 15 победи, те ще ви стигнат ли?
Разбира се, че ще ни стигнат 15 победи.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Вие всяка пролет правите по 15 победи
А Гара Дембеле го искаше целият свят 

Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !
Support only your local team !
Tommi написа:PFC Litex написа:Tommi написа:А аз не виждам кой може да ни спре
Разбира се, че ще ни стигнат 15 победи.
И нашите мислм да са 15 да видим на кого математиката е грешна
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Левски мислели да са с 15 победи, ЦСКА и Литекс - също, нещо ви куца математиката пичове

- batmanlevski
- Контакти:
мегазвездата на футбола Гара Дембеле остава поне за още 5 месеца в БГ.Това е супер новина не само за привържениците на най-титолования клуб у нас-Левски ,но и за всички привърженици на футбола защото Гара нее само на Левски,но и на цяла България.Защото за пръв път след ерата Наско Сираков в България играе такъв перфектен нападател.
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
Reckless написа:Че кога Литекс се е притеснявал от Гара бе ! Ха ха ха !
А колкото до Европа, можем да повторим вашия "успех" и да завършим "достойно" последни в групата !
Вие пък кога станахте европейски шампиони, че да коментирате представянето на други отбори в Европа ? Смехурковци !
Няма как да завършите последни в групата защото предполагам се сещаш,че просто няма как да се класирате в тази група

И преди
И сега
Левски значи Свобода
И сега
Левски значи Свобода