Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот comorad » 20 сеп 2013 16:25

tiamat написа:Значи, Лудогорец са класа. Демек, не трябва да правим трагедии от загубата от тях, а да се стягаме и да пробваме да ги стигнем. Минаха времената когато другите се равняваха по нас... В този ред на мисли, ако на Йоката не му върже до края на полусезона (или на сезона, не знам колко ще му дадат), може и да не е лоша идея да вземем Петев. В края на краищата, това е треньора, който положи основите на днешния Лудогорец. А ако не беше нещастното отпадане от Загреб миналата година, кой знае къде щеше да стигне. Вземаме го, даваме му две години да изгради отбор (без никакви претенции), и поне ще има някаква нормалност и стил. А може и да съм в грешка :).

То добре ама Петев като е поискал играч му го вземаха, а при нас пари от каде, или на Домуса брат му като е от ЛЕВСКИ ще дойде спонсор на отбора. Несериозно е да се взема Петев, с пари се вземат добри и научени играчи, такива всеки може да тренира, справка Стоев-Crazyforest

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 20 сеп 2013 16:55

tiamat написа:Че и ПСВ :)
Вярно, че му дадоха пари, ама каква им беше първоначалната селекция - отритнати от нас и от вас без пари. А които бяха с пари, бяха подбирани добре в повечето случаи. Нашите сега казват, че ще има един милион евра за селекция зимата. А за времето, дадоха му. Точно, че не го уволниха при някои миникризички дето имаха, а го оставиха да си работи.

Аз ти обяснявам, че Петев беше на една загуба от уволнение. Всъщност и тя щеше да дойде, ако Миньоро не бяха играли с децата срещу тях, но пък там отново се намеси парата на Домуса.
Отритнати от нас и вас е мноооого силно казано. Да, може като такъв да се води Миро Иванов, но дотук. Гърговор си тръгна от ЦСКА, защото искаше над 20 хил евра заплата, нямаше кой да му ги дава в ЦСКА. Домусчиев му ги даде, а не сме го отритвали. Иван Стоянов пък отиде от тях пак заради парите, след като разтрогна с Алания. За Марселиньо бяха броени много сериозни пари за нашите разбирания.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 20 сеп 2013 16:56

comorad написа:с пари се вземат добри и научени играчи, такива всеки може да тренира, справка Стоев-Crazyforest

Стоев е сериозен треньор, колкото и да не искате да го повярвате. САМО добри играчи не могат да направят добър отбор, камо ли да се представя добре в Европа.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 20 сеп 2013 17:30

mistreated написа:
tiamat написа:Че и ПСВ :)
Вярно, че му дадоха пари, ама каква им беше първоначалната селекция - отритнати от нас и от вас без пари. А които бяха с пари, бяха подбирани добре в повечето случаи. Нашите сега казват, че ще има един милион евра за селекция зимата. А за времето, дадоха му. Точно, че не го уволниха при някои миникризички дето имаха, а го оставиха да си работи.

Аз ти обяснявам, че Петев беше на една загуба от уволнение. Всъщност и тя щеше да дойде, ако Миньоро не бяха играли с децата срещу тях, но пък там отново се намеси парата на Домуса.
Отритнати от нас и вас е мноооого силно казано. Да, може като такъв да се води Миро Иванов, но дотук. Гърговор си тръгна от ЦСКА, защото искаше над 20 хил евра заплата, нямаше кой да му ги дава в ЦСКА. Домусчиев му ги даде, а не сме го отритвали. Иван Стоянов пък отиде от тях пак заради парите, след като разтрогна с Алания. За Марселиньо бяха броени много сериозни пари за нашите разбирания.

