Serafim написа:Ако не стигнем минимум до трети кръг, оставки, извинения от Русев и Иванов. Да връщат Наско и Мъри, всички ментета вън. Или поне Митов да върнат, той знае какво е левскар да си!!
Tоя тип ирония отдавна се изтърка, измислете нещо ново!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Serafim написа:Ако не стигнем минимум до трети кръг, оставки, извинения от Русев и Иванов. Да връщат Наско и Мъри, всички ментета вън. Или поне Митов да върнат, той знае какво е левскар да си!!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
specter написа:Май-май ситуацията е просто такава, че хората са си свикнали да правим някакви ударни селекции с по 7-8 футболисти накуп и сега като нямаме нужда от подобен тип селекция е настъпил някакъв масов амок.Аз не виждам някаква драма, честно казано. С кое сме закъснели чак толкова? Имаме напълно окомплектован състав + известна дълбочина. Абсолютно няма смисъл да се избързва и да се купуват някакви ментета, които да не вършат после работа дори и като резерви. Имахме спешна нужда от вратар - взехме го. Имахме нужда от атакуващ халф - взехме го. За другото трябва да се действа внимателно и дори "със закъснение", за да не стават излишни грешки от ненужно бързане. С наличните футболисти не виждам никакъв проблем да отстраним Вадуц и Жалгирис, както и да започнем добре във вътрешното първенство.

specter написа:Май-май ситуацията е просто такава, че хората са си свикнали да правим някакви ударни селекции с по 7-8 футболисти накуп и сега като нямаме нужда от подобен тип селекция е настъпил някакъв масов амок.Аз не виждам някаква драма, честно казано. С кое сме закъснели чак толкова? Имаме напълно окомплектован състав + известна дълбочина. Абсолютно няма смисъл да се избързва и да се купуват някакви ментета, които да не вършат после работа дори и като резерви. Имахме спешна нужда от вратар - взехме го. Имахме нужда от атакуващ халф - взехме го. За другото трябва да се действа внимателно и дори "със закъснение", за да не стават излишни грешки от ненужно бързане. С наличните футболисти не виждам никакъв проблем да отстраним Вадуц и Жалгирис, както и да започнем добре във вътрешното първенство.
groti написа:specter написа:Май-май ситуацията е просто такава, че хората са си свикнали да правим някакви ударни селекции с по 7-8 футболисти накуп и сега като нямаме нужда от подобен тип селекция е настъпил някакъв масов амок.Аз не виждам някаква драма, честно казано. С кое сме закъснели чак толкова? Имаме напълно окомплектован състав + известна дълбочина. Абсолютно няма смисъл да се избързва и да се купуват някакви ментета, които да не вършат после работа дори и като резерви. Имахме спешна нужда от вратар - взехме го. Имахме нужда от атакуващ халф - взехме го. За другото трябва да се действа внимателно и дори "със закъснение", за да не стават излишни грешки от ненужно бързане. С наличните футболисти не виждам никакъв проблем да отстраним Вадуц и Жалгирис, както и да започнем добре във вътрешното първенство.
По принцип съм съгласен с теб, но без частта за дълбочината. Особено по отношение на защитата. За мен това ни трябва - 2ма защитника и сме готови. В нападение се надявам Ривалдиньо да се разиграе. ДМ може да играе и по крилата, задържаме си футболистите.. Доволен съм. За мен селекцията ни е много оправдана към момента. Само да допълним защитата и сме пушка
Sisi 1914 написа:Добре е, че запазихме гръбнака на отбора.
Яд ме е зПанайотов и Прохаска, но както се казва има заменими футболисти!

Потребители, разглеждащи този форум: Aronaks, obi4am_pirin и 18 госта