Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот blue avalanche » 17 юни 2011 13:06

south_division написа:Аз не знам Гонзо и Батков говорят ли си? Как може единия да казва ще вземем защитник другия няма да вземем? И това за Боримиров ако е вярно къде каза Батков че се опитвал да намали парите и такива неща направо не знам. Толкова ли го е яд тоя човек, аз толкова го уважавах като футболист. Жалко наистина, жалко.

"Аз не знам Гонзо и Батков говорят ли си?"
Аз мисля,че си говорят,а ти?Може в известен момент да са търсили защитник,а после,по една или друга причина,да е отпаднал.Да не гадаем.

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 17 юни 2011 13:25

blue avalanche написа:
south_division написа:Аз не знам Гонзо и Батков говорят ли си? Как може единия да казва ще вземем защитник другия няма да вземем? И това за Боримиров ако е вярно къде каза Батков че се опитвал да намали парите и такива неща направо не знам. Толкова ли го е яд тоя човек, аз толкова го уважавах като футболист. Жалко наистина, жалко.

Аз мисля,че си говорят,а ти?Може в известен момент да са търсили защитник,а после,по една или друга причина,да е отпаднал.Да не гадаем.

Тва става в разстояние на 15мин , Гонзо на пресконференцията казва че няма да взима защитник , а Батков отвън друго. Сега разбра ли за кво говоря или искаш още пояснения

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 юни 2011 13:26

south_division написа:
blue avalanche написа:

Тва става в разстояние на 15мин , Гонзо на пресконференцията казва че няма да взима защитник , а Батков отвън друго. Сега разбра ли за кво говоря или искаш още пояснения

Разбрах!Ще вземат защитник,който ще играе дясно крило! :lol:Важно е какво казва Гонзо!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 17 юни 2011 13:57

Изображение
:o :o :o :o :o язък за плитките :(
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 юни 2011 13:59

BLUE CHAMPIONS написа:Изображение

Готвят го за централен защитник,а с плитки не става да скачаш за високи топки... ;)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 юни 2011 14:08

Ти вярваш ли за нещо на Батков.Ако Боримиров имаше толкова връзки в чужбина и мнението му е толкова важно там,да го питам аз Батков защо още не ние директор той на не Гонзо,за който не са и чували отвъд Калотина.
Ако адвокатчето продължава да говори нищо добро не ни чака.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 17 юни 2011 14:09

blue avalanche написа:

Готвят го за централен защитник,а с плитки не става да скачаш за високи топки... ;)

Най-тъпото ще е да го върнат в защита,с Гаджев и Димов/Огнянов губим центъра,ако ни натисне някой по-сериозен отбор ще ни мачкат
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 юни 2011 14:11

BLUE CHAMPIONS написа:
blue avalanche написа:

Най-тъпото ще е да го върнат в защита,с Гаджев и Димов/Огнянов губим центъра,ако ни натисне някой по-сериозен отбор ще ни мачкат

Майтап си правя.Иначе,надявам се Димов да стъпи здраво на крака и да покаже играта от Ч.море, с която стигна и до национала!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 юни 2011 14:13

[/quote] :lol:Важно е какво казва Гонзо![/quote]
Това е приказка,това тъкмо мислех да напиша и аз

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 17 юни 2011 14:35

Така му отива повече на Грийн. Хареса ми това, че няма да се хвърляме на сляпо и да вземаме футболисти, защото трябвало да си запълним някоя позиция. Ако Грийн е в защита, пак бива, поне и Димов да играе. На мен ми хареса доста, в малкото време, през което игра. Не отписвайте Гаджев по този начин. Щом веднъж е бил в добра форма, значи отново може да бъде и да играе добре. Противно на доста хора, които се притесняват, аз не го правя, защото като цяло не взехме някакви незнайни воини, играли някъде си и даже не е сигурно колко и как. Ако ни заработят крилата, то няма и да имаме чак такава нужда от Гарра, тоест, отборът ще има и други опции освен пас към нападателя и завършващ удар от него.

Върни се в “Левски”