Отритнати съвсем не е силно казано. Отборът им отначало беше нещо такова, ако не ме лъже паметта: Голубович, Шоко, Барт, Гулдан, Минев, Генчев, Дяков, Марселиньо, Стоянов, Иванов и Гъргоров. Отхвърлени от и невърнати във Левски, ЦСКА и Литекс са почти всичките освен Шоко, Гулдан и Марселиньо. Да не говорим за резервите, където бяха Мишо Александров, Тодор Колев, Миро Антонов, Димо Бакалов и т.н. Пари дадени само за Марселиньо, мисля че Гулдан беше свободен агент. 20-те хиляди за Бадема дето искал, ами те вашите на кьораво и сакато ги даваха тия пари, а на него дето си ги заслужаваше, не ги дадоха, какво да ти кажа. Домусчиев пък, много пъти спомена, че заплатите им не са по-големи от тези в Левски и ЦСКА навремето. Също така много пъти каза, че Петев няма да бъде уволняван тъй като титлата никога не им е била цел. Както и да е, не ми се спори, идеята ми беше че Петев го направи отбора им, и то с не чак толкова много пари отначало, и няма да е лоша идея да му се даде шанс при нас.

Стоев явно е сериозен треньор, но има щастието да надгражда един вече изграден отбор. Неговите идеи и стил ще ги видим по-ясно поне след един полусезон.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 20 сеп 2013 17:38

mistreated написа:Аз ти обяснявам, че Петев беше на една загуба от уволнение. Всъщност и тя щеше да дойде, ако Миньоро не бяха играли с децата срещу тях, но пък там отново се намеси парата на Домуса.

Това пък са абсолютно недоказани твърдения. Доколкото си спомням, от Миньор решиха да ви правят сечено на ВАС, щото не им бяхте дали някаква премия дето бяха били нас или Лудогорец или нещо си. А във Европа много добре се вижда, че всички приказки, че Домусчиев купува съдии са доста безсмислени.

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 20 сеп 2013 20:24

mistreated написа:
comorad написа:с пари се вземат добри и научени играчи, такива всеки може да тренира, справка Стоев-Crazyforest

Стоев е сериозен треньор, колкото и да не искате да го повярвате. САМО добри играчи не могат да направят добър отбор, камо ли да се представя добре в Европа.

Е да не ми кажеш, че Франк Реекард е добър, ама с Барса мачкаше наред. Не казвам, че Стоев е лош, но не е нищо особенно.

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 20 сеп 2013 20:55

Я стига глупости. Йоканович е много по-добър специалист от Петев. Трябва да му се осигури бюджет за качествена селекция. След като бъде направена, трябва да му се даде 1 година да работи с тях. Знайни и незнайни специалисти трябва да замълчат и да го оставят да работи. Текучеството на треньори проваля любимия ни отбор! Вярно е, че последните бяха некадърници от класа, но този за мен не е такъв!
Изображение

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 20 сеп 2013 21:05

Що за треньор е Йока не зная, но до момента не си личи никакъв стил на игра на отбора, дано да остане поне два сезона за да видим ще има ли някаква промяна.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 20 сеп 2013 21:10

Levski4Ever написа:Я стига глупости. Йоканович е много по-добър специалист от Петев. Трябва да му се осигури бюджет за качествена селекция. След като бъде направена, трябва да му се даде 1 година да работи с тях. Знайни и незнайни специалисти трябва да замълчат и да го оставят да работи. Текучеството на треньори проваля любимия ни отбор! Вярно е, че последните бяха некадърници от класа, но този за мен не е такъв!

Аз не казвам, че е лош, и мене ме кефи. Казах, "ако не му върже, така и така"...

Потребителски аватар
1.9.1.4
Контакти:

Мнениеот 1.9.1.4 » 20 сеп 2013 21:27

BadBoy написа:Що за треньор е Йока не зная, но до момента не си личи никакъв стил на игра на отбора, дано да остане поне два сезона за да видим ще има ли някаква промяна.

Какъв стил очакваш от треньор, който не си е направил предсезонната подготовка, не си е направил селекцията, гонят му 4-ма играчи през главата, водят му през ден нови свободни агенти играли за последно организиран футбол през миналия век и т.н. и т.н? Трудно ще стане така, да не кажа невъзможно, да изгради някакъв стил на игра.

Върни се в “Левски”