Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Re: Рекетират ли Велев?

Мнениеот SAMP » 20 юли 2009 22:43

Батков е завършен кретен :evil: :evil: :evil:
Стистнат импулсивен помак!!!!!!Това не може да е президент на Левски!!!

П.П. Против Велев съм, но с този сръбски анонимник :roll:
Батков нито намери начина, нито момента, нито подхода :evil:
Ебати тъпака :evil: :evil: :evil:
Поне да беше взел известен и доказан треньор.С тези действия на този малоумник идва и неговото време,помнете ми думата съвсем скоро как целия стадион ще вика оставка и Батков к...о ;) Вече не искам силен Левски,искам НОВ ПРЕЗИДЕНТ на клуб с адекватна политика ,ясни цели и да е праволинеен в действията си!!!!!!!!Батков е кретен!!!!!!!!!!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

ТОМАС ЛАФЧИС
Контакти:

Мнениеот ТОМАС ЛАФЧИС » 20 юли 2009 22:47

Направо класика ! Смениха треньора , а сега идва ред и на президента !Извиняваите но това не е нормално - мое мнение :) Вече ми е смешно...........и много , много тъжно :( В България всеки разбира от футбол и политика. Мъкааааааааааа :o

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 20 юли 2009 22:49

SAMP написа:...
Поне да беше взел известен и доказан треньор.С тези действия на този малоумник идва и неговото време,помнете ми думата съвсем скоро как целия стадион ще вика оставка и Батков к...о ;) Вече не искам силен Левски,искам НОВ ПРЕЗИДЕНТ на клуб с адекватна политика ,ясни цели и да е праволинеен в действията си!!!!!!!!Батков е кретен!!!!!!!!!!

Подкрепям! Проблемът ИЗЦЯЛО е в президента - самозабравил се пост-комунист.
Отборът е пред възможност за ШЛ - а той не финансира никаква селекция!
Кой добър спец ще дойде, като знае че от него ще се иска много, а ще може да привлича само играчи с...изтекли договори.
Собствени юноши и развитие на наличните футболисти - добре, ама за ШЛ трябват и нови изпълнители на ниво.

По тази причина Велев трябва да остане - няма рационална алтернатива с оглед на горното!

Полезният ход е нов инвеститор в Левски!
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 20 юли 2009 22:52

ТОМАС ЛАФЧИС написа:Направо класика ! Смениха треньора , а сега идва ред и на президента !Извиняваите но това не е нормално - мое мнение :) Вече ми е смешно...........и много , много тъжно :( В България всеки разбира от футбол и политика. Мъкааааааааааа :o

Пич скрий се моля те ;)
Винаги съм твърдял, че Батков е главния виновник за всичко, като се почне от селекция та до всяко едно решение в клуба.Защо не го смени преди месец????????Батков е в такава ситуация, че каквото и да направи ще е грешно.Това, което сам си направи човек никой не може да му го направи.
Лошото е, че милиони Левскари търпят неговите експерименти и тяхния отрицателен характер, но всичко е до време ;)
Батков ВЪН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

cristo
Контакти:

Мнениеот cristo » 20 юли 2009 23:01

unist_gp написа:Достанич е по-добър тренер от Велев. Лошото е само,че не е левскар,а е специалист и няма да вложи личен момент в работата. Но Достанич е по-добре. Велев няма никакава представа от отбора на Баку, до като Достанич е наясно с тях. Всъщност кокала сам си заслужи подобно изгонване със своята арогантност и това,че се мисли за велик. Да се радва,че не го пребиха и си тръгва по-живо по-здраво. :)

:o Значи ако отстраним Баку и се паднем с Австрийците-Австриец ще трябва да вземем за тренер -така ли да го разбирам :?:

Бирник
Контакти:

Мнениеот Бирник » 20 юли 2009 23:08

Много емоция ,малко мисъл.Някой да видя потвърждение на" новината" от клуба?

helll
Контакти:

Мнениеот helll » 20 юли 2009 23:13

Съннявам се да сменят Велев,тея журналя се побъркаха от жегата,то бива бива измишльотини ама чак толкова.Но ако все пак това се случи това ще е поредната глупост на оня с мустака аз и преди съм писал тука че основния проблем на Левски е мустакатия,няма пари за да издържа голям отбор.Добър футбол се прави с добри пари,не може все с трици маймуни да ловиш.Не ми стана ясна кому беше нужна сапунката с Жоб,единствено журналята останаха доволни имаха кво да пишат.Но тиквениците изпуснаха и Асус,който несъмнено вдигаше класата на халфовата линия(ако някой ми каже че гаджев и сърмов са по добри от него ще се изсмея),С приказките за левскарски дух и тем подобни глупости нищо не бива да очакваме в европа,класа ни трябва класа,а класата е пари много пари,така че докато тоя смолянски шестак е собственик е утопия да очакваме нещо голямо в европа.От сегашния отбор единствените които стават са Зе,Жо и Рабех всичко друго е "пръв на село и последен в града".Ах как се моля някой мангизлия да се навие да купи отбора от тоя смешник да му запуши голямата уста с няколко милиона и да го разкара.Само това ни е шанса друг изход няма.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 20 юли 2009 23:19

Цялата тема разбира се е проветряване на клавиатурите, нищо друго. Иначе извода от нея е - Батков, вън, велев за помощник.

ТОМАС ЛАФЧИС
Контакти:

Мнениеот ТОМАС ЛАФЧИС » 20 юли 2009 23:27

SAMP малко уважение де........давай го малко по-скромно. Що не звъннеш на Рамон Калдерон и го поканиш за президент на ЛЕВСКИ :) Побъркахте Велев - да ни е честит Достанич :oops: Хайде обаждай се на Калдерон :)

Върни се в “Архив”