Blue_Lion написа:П.П. Футболни хамелеони е хубав филм и има доста истина в него !
Абе може, ма идеята не ми харесва!!Аз на театър ако искам да ходя-знам къде са сградите!!!

А тоя как се е напил,като е видял,че го дават по ТВ!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Lion написа:П.П. Футболни хамелеони е хубав филм и има доста истина в него !
modor написа:Абе май по-яко си беше,когато Левски и ЦСКА си играеха на Герена и на Армията.Тръпката си беше по-голяма
cska_90 написа:modor написа:Абе май по-яко си беше,когато Левски и ЦСКА си играеха на Герена и на Армията.Тръпката си беше по-голяма
Е много ясно!!Няма спор!!![]()
![]()
![]()
Да отидеш на мач-5лева,да пиеш бира преди мача-10лв,да ис купиш фланелка на любимия отбот-50 лева,да потрошиш Сектор Б на Герена-БЕЗЦЕННО!!!![]()
Има неща които не се купуват с пари,за всичко друго си има Мастър кард!!![]()
![]()
cska_90 написа:Да отидеш на мач-5лева,да пиеш бира преди мача-10лв,да ис купиш фланелка на любимия отбот-50 лева,да потрошиш Сектор Б на Герена-БЕЗЦЕННО!!!![]()
![]()
![]()
xWarden написа:cska_90 написа:Да отидеш на мач-5лева,да пиеш бира преди мача-10лв,да ис купиш фланелка на любимия отбот-50 лева,да потрошиш Сектор Б на Герена-БЕЗЦЕННО!!!![]()
![]()
![]()
Ти, и всички чорбари, не ми говори за трошене на стадиони, надявам се, помните кво стана с Народна армия![]()
![]()
cska_90 написа:xWarden написа:cska_90 написа:Да отидеш на мач-5лева,да пиеш бира преди мача-10лв,да ис купиш фланелка на любимия отбот-50 лева,да потрошиш Сектор Б на Герена-БЕЗЦЕННО!!!![]()
![]()
![]()
Ти, и всички чорбари, не ми говори за трошене на стадиони, надявам се, помните кво стана с Народна армия![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта