Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот blue avalanche » 17 юни 2011 15:29

milen.hristov написа:
south_division написа:Аз не знам Гонзо и Батков говорят ли си? Как може единия да казва ще вземем защитник другия няма да вземем? И това за Боримиров ако е вярно къде каза Батков че се опитвал да намали парите и такива неща направо не знам. Толкова ли го е яд тоя човек, аз толкова го уважавах като футболист. Жалко наистина, жалко.

Боримиров отвръща на удара: Батков е глупак, ще го убия с мълчание

"Адвокатът да не се занимава с мен, а да каже защо още не е платил на футболистите си премиите за Лига Европа", каза синята легенда

Аз предлагам да спрем с "отразяването" на "престрелките" по оста Батков-Боримиров.Нищо позитивно няма да излезе от тях,КОЙТО и да е прав!

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 17 юни 2011 17:38

Грънчаров, докога лизане на задни части на ганьовци бе??? Нямало пари и заради това ше продавали Тасевски? Ти чуваш ли се? Докога тоя родопски селяндур ще се издържа от Левски бе??? Но докато финансира гонг и дарик ше му ... еди си какво, няма как. :!: Направо ми се повръща ...

NAKEV
Контакти:

Мнениеот NAKEV » 17 юни 2011 18:12

Този Старокин или по точно шефовете му ме притесняват...........нещо май им се мъти в главите и гледат да протакат трансфера като просят повече пари навярно.....момчето иска да е в Левски и ще се радвам да подпише час по скоро.......Нифлор........Курдов......нов централен защитник и дясно атакуващо крило с резерва Дани Младенов който се видя че заигра по добре когато влиза като резерва/трябва му самочуствие и агресия/....все си мисля че Венков трябваше да го вземе Гонзо.....умее да атакува и да центрира от ляво......щърков не е лошо да е в отбора дори и резерва....радвам се за Балтанов но мисля че това се дължи на Сухия и няма да му е лесно/има си и плюсове защото може да го амбицира двойно/да спечели сърцето на Гонзо.Като цяло трябва да сме доволни от трансферната политика.....а и има още достатъчно време за правилен избор...нали?

NAKEV
Контакти:

Мнениеот NAKEV » 17 юни 2011 18:27

Гонзо има време да привика Трекаричи на четири очи......ще избие рибата защото там няма шанс........той е разочарован от червените и ще ни свърши добра работа.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 17 юни 2011 18:29

NAKEV написа:Гонзо има време да привика Трекаричи на четири очи......ще избие рибата защото там няма шанс........той е разочарован от червените и ще ни свърши добра работа.

:) Кой тоз?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 17 юни 2011 18:32

Абе вие полудехте ли?, ай стига с тези трекаричита,шеридънци и нифлоровци :o добре са дошли на Герена, но само срещу билетче на трибуните :twisted:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

NAKEV
Контакти:

Мнениеот NAKEV » 17 юни 2011 18:33

То същото се отнася и за Коста Янев.......при нас ще успее да се наложи и ще ни е от полза........трябва и малко хитрост от страна на сините ръководители.Знам че са отрупани с оферти но все пак това са футболисти които са пренебрегнати при червените смешници и ще търсят реванш....борбата ще е между сини и червени щом Дока Смешников го няма да се хвърля за щяло и не щяло и да проси картони за колегите си футболисти.Дано в Турция го "уважат"и да престане да се прави на цирков артист защото има хляб в него!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 17 юни 2011 18:36

Серж ми е супер странен с тази прическа... :lol: с плитките беше по-добре :lol: Иначе гледам, че обсъждате ролята на крилата... Райков е от този тип играчи, които влизат в нак. поле, търсят позиция, търсят празнината, където топката да им бъде подадена... но моменти се оказва пред самия нападател ;)

[offtopic]Това ви го казвам от лични наблюдения, тъй като съм от Враца и като се прибирам по уикендите гледам и Ботев ;)[/offtopic]

NAKEV
Контакти:

Мнениеот NAKEV » 17 юни 2011 18:44

BLUE CHAMPIONS написа:Абе вие полудехте ли?, ай стига с тези трекаричита,шеридънци и нифлоровци :o добре са дошли на Герена, но само срещу билетче на трибуните :twisted:

Гонзо няма време защото е дал мъжка дума за шампион на БГ........за какво ни е чужденец който тепърва ще се адаптира и ще гледа като прецицало маче/Слори...Матондо...не са лоши но се ужасиха от действителноста тук......за Грийн важи същото но момчето се държи благодарение на Мюлдер защото са и приятели.......с момчета на които не им е даден шанс при червените....желанието им да се докажат в дербито най вече ще е огромно и това е само плюс за нас.....няма да са скъпи и са готови с една подготовка да влезнат в битката която и тази година ще е оспорвана въпреки игрите на Ганчев....на нас ни трябва състав с агресия/в рамките на допустимото в футбола/и играчи които са запознати с нашата игра........още ме е яд на Гонзо и Ясен за това че Кривия дори и не влезе в мача с червените на Герена......та след него щяха да хвърчат чимове и нямаше да допусне да загубим мача по този начин.....с надменност от прекалено самочуствие.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 17 юни 2011 18:58

bono написа:Грънчаров, докога лизане на задни части на ганьовци бе??? Нямало пари и заради това ше продавали Тасевски? Ти чуваш ли се? Докога тоя родопски селяндур ще се издържа от Левски бе??? Но докато финансира гонг и дарик ше му ... еди си какво, няма как. :!: Направо ми се повръща ...

Дарко сам каза, че не иска да играе повече в Левски и търси ново предизвикателство. Ако ти можеш насила да го накараш да играе за нас- заповядай!
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Върни се в “Левски”