Войната в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Войната в Украйна
Пеевски обаче най ме кефи- до вчера беше пръв защитник на Украйна, сега похвали действията на Тръмп. 

"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
Sstefanov написа:Thsmith написа:Много тъпо подходи. С тези думи излезе, че заплашва единствената световна суперсила и един изключително арогантен човек. Би трябвало да предположи какво избухване ще има и сега това ще донесе вече реални щети. Дони няма да забави.
Видя ли го как беше облечен и как се държа като невменяем. Не разбирам каква му беше целта? Този не разбира ли, че ако американците му спрат кранчето, той ще бъди или убит или екстрадиран в някоя "топля държава".
Това с облеклото е явно "имидж", ходи в този вид от сума време. Така явно са решили Пр-ите му. Идеята е друга. Не ми е ясно с какъв акъл тръгна да спори точно с Тръмп и то публично. Почти на всеки е ясно, че Тръмп се пали лесно и трудно забравя. Сам се постави в някаква невъзможно ситуация да получи каквото и да е от САЩ вече.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
-
Просто се самозабрави от цялата популярност, която придоби, и се взе за нещо, което не е ..... забрави, че ролята му е на просто декор в цялата игра .....
ReBorn1982 написа:Просто се самозабрави от цялата популярност, която придоби, и се взе за нещо, което не е ..... забрави, че ролята му е на просто декор в цялата игра .....
Принципно човека се справи доста над очакванията през последните години. В критичния момент не избяга от Киев и удържа положението, след това успя да спечели доста голяма международна подкрепа без която урките едва ли щяха да оцелеят. Нямаше големи издънки в международен план.
Във вътрешен не ме интересува особено, там да прави каквото иска. Тази греда обаче беше чудовищна и абсолютно неочаквана. Нямам представа какво си въобразяваше, дали се изпусна от контрол или? Горе долу бих го оприличил на издънката на Петър Стоянов в дебата, която направи Гоце президент от позицията на аутсайдер. Само дето тук говорим за особено големи размери издънка, която може да повлияе на световния баланс на силите.
След като и сенатор Греъм го призова да подаде оставка за да не стане Украйна жертвен агнец на поведението му, гредата е чудовищна. Порошенко май доста по-добре може да се разбере с Дони.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
https://t.me/voenacher/78209
Прекрасно се е справил. Конграчюлейшън!
Съжалявам, няма подобни видеа в медиите които са ти на сърце.
Прекрасно се е справил. Конграчюлейшън!
Съжалявам, няма подобни видеа в медиите които са ти на сърце.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Ако е към мен това, нали не очакваш да имам някакво руско приложение за да гледам дивотии? :lol:
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Thsmith написа:ReBorn1982 написа:Просто се самозабрави от цялата популярност, която придоби, и се взе за нещо, което не е ..... забрави, че ролята му е на просто декор в цялата игра .....
Принципно човека се справи доста над очакванията през последните години. В критичния момент не избяга от Киев и удържа положението, след това успя да спечели доста голяма международна подкрепа без която урките едва ли щяха да оцелеят. Нямаше големи издънки в международен план.
Във вътрешен не ме интересува особено, там да прави каквото иска. Тази греда обаче беше чудовищна и абсолютно неочаквана. Нямам представа какво си въобразяваше, дали се изпусна от контрол или? Горе долу бих го оприличил на издънката на Петър Стоянов в дебата, която направи Гоце президент от позицията на аутсайдер. Само дето тук говорим за особено големи размери издънка, която може да повлияе на световния баланс на силите.
След като и сенатор Греъм го призова да подаде оставка за да не стане Украйна жертвен агнец на поведението му, гредата е чудовищна. Порошенко май доста по-добре може да се разбере с Дони.
Няма как просто да отидеш в Белия Дом и да решиш, че си на пийване с приятели. Ясно е, че и Тръмп преиграва яко, за да може да вземе ресурсите (които вече са разпределени от поне една година), но така не си спечели приятел ами почти си направи враг. Ако американците се оттеглят, мисля, че с Украйна е свършено. Европа няма как да помогне на Украйна, освен да приюти всичките бягащи.
Понеже няма да доживея да видя другия президент на САЩ, надявам се да е Ванс, ако стане той - пийни едно уиски от мен! :)
Thsmith написа:Ако е към мен това, нали не очакваш да имам някакво руско приложение за да гледам дивотии? :lol:
Да, затова поясних.
А видеото е на тема:
- Ванс: Вие обикаляте улиците и събирате хора за армията.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
-
https://news.bg/int-politics/ukrayna-se-yadosa-na-marshruta-na-maae-do-zaporozhkata-aets.html
Хи хи, "изолацията" на Русия нещо сериозно се пропуква, МААЕ са използвали този път маршрут през освободените територии, за да стигнат до руската АЕЦ Запорожие ..... укротата усещат как все повече нещата отиват много на зле за тях и нервничат.
Хи хи, "изолацията" на Русия нещо сериозно се пропуква, МААЕ са използвали този път маршрут през освободените територии, за да стигнат до руската АЕЦ Запорожие ..... укротата усещат как все повече нещата отиват много на зле за тях и нервничат.
Маск лети в Москва, за да възстановява спешно "Северен поток-2". Май Путин е направил на Трамп предложение, на което не може да се откаже.
Всъщност случва се логичното - който разпали войната в Украйна, той и ще я гаси, който взриви германската и оттам европейската икономика, той и ще я възстановява. И всичко това чрез равноправно партньорство с Русия.
Всъщност случва се логичното - който разпали войната в Украйна, той и ще я гаси, който взриви германската и оттам европейската икономика, той и ще я възстановява. И всичко това чрез равноправно партньорство с Русия.