Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ceBep

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот ceBep » 07 фев 2017 20:21

Red joker написа:
ceBep написа:Kaк ще коментирате смешника днес, според който по-добре преименуван Литекс, отколкото "помията" с 30 милиона дългове.

ХЛАДНОКРЪВЕН РЕАЛИСТ :!: :!: :!:

Благодаря.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 07 фев 2017 20:22

angelco77 написа:
Литекс играе на БА!Във В група играе Ботев Луковит!Аз не съм припознавач!

Прочети официалното становище на УЕФА по въпроса преди да напишеш тази глупост отново.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 07 фев 2017 20:24

Ozzimozzi написа:
angelco77 написа:
Ozzimozzi написа:
angelco77 написа:Ако ми проследиш постовете,ще разбереш!
Жокер-бях фен на отбора,който припозна! :mrgreen:

Бил си фен на Ганчев явно.

Бях фен на Хисаря,Кърпачев,Осъм,Лекс и Литекс-това беше фуболния отбор от град Ловеч!Наскоро Ганчев го прекръсти ЦСКА-София,премести го в София,а ти наведен пред хаяско го припозна!

Не съм се навеждал пред никой. Ганчев си изтегли част от инвестициите от Ловеч и насочи усилията си към София. Ако тъжиш за Ганчев, това е друг въпрос. Ако за теб отбора от Ловеч свършва с Ганчев, за мен ЦСКА не свършва с фалита на едно дружество. Просто и ясно. Плачкайки по чужди форуми, ще си останеш бездомник завинаги!

И на теб да го напиша-моя бивш отбор играе на БА.В Ловеч играе Ботев Луковит.Просто и ясно.Не плача по чужди форуми,напомням ви кои сте.Вие сте Литекс Ловеч!
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 07 фев 2017 20:25

sin4ec написа:Да публикуваш това писмо и да си припознавач е пълен мазохизъм. Защото ефендиллер са прочели отдолу заключението на тъп български журналист, но не са прочели самото писмо( поради липса на умения). А с фактите, изнесени в него въпросните припознавачи дават хляб на съперниците да ги тресат като Баба Меца-зряла круша.
Но когато си тъп и неграмотен, няма как да се получи нещо друго...

Я кажи ти ,през годините,колко пъти беше припознавач-Борат,Грашнов,Чорни,МВР-ДС,Боркиша,княз Кирил... :lol: За тебе смяната на собствеността и ЮЛ е смяна на индентичност,а :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Мнениеот KAT90 » 07 фев 2017 20:30

Ангелко, вЕрвай ми не мога да разбера логиката ти!
1. Фен си на Литекс, който се е казвал и Ловеч, Лекс, Осъм.....сменявал си е и емблемата
2. Според теб Литекс играе на армията. Ок да кажем, че е така.
В задачата се пита.
1. Защо спря да ги подкрепяш щом това е същия отбор, на който си бил фен, и който просто си е сменил името и адреса?
2. Преди ГГ да вземе отбора ви, кой е бил собственик на отбора ви и под каква форма е била собствеността?

На бас, че няма да ми дадеш разумен отговор! :lol: :lol: :lol:
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 07 фев 2017 20:35

ceBep написа:Kaк ще коментирате смешника днес, според който по-добре преименуван Литекс, отколкото "помията" с 30 милиона дългове.

Малък, нямаш годините да знаеш какво беше ЦСКА навремето и наистина. Като авторитет и име. Последните 25г. и разните длавараджии начело на клуба като Илия Павлов, Черепа (признал се като левскар), Лупи, Орки и т.н. ерозираха много от тоя авторитет и имидж. Но успехите са си част от историята и са вечни. Змазания под тяхната мърсотия авторитет на клуба лесно може да бъде възстановен и "излъскан", след 2-3 бляскави години. Без значение при кой собственик. Трите звезди от чисто злато са си отдолу под мърсотията, просто трябва някой да я отмие. И подобни измекяри да не се доближават до клуба отново.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 07 фев 2017 20:39

ivo55 написа:

Малък, нямаш годините да знаеш какво беше ЦСКА навремето и наистина. Като авторитет и име. Последните 25г. и разните длавараджии начело на клуба като Илия Павлов, Черепа (признал се като левскар), Лупи, Орки и т.н. ерозираха много от тоя авторитет и имидж. Но успехите са си част от историята и са вечни. Змазания под тяхната мърсотия авторитет на клуба лесно може да бъде възстановен и "излъскан", след 2-3 бляскави години. Без значение при кой собственик. Трите звезди от чисто злато са си отдолу под мърсотията, просто трябва някой да я отмие. И подобни измекяри да не се доближават до клуба отново.

Ама парадокс брато-НАЙ-МНОГО ПУБЛИКА :!: :!: :!: Напук на цялата мерзост!И ше ни викат,че сме фенове титли,тенекий и т.н....мамицата им долна помиарска :evil: :x
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 07 фев 2017 20:41

ivo55 написа:

С настоящите собственици, цесекари дълбоко в душите, имаме големия шанс да станем онзи могъщ ЦСКА, който бяхме някога. За съжаление през последните 2 десетилетия малоумници разказаха играта на ЦСКА, превърнаха ни в пълни аутсайдери.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 07 фев 2017 20:46

KAT90 написа:Ангелко, вЕрвай ми не мога да разбера логиката ти!
1. Фен си на Литекс, който се е казвал и Ловеч, Лекс, Осъм.....сменявал си е и емблемата
2. Според теб Литекс играе на армията. Ок да кажем, че е така.
В задачата се пита.
1. Защо спря да ги подкрепяш щом това е същия отбор, на който си бил фен, и който просто си е сменил името и адреса?
2. Преди ГГ да вземе отбора ви, кой е бил собственик на отбора ви и под каква форма е била собствеността?

На бас, че няма да ми дадеш разумен отговор! :lol: :lol: :lol:

1.Бях фен на Литекс,имал е много имена,но си беше един и същ клуб.
По задачата:
1.Ти би ли подкрепял отбора си,прекръстен на Лудогорец,примерно,и преместен в Разград?
2.Преди Ганчев и Аврамов клуба си беше общински.

Доволен?
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 07 фев 2017 20:53

ivo55 написа:

Moже да нямам годините ти, но това не значи, че не съм се запознал с историята на отбора и не съм изгледал великите мачове срещу Ливърпул, Байерн, Нотингам и др. Всъщност това говори по-зле за теб, бил си пряк свидетел на редица пометни мачове, а припозна някакъв селски отбор, чиито най-голям успех е победа над Видзев.

Върни се в “ЦСКА”