Red joker написа:ceBep написа:Kaк ще коментирате смешника днес, според който по-добре преименуван Литекс, отколкото "помията" с 30 милиона дългове.
ХЛАДНОКРЪВЕН РЕАЛИСТ![]()
![]()
Благодаря.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Red joker написа:ceBep написа:Kaк ще коментирате смешника днес, според който по-добре преименуван Литекс, отколкото "помията" с 30 милиона дългове.
ХЛАДНОКРЪВЕН РЕАЛИСТ![]()
![]()
angelco77 написа:
Литекс играе на БА!Във В група играе Ботев Луковит!Аз не съм припознавач!
Ozzimozzi написа:angelco77 написа:Ozzimozzi написа:angelco77 написа:Ако ми проследиш постовете,ще разбереш!
Жокер-бях фен на отбора,който припозна!
Бил си фен на Ганчев явно.
Бях фен на Хисаря,Кърпачев,Осъм,Лекс и Литекс-това беше фуболния отбор от град Ловеч!Наскоро Ганчев го прекръсти ЦСКА-София,премести го в София,а ти наведен пред хаяско го припозна!
Не съм се навеждал пред никой. Ганчев си изтегли част от инвестициите от Ловеч и насочи усилията си към София. Ако тъжиш за Ганчев, това е друг въпрос. Ако за теб отбора от Ловеч свършва с Ганчев, за мен ЦСКА не свършва с фалита на едно дружество. Просто и ясно. Плачкайки по чужди форуми, ще си останеш бездомник завинаги!
sin4ec написа:Да публикуваш това писмо и да си припознавач е пълен мазохизъм. Защото ефендиллер са прочели отдолу заключението на тъп български журналист, но не са прочели самото писмо( поради липса на умения). А с фактите, изнесени в него въпросните припознавачи дават хляб на съперниците да ги тресат като Баба Меца-зряла круша.
Но когато си тъп и неграмотен, няма как да се получи нещо друго...
ceBep написа:Kaк ще коментирате смешника днес, според който по-добре преименуван Литекс, отколкото "помията" с 30 милиона дългове.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
ivo55 написа:ceBep написа:Kaк ще коментирате смешника днес, според който по-добре преименуван Литекс, отколкото "помията" с 30 милиона дългове.
Малък, нямаш годините да знаеш какво беше ЦСКА навремето и наистина. Като авторитет и име. Последните 25г. и разните длавараджии начело на клуба като Илия Павлов, Черепа (признал се като левскар), Лупи, Орки и т.н. ерозираха много от тоя авторитет и имидж. Но успехите са си част от историята и са вечни. Змазания под тяхната мърсотия авторитет на клуба лесно може да бъде възстановен и "излъскан", след 2-3 бляскави години. Без значение при кой собственик. Трите звезди от чисто злато са си отдолу под мърсотията, просто трябва някой да я отмие. И подобни измекяри да не се доближават до клуба отново.
ivo55 написа:ceBep написа:Kaк ще коментирате смешника днес, според който по-добре преименуван Литекс, отколкото "помията" с 30 милиона дългове.
Малък, нямаш годините да знаеш какво беше ЦСКА навремето и наистина. Като авторитет и име. Последните 25г. и разните длавараджии начело на клуба като Илия Павлов, Черепа (признал се като левскар), Лупи, Орки и т.н. ерозираха много от тоя авторитет и имидж. Но успехите са си част от историята и са вечни. Змазания под тяхната мърсотия авторитет на клуба лесно може да бъде възстановен и "излъскан", след 2-3 бляскави години. Без значение при кой собственик. Трите звезди от чисто злато са си отдолу под мърсотията, просто трябва някой да я отмие. И подобни измекяри да не се доближават до клуба отново.
KAT90 написа:Ангелко, вЕрвай ми не мога да разбера логиката ти!
1. Фен си на Литекс, който се е казвал и Ловеч, Лекс, Осъм.....сменявал си е и емблемата
2. Според теб Литекс играе на армията. Ок да кажем, че е така.
В задачата се пита.
1. Защо спря да ги подкрепяш щом това е същия отбор, на който си бил фен, и който просто си е сменил името и адреса?
2. Преди ГГ да вземе отбора ви, кой е бил собственик на отбора ви и под каква форма е била собствеността?
На бас, че няма да ми дадеш разумен отговор!![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта