Всекидневна за отбора на моряците
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за отбора на моряците
То е ясно, че няма да станем шампиони, но промяна трябва да има и то точно треньорска. След успехите предния път какво стана, пак същото пълен срив. Извода е - Кольо треньор за една-две години през 5 или 10 годишен период, за да му иска късмета 

guglata написа:То е ясно, че няма да станем шампиони, но промяна трябва да има и то точно треньорска. След успехите предния път какво стана, пак същото пълен срив. Извода е - Кольо треньор за една-две години през 5 или 10 годишен период, за да му иска късмета
Кольо според мен работи типично по български.Постига нещо в работата си и полягва на това ухо.Освен това се ии помисля за велик треньор и бедите не закъсняват.Явно е на приливи и отливи човека и сега е в състояние на много голям отлив.За да живне малко му трябва промяна.И новият треньор трябва да бъде избран сега.Да може човека да си огледа настоящият потенциал с който би разполагал,кои си заминават,кои той трябва да освободи и кои от юношите биха се вписали в отбора.Освен това да си набележи селекция,да поговори с набелязаните,да си направи график за подготовката.Все такива едни банални работи,но ако не се направят навреме,есента си минава,отново губим всякакви шансове за нещо в първенството и го доизиграваме по инерция.Дали ще е Адмирала,дали ще е някой друг,аз искам да видя първо стадиона в някакво добро състояние,тревата да е сменена и прословутият кенеф да бъде изграден най сетне.А с Кольо,или без него,все тая като няма стадион.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
-
- Контакти:
Незабавна оставка на недоразумението Спасов! И малоумните разбраха колко струва без Ернандес, Божилов и преди без Кривия. НЕЗАБАВНО аут! С този смешник отива на изпадане!!!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Спасов аут, да идва ХЕРО и това е!
Значи, вчера се замислих по време на мача ..видно е, че мотивацията и себераздаването бяха проблема на отбора най-вече досега. Просто играчите спечелиха Купа и СуперКупа и смачкаха поне първия мач в Европа ония смешници ...и си повярваха, че много лесно ще си печелят мачовете. И така цял сезон се получава, че не могат да си върнат стръвта за победа като изключим мачовете с лудогорец и литекс най-вече ....където се мотивират, ама срещу другите мислят че ще бият лесно. И добре, че се получи тоя мач вчера да заиграем с човек по-малко ...да видят и те самите къде е бил проблема и че без себераздаване няма да се получат нещата! Но това психиката е голямо нещо ...повечето не знам що обръщате внимание само на терена кво се показва - тоя ставал оня не ставал ...само дето и психика и всичко си играе ролята в мачовете. Ей го примерно и аз като шофирам като знам, че закъснявам за работа карам като луд да речем и на ръба на грубостта ...докато като знам, че имам повече време не ми пука толкоз и си карам лежерно. И между другото един-два пъти съм претърпявал леки ПТП и то точно като съм бил най-спокоен и съм "дремел" зад волана ...та, всичко е въпрос освен на качества, и на психика и обстоятелства ...като сме твърде спокойни катастрофира очевидно и отбора не само аз
Но не смятам, че треньора е виновен в случая, че играчите много са си повярвали и са се пренаситили на успехи ли как да го кажа ...той ще може да си прецени след края на сезона кои играчи са изчерпани за отбора и кои - не ....аз продължавам да си държа на мнението, че по-подходящ тренер няма да назначат нашите ...но пък вие ако искате си търсете оставка и така ...и без това сте повече като гледам, сигурно ще я приемат ако почнете по-гласно да я искате
Другото, което си мислех вчера ..защо не бележим и не създаваме достатъчно опасности! Проблема са ни бековете, значи всички други звена имаме качества в някаква степен, ама това с бековете е някакъв ужас. Мишо Венков да ме извинява, ама едно центриране не може да направи ...или топката отива на майната си, или го блокират ...или не може да си овладее топката с едни неграмотни спирания, овладявания и т.н. в защита може да е добре ...ама в нападение само пречи на отбора! Вчера се видя едно добро центриране в случая на Дани Г как може да преобърне хода на събитията на терена и от каква важност е всеки компонент да бъде що-годе на ниво и при атака и при защита. Дани Г пък за мен можеше да пресече паса при дузпата и да не се стигне до дузпа и червен картон за които не съжалявам между другото, щото ни събудиха ...ама става дума, че в бековете ни е основния проблем. Би ми било интересно да видя пък аз Мартин Костадинов и Педро Еуженио на двата бека ...и наистина вече е време малко повече и за Йосков ..нормално срещу локо пд нямаше място на терена щото тук беше повече битка на мускули, но при 11 на 11 вече за мен трябва да играе редовно по 20-30 мин. в мачовете и другия сезон да се бори вече за титуляр
а за Мартин Костадинов ми се иска да го видя и дано да се справя по-добре с центриранията и т.н. в атакуващ план освен защита...

Другото, което си мислех вчера ..защо не бележим и не създаваме достатъчно опасности! Проблема са ни бековете, значи всички други звена имаме качества в някаква степен, ама това с бековете е някакъв ужас. Мишо Венков да ме извинява, ама едно центриране не може да направи ...или топката отива на майната си, или го блокират ...или не може да си овладее топката с едни неграмотни спирания, овладявания и т.н. в защита може да е добре ...ама в нападение само пречи на отбора! Вчера се видя едно добро центриране в случая на Дани Г как може да преобърне хода на събитията на терена и от каква важност е всеки компонент да бъде що-годе на ниво и при атака и при защита. Дани Г пък за мен можеше да пресече паса при дузпата и да не се стигне до дузпа и червен картон за които не съжалявам между другото, щото ни събудиха ...ама става дума, че в бековете ни е основния проблем. Би ми било интересно да видя пък аз Мартин Костадинов и Педро Еуженио на двата бека ...и наистина вече е време малко повече и за Йосков ..нормално срещу локо пд нямаше място на терена щото тук беше повече битка на мускули, но при 11 на 11 вече за мен трябва да играе редовно по 20-30 мин. в мачовете и другия сезон да се бори вече за титуляр

Има някаква логика в думите ти, но нали това е работата на треньора да успява да вдигне отбора, да го мотивира. Твърдо съм за смяната на Кольо, първо това е първата стъпка когато нещата не вървят, второ никога не съм мислел, че е добър треньор въпреки успехите които ни донесе, просто има невероятен късмет понякога и колкото и да се опитва да го пропилее не успява. Трето писна ми от ината му да прави напук с неговите смени на позициите дори когато вижда, че не работят и с това, че не дава никакъв шанс на нашите юноши.
Центрирането на Дани не беше нищо особено, грешката беше на вратарят им който извика АЗ и защитниците не скочиха.
Центрирането на Дани не беше нищо особено, грешката беше на вратарят им който извика АЗ и защитниците не скочиха.
guglata написа:Има някаква логика в думите ти, но нали това е работата на треньора да успява да вдигне отбора, да го мотивира. Твърдо съм за смяната на Кольо, първо това е първата стъпка когато нещата не вървят, второ никога не съм мислел, че е добър треньор въпреки успехите които ни донесе, просто има невероятен късмет понякога и колкото и да се опитва да го пропилее не успява. Трето писна ми от ината му да прави напук с неговите смени на позициите дори когато вижда, че не работят и с това, че не дава никакъв шанс на нашите юноши.
хаха

работата на треньора е да мотивира, обаче като се запише кофти поредица става сложно за измъкване ...затова понякога трябва 1 успех, за да се тръгне нагоре ..представи си ти примерно 4 дни ходиш на работа и супер много се стараеш да постигнеш нещо и не успяваш ...еми ще почнеш да се колебаеш в себе си, в треньора, в методите и т.н. ...не е задължително да има проблем ...просто ще те налегне съмнението и това ще тежи ...затуй принципно работата на феновете е да подкрепят отбора, за да го вдигат и да се излиза от такива тежки ситуации ....ама и като цяло очакванията на феновете натежават

Доколкото знам от фен клуба са говорили с него и е казал, че Йосков не става за нищо, а Живко е талантлив и го чака да заиграе както може, но може и да съм в грешка. Тук влизат и хора от агитката да кажат какво е казал.
Сега видях, че оня го е казал в другата тема, явно човека който ми го каза го е прочел там
Сега видях, че оня го е казал в другата тема, явно човека който ми го каза го е прочел там

- Injener_nivo
Спасов отдавна тррябваше да е аут, този човек разруши и дъното с един отбор спечелил купа, вместо да надгради, давайте какво чакате вие тука вместо да се плюнчите във форума отивайте на Тича и с шутове него и Тодор Великов вън!
Хайде да видим,колко от играчите с изтичащи договори ще преподпишат !!???Тогава ще лъсне и истината.Ако всеки полусезон напускат 4-5-6 играча и се вземат нови такива,винаги ще сме в ситуация на обиграващи и тих пристан на "леваци".Кольо май му хвана цаката!!!Вземаш и после махаш желаещите да играят.Оставяш тропчовците ( неможещите ).С протежета може да не се постигат успехи,но няма как да има и резултати.Било то и минимални.Няма как да налагаш Живко,Бижев,Даниел,Венков,Васев,Бакари и колко още....Пропускам със сигурност.Всички юноши играят за здраве.Каква им е мотивацията !?Да идат в Добруджа,Монтана,Созопол???
Със сигурност голяма вина имат собствениците.Даже най-голяма!Кольо ти с Прическата и Чечо ли ще се мериш?С Гонзо ( пореден абсурд )ли?До там ли се докара?Защо позволяваш отбора да става за смях?Да ни ебават всички,защо?
Със сигурност голяма вина имат собствениците.Даже най-голяма!Кольо ти с Прическата и Чечо ли ще се мериш?С Гонзо ( пореден абсурд )ли?До там ли се докара?Защо позволяваш отбора да става за смях?Да ни ебават всички,защо?