Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Конан сигурно всяка вечер си маже главата с рициново масло да му расте по-бързо косата![]()
Искам си Акаунта написа:petkan написа:
Ми нека е четвъртък тогава! Заради теб! И понеже се издаде вече, няма да можеш да се измъкнеш![]()
А доколкото разбрах, вече сте се запознали с другите пичове. А с мен - не![]()
Пък и ми се иска на живо да разбера накъде отиват работите с Мадагаскарчето..... и с фризьоркатаДа съм сигурен, че не си прилапал мойта, докато се шляех по Света
хахаха - споко , още сме на платоническо ниво ... пък и аз не съм ревнив
petkan написа:Абе откъде да знам. Мнителен съм си по природа. Пък нали и не те познавам.... знам ли....
Искам си Акаунта написа:petkan написа:Абе откъде да знам. Мнителен съм си по природа. Пък нали и не те познавам.... знам ли....
Е ... самия факт , че се запознахме с Ел Греко и не се стигна до ръкопашни схватки , трябва да има някакво значение
Искам си Акаунта написа:petkan написа:Абе откъде да знам. Мнителен съм си по природа. Пък нали и не те познавам.... знам ли....
Е ... самия факт , че се запознахме с Ел Греко и не се стигна до ръкопашни схватки , трябва да има някакво значение
Bourgas написа:1. Въпрос - Идваш ли утре?
2. Въпро с- Беше ли днес до Ромпетрола до Светомаркета?
3. Въпро с - Виж кога съм написал аз за сбирката във Всекидневната и дали ще можем да се засечем
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта