Abbiati написа:Ами може би целта е точно да не се съберат 20 хиляди зрители, да настъпи разединение, да се убие ентусиазма на жълто-черната публика...
+10
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Abbiati написа:Ами може би целта е точно да не се съберат 20 хиляди зрители, да настъпи разединение, да се убие ентусиазма на жълто-черната публика...
Don Rumen написа:Празнуваме победата сега, врагът е пак наведена глава ............................................але, але, але!
Don Rumen написа:Аз искам да изкажа огромна благодарност на Fallen_Angel за това, което прави без да вдига много шум, работи за доброто на клуба и да възтържествува истината. Мисля, че всички трябва да му благодарим! Надявам се по-следите които е тръгнал да ни изкара още интересна информация.
Don Rumen написа:Празнуваме победата сега, врагът е пак наведена глава ............................................але, але, але!
ico_pld_80 написа:Don Rumen написа:Празнуваме победата сега, врагът е пак наведена глава ............................................але, але, але!
Викам тази песен да е най-актуална в сабота след 17:45 кво мислите![]()
![]()
нараш написа:аз също мисля че това е целта-да няма много публика с/у цска,но все пак си мисля че сега е момента някой от тримата да успокои духовеуте,да застане с авторитета си и или да гарантира или да се компроментира
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта