emigo73 написа:Не съм,съвсем,сигурен,че ще е така. Може и да бъркам,но ми се струва,че Гаджев няма да е титуляр. Поне в началото,не е водил подготовка.
То остава да е титуляр в някой от следващите мачове...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
emigo73 написа:Не съм,съвсем,сигурен,че ще е така. Може и да бъркам,но ми се струва,че Гаджев няма да е титуляр. Поне в началото,не е водил подготовка.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
modor написа:Както казах преди няколко дни. Връщаме си Гаджев и гътвам темата.
Rivaldo10 написа:modor написа:Както казах преди няколко дни. Връщаме си Гаджев и гътвам темата.
Явно ще трябва да изкоментираме и новата перла...
Rivaldo10 написа:modor написа:Както казах преди няколко дни. Връщаме си Гаджев и гътвам темата.
Явно ще трябва да изкоментираме и новата перла...
ibemskur написа:
Средата на септември? Свободен агент? Ясно.
igor tomasic написа:Авторе тъп ли си или ДА ? Предпочиташ махмудовци и оня некадърен дългуч отпред дето личи от километри , че е куцо магаре.Само да ти кажа , че се чуда на Влади как толкова години търпи това безумие в Левски.В немалко интервюта защитава юношите ни и се разграничава от ментетата докарани на кило.Това според мен е единствената причина той да иска така настоятелно да си тръгне от Левски.Затова търсете вината другаде не в него ! Е и аз не го приемам това нещо - НАЦИОНАЛ викан от всички треньори, дори и от Любо Пенев , юноша на Левски , а в същото време взима по-малка сума от някакъв си тъмен дето обувките не може да си върже. Вижда се че Гаджев няма да замени Левски заради лудогорец или за анталияспор или за уфа и муфа.ВЛАДО Е СВИКНАЛ ДА ИГРАЕ В ГОЛЯМ КЛУБ КАТО ЛЕВСКИ И ЗА ТОВА НЕГОВОТО ПЪРВО И ОСНОВНО ИСКАНЕ Е ДА ПРОДЪЛЖИ ДА ИГРАЕ В ТАКЪВ !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта